Gelukkig Nieuwjaar allemaal!

Hallo lieve allemaal, we willen jullie ook langs deze weg een heel gelukkig nieuwjaar wensen. We hopen dat al jullie doelen en dromen dit jaar uit zullen komen of meer vorm zullen gaan krijgen. Hierbij willen we jullie ook laten weten dat wij stoppen met bloggen, zodat we andere dromen achterna kunnen gaan. Dus dit is onze allerlaatste blog op 2WMN.

Foto door Mariska – Grotografie

Vroeger als mensen vroegen ‘Wanneer denken jullie dat jullie gaan stoppen met bloggen’ hadden we daar geen antwoord op. Dat wisten we toen nog niet, we hadden nog veel plezier in bloggen en we zouden het wel zien. Toch is vandaag de dag aangebroken dat we helemaal gaan stoppen. Dat voelt heel vreemd en tegelijkertijd ook vernieuwend en vrij!

Zoals jullie weten, hebben wij het altijd belangrijk gevonden om ons hart te volgen en dat ook mee te geven aan andere mensen. Als je ergens geen energie meer van krijgt, is het belangrijk om daar bij stil te staan en keuzes te maken. Dit geldt eigenlijk voor iedereen. Of je nu studeert of werkt: als je er niet meer blij van wordt, kun je jezelf eens afvragen waar dat aan ligt en waar je wel blij van zou worden en hoe je daar in kleine stapjes naar toe kunt werken.

We plaatsten steeds minder blogs op 2WMN de afgelopen maanden, omdat we tijd nodig hadden om stil te staan bij hoe we verder wilden. We wilden niet zomaar wat artikelen gaan plaatsen om het plaatsen. Dus we bouwden het langzaam af. We plaatsten iets als we daar energie en inspiratie voor hadden, en zo niet dan niet.

Waar worden we blij en gelukkig van? Al eerder maakten we mindmaps met doelen en dromen en iets wat daar bijzonder aan was, was dat het vakje ‘2WMN’ leeg bleef. En zo voelde het voor ons sinds een paar maanden ook. Dat is jullie, denken we, niet ontgaan. We kregen geen energie meer van bloggen. Niet zoals vroeger. Dat was best beangstigend en stoppen met bloggen geeft ons wel het gevoel dat we van een berg afspringen zonder parachute, niet wetende wanneer en of deze opengaat. Toch gaan we het doen, hoe spannend het voor ons ook is. Martine’s schoonmoeder zei altijd ‘Je weet alleen wat je opgeeft, niet wat je ervoor terugkrijgt.’ Deze quote is ons altijd bijgebleven.

Jarenlang hebben we geblogd en zo veel artikelen live gezet. Leuke artikelen, gezellige artikelen, gekke artikelen, rommelige artikelen, ellenlange artikelen, korte artikelen, kwetsbare en emotionele artikelen, hele persoonlijke artikelen en ga zo maar door. Tien jaar lang bloggen was een hele bijzondere en prachtige reis voor ons. En wat waren we trots op onze lezers, die zo liefdevol en respectvol met elkaar omgingen in de reacties. 2WMN was een warm bad en iedereen was welkom. Maar weet dat we puur alleen afscheid nemen van het bloggen, we blijven natuurlijk wel doorgaan met YouTube en Instagram ( @tienvanwil en @wilvantien ) en als we zin hebben, schrijven we zo nu en dan misschien nog eens een column op Wil & Tien.

Er ontstaat voor ons nu meer ruimte om andere doelen en dromen te gaan verwezenlijken. Zo willen we graag meer tijd om toffe content te kunnen maken op YouTube en Instagram. Zo zag je laatst bijvoorbeeld al een video voorbij komen waarbij we naar Münster gingen om een terugblik op 2018 op te nemen, willen we graag dit jaar een spraakmakende docu gaan maken over het onderwerp bodypositivity en hebben we nog meer plannen. Verder willen we dit jaar onze webshop www.wilentien.nl uit gaan bouwen.  Zo komen onze mokken er aan rond februari/maart en zijn we druk bezig met de Keep It Together lijn creëren en uitbrengen. Een totaal andere tak van sport en daarom juist heel erg leuk en verfrissend voor ons. We leren er zo ontzettend veel van. We hebben enorm veel zin in dit jaar en kunnen niet wachten om terug te blikken op 2019.

Lieve 2WMN lezers: we willen jullie bedanken voor alle jaren dat jullie onze artikelen gelezen hebben. We willen jullie bedanken voor het feit dat sommigen ons al zo lang volgen (zolderkamertijdperk!).  We willen jullie bedanken voor de reacties, de opbouwende, positieve (en soms negatieve) kritiek waar we van konden leren, voor de lieve, kwetsbare mailtjes, voor de fanmail en leuke kaartjes/cadeautjes en de moeite die jullie namen om ons te ontmoeten op meet & greets. We hopen dat jullie onze video’s blijven kijken en onze kleine posts op Instagram zullen lezen. En zo niet, dan wensen we jullie het allerbeste toe en wie weet zien we elkaar nog eens!

Heel veel liefs van Wil & Tien

82 reacties

Marie -

Wat jammer dat jullie stoppen, maar doen wat je hart zegt!

Ober app -

Ik hou echt van de blog

event blogger -

Waarom ben je gestopt? Lees dit nu gewoon. Succes.

