Terug van weggeweest, de favo video’s! | Wil & Tien

Ze zijn weer terug van weggeweest, de favorieten video’s. We leggen uit waarom we een tijdje deze niet hebben opgenomen en zijn benieuwd of jullie deze video’s gemist hebben. Laat een reactie achter!

https://youtu.be/E84vG4jM2Nc

 

7 reacties

Caitlyn -

Mijn kobo e-reader is mijn beste vriend dus ik snap absoluut waarom die een favoriet is. Echt een leuk kerstcadeau ook voor mensen die het nog niet hebben. Wel een vraagje: waarom is die fantastisch leuke blouse van, Martine?

Martine -

Loavies maar geen aanrader: veel geld voor wat je krijgt, geen mooie pasvorm en plakt aan je lijf doordat het zo synthetisch is jammer genoeg :)

Nicole -

Wat leuk zeg zo’n ouderwetse favorieten video! Zeker weer vaker doen. Martine wat zit je makeup trouwens mooi en die trui is ook echt geweldig!

Martine -

Ah dankjewel, wat leuk om te horen!

Haydée -

“Nice girls don’t get the corner office” ben ik ook aan het lezen, maar ik vind het juist een typisch boek dat je niet van voor naar achter hoeft te lezen. Af en toe eens openslaan, en een stukje lezen is juist leuk bij zo’n boek. :)

Ik vind jullie favorieten-video’s altijd heel leuk! Trouwens, Martine, je oogschaduw is supermooi. Ik kon er bijna niet van wegkijken. 😀

Nynke -

Jaaaa, zo leuk dat de favorieten weer terug zijn! Ik heb ze gemist!!

Paulina -

Heel leuke video weer.
De Kobo e-reader vind ik super !!!
Ik heb een oudere versie want ik heb hem al 5 jaar, maar ben er nog steeds heel blij mee.

Reageer ook