Terugblik op 2018: issues met het boek, in therapie en mooiste momenten

Vandaag is het tijd voor een hele bijzondere video. We blikken terug op 2018. We vertellen openhartig over hoe 2018 voor ons was: mooi, soms moeilijk en vol verandering. We delen ook dingen die we nog niet eerder verteld hebben, maar die we nu, achteraf, wel graag met jullie willen delen. En dat alles op de kerstmarkt van het mooie Duitse Munster. Kijk mee!

https://youtu.be/yQ5-a56dfpk

2 reacties

Suzan -

Leuke video! Zouden jullie meer kunnen vertellen over de verandering die jullie voor ogen hebben in 2019 en de reden? Ben super benieuwd vanwaar de focusswitch naar insta, YouTube en webshop, gezien ik vooral een website lezer ben.

Bianca -

Jammer voor mij dat jullie focus verlegd is naar YouTube, ik heb daar weinig mee.

Reageer ook