Maria -

Ah jeetje, ik lees dit nu pas… jammer dat jullie hiermee stoppen, maar heel begrijpelijk. Heel veel succes met jullie nieuwe uitdagingen en ik ga jullie zeker volgen op YouTube, Instagram en wilentien.nl! Bedankt voor het leesplezier :) Liefs, Maria

Familylifestory -

Wat een leuke site jammer dat jullie stoppen

Jorinde -

Wat enorm jammer dat jullie gaan stoppen met bloggen. Het zat er al een tijdje aan te komen natuurlijk, maar kon jullie schrijfstijl en openheid altijd enorm waarderen. Ik blijf jullie volgen op YT en Insta en kan niet wachten om te zien hoe jullie en jullie bedrijf zich verder gaat ontwikkelen. Hopelijk blijft de blog nog even in de lucht, want ik spiek hier en daar nog wel eens naar een recept. 😉 Succes meiden!

Anneke -

Hoi Wil en Tien,
Bedrijfsmatig snap ik jullie beslissing volledig, dat neemt niet weg dat ik het jammer vind. Persoonlijk denk ik dat er op youtube en instagram vele malen minder ruimte is voor inhoud. De tekst die je bij een insta foto plaatst is toch beperkt in lengte en kan op die manier niet de diepte in. Ik vond dat juist jullie kracht, de diepte. Jullie schrijven als de beste! En die verdieping mist tegenwoordig in zo veel media… Maar zoals ik al zei, er zullen bedrijfsmatig goede redenen zijn voor jullie keuze :) helaas haak ik af, instagram en filmpjes over het verloop van jullie dagen vind ik persoonlijk zonde van mijn tijd, ik leer er niets van terwijl ik van jullie blog heel veel heb geleerd, bedankt daar voor.

Ik wens jullie veel succes met jullie online job!

Jaimy -

Succes met jullie volgende stap dames! Goed dat jullie doen waar je gelukkig van wordt en waar je energie van krijgt. Zet hem op!

Stephanie -

Lieve dames, allereerst een heel gelukkig nieuwjaar gewenst! Dat jullie je mogen blijven ontwikkelen zoals jullie dat in 2018 hebben gedaan en vooral heel veel liefde gewenst ♡
Jammer dat jullie stoppen met 2wmn maar ik snap wel waar het vandaan komt. Bij mezelf merk ik ook dat ik vooral veel YouTube video’s kijk en niet meer heel vaak de blogs af ga om te kijken naar de artikelen. 1 Of 2 keer in de week kijk ik daar wel nog naar maar vroeger was dat elke dag. Wat ik wel nog altijd heel leuk vind zijn de persoonlijke artikelen en de fotodagboekjes. Maar die komen deels terug in de weekvlogs natuurlijk.
Ik vind het hartstikke tof dat jullie je zo gigantisch aan het ontwikkelen zijn en ik kan niet wachten op Wat er nog gaat komen. Ik blijf sowieso jullie video’s kijken en hoop dat ik jullie nog een keer mag ontmoeten:)

jose -

Ik heb jullie jaren met ontzettend veel plezier gevolgd. Ik wens jullie heel veel plezier en geluk in de toekomst, ik kom vast nog wel content van jullie tegen. Gelukkig nieuwjaar in ieder geval en ik ben benieuwd wat 2019 brengt.

Jeannet -

Goh, dat is ook wat: jullie hebben het tien jaar gedaan, ik begin net. Fantastisch dat jullie de stap durven te zetten om ermee op te houden. Ik heb net hetzelfde gedaan, ik ben opgehouden met mijn kinderkledingwinkel, na 32 jaar. En nu ben ik aan het bloggen. Al ruim 3 weken, haha! Maar waarschijnlijk wel met dezelfde onderwerpen, ik heet niet voor niets “all kinds of things”. Meiden, superveel succes met jullie leven verder, alles komt goed. groeten, Jeannet

Carien -

Wat ontzettend jammer!! Ik volg jullie al een hele tijd vanaf LLG en las jullie blogs altijd met plezier. Ik vind het super jammer dat jullie gaan stoppen met bloggen, maar ik snap ook dat jullie meer tijd willen steken op andere media. Gelukkig volg ik jullie daar ook!
Liefs, Carien

Martine -

Hi Evelien,
Alle dames die ik destijds geïnterviewd heb, heb ik toen gemaild over de interviews. Maar ik merk dat ik schrik van je berichtje omdat ik me kan herinneren dat jij juist had gezegd dat je niet meer met je interview wilde verschijnen op 2WMN vanwege bepaalde persoonlijke redenen die je had genoemd omdat het verhaal een ander eind had gekregen wat je niet wilde delen? Misschien handig om me hierover te mailen op martine@2wmn.nl ? Groetjes!

Evelien -

Hoi! Oh schrik niet hoor, het is geen aanval. Meer een vraag haha. Denk dat er miscommunicatie is, je hebt gelijk dat ik inderdaad aangaf dat ik het voorlopig niet wilde omdat mijn vader een terug val had (is nu weer aan het afkicken trouwens! :) ) maar moet zelf morgen even terug lezen of ik het permanent bedoelde of voorlopig dus kan zijn dat ik het gewoon verkeerd geschreven heb natuurlijk! 😉

Judith -

Goed dat jullie een andere weg in slaan, want het was de laatste tijd wel te merken dat jullie hart niet meer bij het bloggen en jullie lezers lag. Wat gaan jullie doen met de overige Face2Face interviews? Want los van het (stoppen met) bloggen, vind ik het wel echt een ontzettend kwalijke zaak dat jullie die vrouwen zo in de kou laten staan. Jullie haken ontzettend in op persoonlijke groei, openheid hierover, kwetsbaarheid etc. etc., maar de vrouwen die zich kwetsbaar hebben opgesteld en hun verhaal met jullie hebben gedeeld, laten jullie nu links liggen??
Dit is net zo dubbel, zuur en onaardig als het hele krabbenmand-gebeuren destijds.. Ik zal jullie niet verder volgen omdat ik amper vlogs/op instagram kijk, maar dit is wel een afscheid met érg vieze nasmaak.

