Over ons

LLB 2WMN Grotografie print-1025

2WMN is opgericht door Willemijn & Martine in september 2014. Toen ze in augustus 2014 hun baan als logopedist op zeiden om fulltime te gaan bloggen, was er eindelijk tijd voor het project waar ze al jaren over fantaseerden: een blog voor alle vrouwen over alle aspecten van het leven. Koken, reizen, liefde & relaties, entertainment en persoonlijke stukken. Alles wat het leven van twintigers en dertigers bezig houdt.

2WMN wordt maandelijks bezocht door 130,000 unieke bezoekers en meer dan 1,000,000 keer bekeken.

Over Willemijn & Martine

Willemijn en Martine ontmoetten elkaar in 2008, op de opleiding Logopedie in Groningen. Al gauw ontstond er een hechte vriendschap tussen hen. Sinds oktober 2010 bloggen zij samen voor de beautyblog LiveLifeGorgeous.nl. Lees er hier meer over.

Naast bloggen houden ze ontzettend van shoppen, lekker eten, reizen, leuke dingen doen en lange wandelingen maken met hun honden Saar (labrador) en Noa (Mechelse herder). En niet te vergeten: knuffelen met hun (pete)kind Jelle!

Willemijn (24-04-1990), is getrouwd met Djurre, moeder van Jelle en Gijs, heeft een hond genaamd Saar, dol op koken, shoppen, heeft een liefde voor schrijven en is het liefst online op 10 plekken tegelijk.

Martine (25-12-1988), is al 11 jaar samen met Jorrik, houdt van draakje Noa, een dansje op z’n tijd, persoonlijke ontwikkeling, meditatie en je vindt haar regelmatig onderuit op de bank met de laptop op schoot.

Willemijn van Lochem

Martine Heemskerk

2WMN is een blog waar over veel verschillende uiteenlopende thema’s wordt gesproken en waar taboes worden doorbroken. Dagelijks inspireert 2WMN duizenden vrouwen en daar zijn Willemijn en Martine ongelofelijk trots op.

KvK: 53440838

De foto’s op deze pagina zijn gemaakt door Mariska de Groot – Grotografie. Haar naam dient altijd vermeld te worden bij het gebruik van deze foto’s! Beeldmateriaal in hoge resolutie voor het gebruik van een publicatie (print of online) is tevens op te vragen via info@2wmn.nl