Marjan -

Je hebt helemaal gelijk Judith. Wij, de trouwe bloglezers die de meiden al jaren volgen, hebben stank voor dank gekregen van Wil en Tien.

Leonie -

Dus…. Ik neem bij deze afscheid van jullie.

Heb op zich niks tegen een nieuwe aanpak! Maar als jullie op zo’n horkerige manier omgaan met mensen die hun ziel en zaligheid bloot leggen in een face to face interview dan haak ik echt af.

Blijf lekker zeveren over persoonlijke groei Martine, blijkbaar geef je een stuk minder om andermans gevoelens dan om die van jezelf.

Ik heb jullie jarenlang gevolgd omdat jullie lekker “echt” waren, daar is inmiddels echt niks meer van over. Alles voor de clicks, follows, likes.

En dan over de ruggen van mensen die in goed vertrouwen mee wilden werken aan jullie mooie rubriek. Waarom gaan jullie hier zo mee om?!? Dit staat in zo’n contrast met het beeld wat ik altijd van jullie had! Maar dat zegt het eigenlijk al: mijn beeld van jullie was dus totaal verkeerd.

Aangezien jullie al maanden amper nog op de blog komen ga ik er van uit dat jullie hier niet eens op reageren, maar wilde toch even mijn gal spuwen.

Martine -

Ik snap niet zo goed waar zowel jij als Judith vandaan halen dat wij zo horkerig omgaan met de dames van de face2face interviews. Jullie weten wat we intern gecommuniceerd hebben met hen? Precies, dat weet je niet. Ik zou het helemaal van A tot Z uit kunnen leggen maar ik vind a) dat ik daar alleen uitleg over verschuldigd ben aan de dames die het betreft en b) ga daar mijn energie niet aan verspillen gezien het vreemde beeld wat je over ons hebt gecreëerd want dan maakt het toch niets uit wat we zeggen. Alleen wij weten hoe en wat en we zullen alles netjes afhandelen.

Judith -

Hoi Martine,
Waar ik dat vandaan haal is uit de reacties van Evelien en Sara, die beide niks meer van jullie gehoord hebben over het al dan niet publiceren van hun persoonlijke verhaal en het einde van jullie blog; dat vind ik oprecht allesbehalve netjes en zorgvuldig als het om zoiets persoonlijks gaat – en van interne communicatie zal dan (tot op heden) ook geen sprake zijn geweest tenzij beide vrouwen hierover zouden liegen.
Ik merk dat ik extra gevoelig voor de reacties van Evelien en Sara ben, juist omdat jullie zelf altijd aangeven dat er ruimte moet zijn voor ieders verhaal en dat kwetsbaarheid (uiteraard!) met respect behandeld moet worden. Daarnaast heb ik het gevoel dat de lezers van jullie blog de afgelopen maanden steeds minder belangrijk zijn geworden, afgaande op wat jullie wel/niet gedeeld hebben over jullie plannen en (het grotendeels uitblijven van) jullie reacties op reacties van lezers hierop. En natuurlijk is dat slechts míjn gevoel en zijn jullie ons als lezers niks verplicht, dat weet ik, al kan ik niet voorkomen dat het wel wat als ‘stank voor dank’ voelt. Vandaar dat mijn reactie ook meer uitgesproken was dan ik normaal gesproken zou reageren, want ik bedoel het niet verkeerd. Ik wens jullie oprecht het beste voor jullie toekomst, al had ik het zelf anders aangepakt – maar zoveel mensen, zoveel meningen..

Martine -

Hoi Judith, heb je ook gelezen wat wij op die reacties hebben geantwoord? Wellicht geeft dat meer duidelijkheid. Een verhaal heeft altijd twee kanten en ik vind het jammer dat er zo voor ons ingevuld wordt en onnodig. Daardoor krijgen de interviews inderdaad een nare bijsmaak. Ik weet zelf heel goed wat ik heb afgesproken met de dames die ik geïnterviewd heb, daarom verbaast het me. Maar goed, miscommunicatie kan altijd op de loer liggen en we gaan het netjes afhandelen.

En wat ik al eerder tegen Leonie zei, het maakt blijkbaar niet zo veel meer uit wat we zeggen, hoe vaak we dingen toelichten en/of verontschuldigen want we kunnen het bij een aantal lezers van 2WMN niet meer goed doen helaas sinds de blogpost die afgelopen zomer verscheen over dat we een andere koers wilden gaan varen. En heel eerlijk? Ik merk ook dat ik de energie niet meer kan opbrengen om me te moeten verdedigen voor een keuze waar wij ons heel goed bij voelen. Het kan zijn dat ik daarom minder gereageerd heb omdat ik mijn energie wilde sparen voordat er weer een discussie los barstte. Ik ben er echt moe van, nog steeds. Ik merk het zelfs nu, dat ik op mijn tenen loop (op papier) en dit bericht al 5x getypt heb uit angst dat het weer niet goed over komt of de discussie verder gaat. En ik heb hier niet eens tijd voor om zo lang aan dit bericht te besteden want er wacht een stapel werk op me van hier tot Tokio.

Verandering zorgt soms voor opstand/weerstand (you win some, you lose some), dat weet ik maar al te goed en ik snap ook dat mensen het jammer vinden dat we stoppen met bloggen en/of de afgelopen tijd minder interactie was hier op 2WMN. De energie die we altijd in 2WMN hebben gestopt kwam recht uit ons hart en zo willen we het ook graag afsluiten, want dat is wat ze en wij verdienen. En dat zijn eigenlijk de laatste woorden die ik hierover kwijt wil. Fijne dag! :)

Judith -

Hm, ik kan niet op je laatste reactie reageren Martine, daarom zo. Ik waardeer het erg dat je reageert, en ik zie nu ook je/jullie reacties op Evelien en Sara – én dat er inderdaad meer nuance in het verhaal zit dan ik in de eerste instantie dacht. Dat maakt ook dat mijn eerste reactie veel te overdreven was, en dat spijt me. Ondanks dat elke individuele lezer/volger haar eigen ideeen heeft qua hoe jullie het zouden moeten aanpakken, is het uiteraard onmogelijk voor jullie om aan ieders wens te voldoen. Sterker nog, dat zou niet eens moeten, en dat realiseer ik me veel beter na jouw reactie. Je kunt het nooit iedereen naar de zin maken, dus het enige wat je kunt doen (en wat het juiste is) is je eigen weg volgen en dat is wat jullie doen. Ik doe zelf weinig met Youtube en Instagram dus ik zal jullie niet meer volgen, maar ik hoop dat jullie hier de energie en inspiratie uithalen die jullie graag willen, en wens jullie het allerbeste!

Judith -

Ah, hij doet ‘t toch..! :)

Evelien -

Oei, sorry dat ik wat losgemaakt hebt met het berichtje. Bedoelde er niets slechts mee, maar deelde mijn gevoel op dat moment met die vraag omdat het mij niet lekker zat, maar er is mail contact geweest hoor en kan zijn dat ik zelf dingen verkeerd geformuleerd heb. Heb autisme en soms erg moeite met het brengen van dingen en soms gaan vragen of zinnen met een enorme omweg waardoor andere iets anders lezen dan ik. Zoals waarschijnlijk het mailtje naar Martine. :)

Hester -

Voor mij als lezer toch wel een verdrietig bericht aan de start van het nieuwe jaar, maar ik bewonder dat jullie toegeven aan het gevoel dat de blog jullie geen voldoening meer geeft. Jullie zijn destijds gestopt met logopedie om hetgeen te gaan doen wat jullie het meest gelukkig maakt en dan heeft het geen zin om nu met tegenzin de blog vast te houden. Dan kun je beter stoppen en het mooi afsluiten zoals nu. Bedankt voor de artikelen van de afgelopen jaren! Heel veel plezier en succes met jullie toekomstplannen!

Evelien -

Oef, het zat er aan te komen maar vind het wel enorm jammer! Maar snap het wel. Ik kom niet op YouTube (heb weinig met vlogs) dus hierbij houdt het op. Maar zal af en toe vast nog even spieken hoe het met jullie gaat natuurlijk, ik volg jullie al veel te lang om dit niet te doen. :) wil jullie veel succes wensen! Wel heb ik een vraag wat e met de rest van de face 2 face intervieuws gebeurd. Zijn de mensen die niet meer online verschijnen (waaronder ik) dan voor niks gekomen toen? Toch lang gereisd en het doel was toch om iets over te brengen naar de lezers. Dat is opzich wel erg jammer. Hoop dat jullie je draai vinden in de toekomst en gewoon lekker doen wat goed voelt! Knuffel aan jullie.

Julia -

Ik vroeg mij ook al af of alle face 2 face al online waren gekomen, want voor mijn gevoel zijn er niet veel geplaatst. Na jouw berichtje blijkt dus dat dit niet is gebeurt. Lijkt me heel vervelend als je je zo kwetsbaar hebt opgesteld door te vertellen over je situatie, maar dat hier vervolgens niks mee gedaan wordt.

Willemijn -

Hoi! De meeste zijn online gekomen hoor! Er missen er inderdaad een paar, door verschillende redenen. Soms op verzoek van iemand persoonlijk, en soms vanuit onze kant. Dat hebben we overlegd met de meiden, op één iemand na en dat is Sara, die hier gelukkig nu een berichtje achter gelaten heeft.

Hester -

Wow, inderdaad wat Julia zegt: Ik vind het een heel verdrietig idee als er vrouwen zijn die zijn die uit hun comfort zone zijn gestapt om hun verhaal te delen dat voor niks hebben gedaan. Ze hebben toch de moeite genomen om jullie te helpen met content voor de blog. Bovendien vond ik de Face2Face namelijk zeer sterk voor 2WMN en gezien de reacties op alle artikelen heb ik het idee dat ze veel vrouwen hebben bereikt en een hart onder de riem hebben gestoken. Omdat persoonlijke ontwikkeling een belangrijk thema is voor Willemijn & Martine en ze zelf de ontmoetingen met de Face2Face deelnemers zo waardevol vonden, kan ik me haast niet voorstellen dat deze interviews ‘weggegooid’ worden. Hopelijk komt hier na het weekend een toelichting op :)

Hester -

Excuses voor de typ- en grammatica fouten :)

Sara -

Hier sluit ik me bij aan! Heb ook een interview met jullie gehad en vind het jammer dat ik daar vervolgens niks meer over heb gehoord. Was netjes geweest als jullie in ieder geval een e-mail hadden gestuurd om uit te leggen dat jullie ervoor kozen er niets meer mee te doen, zeker aangezien ik later zag dat een deel van mijn interview later wel in een ander artikel werd verwerkt (over minimalisme). Misschien iets om op te letten voor een eventuele volgende keer!

Denise -

Oei….. kwalijk…. op twee fronten.

Denise -

Kwalijk……!

Willemijn -

Hee Sara! Ik ben blij dat je een berichtje achterlaat hier want we hebben jou als enige niet kunnen contacteren omdat ik je gegevens en het uitgetypte interview met jou ben verloren door een gecrashte computer. Ik ga je even mailen! :-)

Marjan -

Sorry hoor maar wat een belachelijke reden is dat Willemijn. Je computer was gecrashd waardoor je Sara’s gegevens niet meer had en daarom heb je het maar gelaten. Ik durf te wedden dat als Sara geen reactie had achtergelaten dat je niks had gedaan Willemijn. Ik vind dit echt niet kunnen. De dames die hebben meegedaan met de Face2Face zijn sterke dames en ik vind echt dat deze artikelen op het blog geplaatst moeten zijn. Nu stoppen jullie en dan kunnen die dames dat wel vergeten… Erg jammer.

Martine -

Hi Evelien,
Alle dames die ik destijds geïnterviewd heb, heb ik toen gemaild over de interviews. Maar ik merk dat ik schrik van je berichtje omdat ik me kan herinneren dat jij juist had gezegd dat je niet meer met je interview wilde verschijnen op 2WMN vanwege bepaalde persoonlijke redenen die je had genoemd omdat het verhaal een ander eind had gekregen wat je niet wilde delen? Misschien handig om me hierover te mailen op martine@2wmn.nl ? Groetjes!

Wendy (B) -

Jammer om te lezen maar jullie moeten doen waar jullie je goed bij voelen!

Jana -

Lieve dames,
Wat een ongelofelijk triest bericht is dit. Er is geen enkele andere blog die ik ben blijven lezen, behalve deze dan.
Jullie zijn zo puur en zo oprecht, niets leuker dan tijdens de de middagpauze wat blogs te lezen. Jullie hebben ons zo veel gegeven. Wat zal ik jullie geschreven content missen.
Tot op Youtube! X

Saskia -

Ik wilde toch ook nog even reageren. Ik kom ook nog uit het ‘zolderkamertijdperk’ en heb ook het gevoel dat ik met jullie ben meegegroeid van LLG naar 2WMN naar …? De volgende stap in volwassenheid en in ontwikkeling? Ik ben niet verbaasd dat jullie stoppen en kijk eigenlijk vol verwachting uit naar jullie toekomstige plannen. Veel succes met alles meiden en ik blijf jullie volgen!

Lion -

Bedankt!
Al vanaf het zoldertijdperk volg ik jullie, na de stop van llg, valt nu dan ook het doek voor 2wmn. Nu ik er over na denk, zat het er aan te komen. Maar gelukkig blijven jullie wel actief of YouTube en Instagram.
Met liefde en plezier heb ik altijd al jullie artikelen gelezen. Ze waren altijd puur en vol eerlijkheid.
Als ik een video van jullie kijk heb ik altijd het gevoel (wat meer mensen zeggen..) of dat jullie mijn vriendinnen kunnen zijn. Ik houd van jullie puurheid.
Voor nu; petje af dames! En bedankt voor alle jaren van artikelen en bloggen. Veel succes met jullie nieuwe weg en alle plannen. Ik blijf jullie gewoon volgen want jullie zijn veelste leuk en gezellig!!

Liefs, Lion

Simone -

Ik zal eerlijk zijn dat ik het echt heel erg jammer vind dat jullie gaan stoppen. Maar daarnaast vind ik het een hele dappere stap. Waar een deur dicht gaat, gaat er ook weer een open. Ik blijf jullie zeker volgen op YT en Instagram, want ik ben natuurlijk wel benieuwd wat jullie verder allemaal gaan doen. Veel succes <3

Jessica -

Jammer dat jullie stoppen met bloggen. Ik vind dat jullie fijn en openhartig schrijven.
Heel begrijpelijk dat jullie je hart volgen en iets nieuws willen doen. Succes met alles.

Dita -

Lieve Willemijn en Martine,
Wat ontzettend jammer dat jullie stoppen met bloggen maar ik begrijp jullie goed! Ik volg jullie al heel wat jaren (idd zolderkamertijdperk). Ik heb altijd erg genoten van jullie blogs en geniet nog steeds volop van jullie vlogs/video’s en volg jullie heel graag op IG. Heel veel succes met alles wat komen gaat en bedankt voor alle mooie blogs.

Marjoleine -

Aaah wat jammer maar wel begrijpelijk! Heel stoer dat jullie deze stap maken, ik blijf jullie zeker volgen via de andere kanalen :-) X

Nynke -

Wat dapper en inspirerend! Het is zo van nu! Steeds meer mensen gaan ervoor.
Ik doe hetzelfde wat betreft van het vertrouwde pad afstappen. Ik heb nu geen baan en ben mn eigen bedrijf aan t opstarten vanuit de WW. Spannend en t voelt zo goed!
Ik ben trouwens ook ooit als logopedist begonnen (ook gestudeerd in Groningen bij Riep, Inge en Saakje hahaha), maar ik ben na 6,5 jaar overgestapt naar sales. Die combi van zorg en sales komt nu goed van pas.
Heel fijn dat jullie nog wel video’s op youtube blijven plaatsen. Jullie hebben elk afzonderlijk en ook samen een hele fijne energie. Alles is uiteindelijk energie 😀
Liefs!

Willemijn -

Wauw, succes! En zo grappig, Riep kennen we niet maar die andere tweede wel hihi!

Nienke -

Ik vind het heel goed dat jullie voor jullie eigen pad kiezen! Ik geniet van jullie artikelen, maar nog meer van de YouTube filmpjes, dus ik ben heel gelukkig dat jullie daarmee doorgaan. Af en toe is het nodig om een nieuwe weg in te slaan en daarin vind je wel wat bij je past. Veel succes met deze stap en ik blijf jullie met veel plezier volgen op de andere kanalen. (En ik kijk ook uit naar jullie mokken. Ik heb vorige week in de winkel een mok laten staan, omdat ik wist dat jullie ze ook uit gaan brengen :) ).

Rosalie -

Ik denk dat ik de enige ben die het niet per se jammer vind. Maar om een goede reden hoor :-) Ik begrijp het helemaal. Mensen veranderen en jullie zijn dus ook veranderd. Jullie zijn de afgelopen jaren gegroeid en dat wil je natuurlijk wel continueren. Regelmatig een blog online zetten dwingt je om tijd te besteden aan iets waar je het liever niet aan wil besteden. Het neemt tijd weg die je eigenlijk in je eigen groei wil steken. Alleen maar respect dat jullie deze keuze voor jezelf maken. Ik zit op een zelfde keerpunt. Dus ik snap het helemaal. Ik blijf jullie wel volgen op Instagram. Ik vind de stories altijd gezellig.

Ellen -

Oohh wat jammer om te lezen dit!! Komt voor mij toch vrij onverwacht. Wat anderen hier ook al zeggen, het voelt inderdaad een beetje als een afscheid. Jullie zijn door de jaren heen toch wel mijn favoriete blog gebleven. Maar jullie nieuwe stappen klinken ook geweldig. En gelukkig kan ik jullie blijven volgen op Youtube. Succes dames!

Mirjam -

Jammer, maar gelukkig gaan jullie wel door met de vlogs. Die volg ik ook met veel plezier! Succes met al jullie nieuwe plannen, je hart volgen is het beste wat je kunt doen!

Eline -

Wat een dappere stap :) Erg leuk om te lezen over jullie nieuwe plannen en ideeën. Soms moet je dingen afsluiten om ruimte te creëren voor nieuwe kansen. Ik volg jullie (en toen Willemijn het nog alleen deed) al vanaf het zoldertijdperk, en om eerlijk te zijn verbaast het me niet dat jullie stoppen met bloggen. Ik denk dat het een logische stap is in de koers die jullie nu varen.

Natuurlijk blijf ik jullie volgen! Ik geniet ontzettend van jullie weekvlogs en inspirerende video’s. Juist het huiselijke (wat jullie soms zelf ‘saai’ noemen) vind het heerlijk! Ook ben ik nu al fan van jullie ‘Keep it together’ plannen. Lijkt me ook erg leuk om hierover nog meer van jullie te zien (en leren) hoe jullie de balans houden tussen werk, gezin, relatie, sociaal leven, tijd voor jezelf, huishouden en de andere ballen die jullie hoog houden.

Ik hoop dat jullie iedere keer als jullie een video online plaatsen mogen ervaren dat er mensen zijn, die met plezier naar jullie kijken, met jullie meeleven en oprecht het beste met jullie voorhebben!

Veel succes met al jullie plannen :)

Liefs!

Julia -

Jammer dat jullie stoppen. Ik ga jullie blogs wel missen. Ik vond het heerlijk om rustig een blog te lezen, vooral omdat de laatste tijd alle bloggers lijken te stoppen en over gaan op youtube. Soms heb ik gewoon geen zin in een video maar in een stuk tekst, maar daar blijft nog maar weinig van over. Ik kijk soms jullie weekvlogs, maar de andere video’s vind ik vaak niet leuk, jammer want ik genoot wel van jullie blog. Blijft jullie blog online zodat we oude artikelen kunnen teruglezen? Of gaat de blog binnenkort offline?

Willemijn -

Hij blijft zeker nog een tijdje online hoor! 😀

Maris | Moneyzz.nl -

Happy 2019! Wat enorm jammer dat jullie gaan stoppen! Maar je hart volgen is altijd goed, ik wens jullie heel veel succes met alles in de toekomst!

Bianca -

Jammer hoor ik vond jullie leuk schrijven. Ik moest toen ik deze blog las alleen wel denken aan jullie blog van eind Juli waar toen zoveel commotie over was. Daar stond volgens mij we stoppen niet met bloggen. Maar 5 maanden later dus wel, nogmaals ik vind het jammer.
Helaas vind ik jullie vlogs erg leuk maar niet de overige video’s dus ik zal wel afhaken.

Caro -

Ahh echt ontzettend jammer… ik word er wel een beetje verdrietig van. Maar doen waar jullie gelukkig van worden is voor jullie het belangrijkst en dat begijp ik ook.
Ik zal jullie blijven volgen ook al waren de blogs altijd mijn favoriet.
Volg je hart en doe wat je gelukkig maakt!

Esther -

Aw, wat ontzettend jammer! Al vind ik het heel knap dat jullie deze stap hebben durven zetten. Als je ergens niet meer gelukkig van wordt, is het inderdaad beter om je hart te volgen en op zoek te gaan naar iets wat je wél gelukkig maakt. En als dat in jullie geval het maken van content voor YouTube en Instagram is, dan is dat prima.

Ik heb jullie blog jarenlang met heel veel plezier gevolgd. Zelf ben ik meer een bloglezer dan een YouTube-kijker, maar voor een aantal YouTubers (waaronder jullie) maak ik graag een uitzondering. Ik blijf jullie dan ook zeker volgen op YouTube en Instagram. Neemt alleen niet weg dat ik jullie blogs ontzettend ga missen!

Voor nu wens ik jullie heel veel succes met alles wat er op jullie pad gaat komen. Ik hoop oprecht dat jullie het geluk gaan vinden in de keuze die jullie hebben gemaakt <3

Jenneke -

Jammer dat jullie gaan stoppen met bloggen, maar ik wil jullie toch ontzettend bedanken voor de afgelopen jaren. Jullie zijn een paar jaar ouder dan ikzelf ben, en daarin altijd een soort voorbeelden geweest waar ik naar op kon kijken, zeker omdat ik die in mijn eigen familie mis door grote leeftijdsverschillen, verschillen in levensopvatting, en omdat mensen ons zijn ontvallen. Ik wil jullie ontzettend bedanken voor jullie openheid en positiviteit, en zal jullie zeker blijven volgen op Instagram & YouTube!

Thanks dames!

p.s. Uit jullie LLG tijd heb ik veel geleerd over make-up, en ik krijg nog altijd veel complimenten van vrienden over hoe ik mijn oogschaduw doe.

Syl -

Ontzettend jammer.
Maar je hart volgen is belangrijker.
Ik zie meer bloggers stoppen of zich meer richten op video’s of merchandise.
Beautygloss, LLG, nu 2wmn…. en ik verwacht Vera straks ook. En eigenlijk Beautylab ook.
Jammer want onderweg naar mijn werk kan ik wel blogs lezen maar geen video’s kijken.
Succes

Carina -

Jammer, maar ook te verwachten en begrijpelijk. Net als met LLG merkte ik hier dat jullie hart en ziel anders begon te liggen. Ik heb, net als vele andere volgers, niets met youtube en ga de blogs wel een beetje missen. Desalniettemin wil ik jullie bedanken voor de afgelopen jaren en wens ik jullie het allerbeste. En ik hoop dat jullie altijd je hart blijven volgen want daar word je uiteindelijk het gelukkigste van.

patriciakleijn -

jullieo ok een gelukkig nieuw jaar, wow stoppen met bloggen ik moest wel even slikken. Ik volg jullie al vanaf bijna het begin heftig.. ik ben met jullie opgegroeid als ware… ik snap het wel de tijden veranderen en jullie zijn zo gegroeid dat je bepaalde stappen wilt nemen. Ik volg jullie zoeizo op instagram en youtube dus ik ben heel benieuwd naar de stappen die jullie gaan nemen

Kim -

Het zolderkamertijdperk? Dat is nog steeds gaande toch? :-)

Sara -

Wat jammer!! Zelf lees ik alleen de blogs dn kijk ik niet naar jullie op YouTube. Maar goed, het klinkt alsof jullie je heel goed voelen bij de keuze. Dus ik wens jullie veel succes! Wel nog even zeggen dat ik de blogs met heel veel plezier altijd heb gelezen!

Anneke -

Jammer, dames! Ik volgde jullie sinds LLG en het voelde alsof we samen een ontwikkeling doormaakten. Met name de diepgaandere artikelen en de discussies die in de comments ontstonden, maakten jullie blog waardevol. Hopelijk vinden jullie die diepgang nog wel op de andere kanalen.

Hoe dan ook, ik wil jullie veel succes wensen met dit nieuwe carrièrepad. Sommige bezoekers zullen jullie kwijtraken, maar andere komen er wellicht bij. Het is jullie levensgeluk, jullje werk. Veel plezier en succes!

Myrthe -

Ik moet toch even even reageren! Ik vind het heel erg jammer dat jullie stoppen, maar wel begrijpelijk. Voelt nu net alsof een goede vriendin zegt dat ze je minder vaak kan zien maar nog wel af en toe. Gelukkig volg ik jullie ook op YT en Instagram dus hoef ik jullie niet helemaal te missen 😊

Marieke -

“…stoppen met bloggen geeft ons wel het gevoel dat we van een berg afspringen zonder parachute, niet wetende wanneer en of deze opengaat.”

Een parachute gaat sowieso niet open als je ‘m niet om hebt 😉

Rosa -

Lol!

Amélie -

Heel jammer, ik heb ook niks met YouTube en Instagram maar las graag jullie geschreven artikelen en keek soms een vlog. Nu blijven voor mij alleen nog Aranka en Cynthia over als interessante bloggers.

Neomie -

Ja dat herken ik wel. Vera ook al gestopt en bij serena zie je in iedere video Marshall voorbij komen. Ik denk dat ik m’n telefoon maar gewoon weg gooi want er blijven geen blogs meer over om te lezen :(
Dus mocht er iemand tips hebben voor leuke blogs die NIET over eten gaan, dan hoor ik dat graag!!

Marloes -

De blog van vakervrolijk vind ik erg leuk :)

Jessica -

Ik vind de blog van lifebyrosie.nl ook een aanrader!

Eveline Fleur -

Ik vind het ook jammer dat er velen lijken te stoppen. Gelukkig in mijn geval vind ik sommigen wel leuk om op YouTube te volgen, maar een blog is wel wat rustiger om te lezen. Ik vind de blog van Rachel Kromdijk en Anna Jirina ook erg leuk. Ik blog overigens zelf ook, mocht je nieuwsgierig zijn. 😉

Sylvia -

Slik…. ik las dit artikel met een krop in de keel.. ergens voelt het toch als een afscheid ook al volg ik jullie vlogs en instagram accounts. Ik genoot zo van jullie schrijfsels. Bedankt voor de vele leuke blogs, emotioneel, grappig, leerrijk, .. hopelijk volgt er ooit nog eens een boek zodat jullie schrijftalent nog gebruikt word. Tot op you tube 😉

Renate -

Oeps,dat zou niet best zijn als je een krop in je keel hebt…een brok zul je wel bedoelen. Krop kan je krijgen als je schildklier problemen hebt,dan is je schildklier vergroot. Dat heet struma/krop,en dat heb ik :)
Groetjes!

Sylvia -

In belgie is de uitdrukking “een krop in de keel hebben” …

Savita -

Volg je hart <3 Youtube, Insta stories en Instagram zelf zijn voor mij tegenwoordig makkelijker te volgen dan blogs lezen, ik vind de directe interactie mogelijkheid via Insta ook veel meer bieden. Aan de andere kant, je kunt niet iedereen tevreden houden. Liever stoppen en terugkijken op een fijne tijd dan doorgaan met een "moetje" want dat merkt de lezer ook.
Heel veel succes!

Aranka -

Wat ontzettend jammer meiden, ik las altijd ontzettend graag jullie blogs en verhalen (ook al ben ik geen moeder), ik herkende mij best vaak in het gevoel of de verhalen. Persoonlijk vind ik het ontzettend jammer dat jullie stoppen met bloggen omdat ik niets met YouTube heb en dit eigenlijk ook amper tot niet kijk. Ik blijf jullie natuurlijk lekker volgen op Instagram want ik vind jullie top meiden. Ik wens jullie al het goeds voor de toekomst <3

Neomie -

Maar jij kan rekenen op meer bezoekers. Vooral mensen die wel heel graag blogs lezen ipv video’s kijken 😉

Rosie van Lifebyrosie -

Heel herkenbaar. Ik heb er alle respect voor dat jullie stoppen, als jullie er niet meer gelukkig van worden zijn er andere wegen te bewandelen, maar ik vind het ZO jammer dat er zoveel mensen stoppen met bloggen. Ik heb ook niks met Youtube en Instagram vind ik allemaal zo picture perfect geworden. Maar ik snap het wel. Mijn blog wordt ook veel minder gelezen de laatste jaren maar er MOETEN toch genoeg mensen zijn die ook genieten van blogs ipv video’s? Van schrijfsels ipv beeld? Ik heb er toch ergens nog wel heel veel vertrouwen in en zie mijzelf ook echt niet stoppen. Hoop jij ook niet Aranka, lees je blog met veel plezier <3!

M -

Ik voelde dit al heel lang aankomen…. het verbaast me niet, de laatste maanden waren jullie veranderd van een leuke blog waar ik graag kwam naar een oninteressante blog die ik hooguit eens in de zoveel dagen bezocht. Erg jammer, ik was juist dol op jullie blog en omdat ik zelf moeder ben pastte 2wmn bij mijn interesses – plus jullie schreven leuke en fijne artikelen. Het is zoals het is, mokken en Youtube interesseren me eigenlijk niet, en nu gaat de zoveelste blog weg – maar dat is het leven, niets is voor eeuwig en het gaat jullie goed, dat alle dromen en wensen mogen uitkomen! Blijft 2wmn online en hoe lang dan nog?

Manon -

Zoooo wat jammer dames! Jullie blogs lazen altijd fijn weg (voor mij ongeveer 4 jaar) en hadden herkenbare onderwerpen. Martine, zonde dat ik jouw mooie verdiepingsblogs (zo goed geschreven!!) moet missen.
Maar het leven gaat door en fantastisch dat jullie je hart volgen, gaaf dat jullie dat kunnen doen samen. En gelukkig blijven jullie op YouTube zichtbaar :-)
Jullie zijn toppers! Veel geluk dit nieuwe jaar

Martine -

Hi Manon,

Wat een mooi compliment, dankjewel. Ik heb de persoonlijke ontwikkelingsblogs altijd met veel liefde geschreven. Mocht je het leuk vinden om dit toch te blijven volgen, ik schrijf kleine mini blogs op Instagram @tienvanwil . Laatst postte ik een bericht met de woorden ‘geef het maar op’. Daar kwamen zulke ontzettend mooie reacties op dus wie weet vind je dat leuk om te volgen. :) Liefs!

Nuray -

Jeetje wat zal ik jullie gaan missen! Ik ben fan van jullie vanaf het begin. Met mijn 51 jaar heb ik nooit het gevoel gehad dat jullie blog niet bij mij paste, integendeel ik heb er intens van genoten om een kijkje te mogen nemen in jullie leven. Een dappere keuze, maar wel enorm jammer. Bedankt voor het leesplezier van de afgelopen jaren.

Reageer ook