Kerst liep een beetje anders… | Weekvlog #115

Leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe weekvlog! In deze weekvlog neem ik je mee tijdens de kerstdagen (die een beetje anders liepen dan ik hoopte…). Daarnaast probeerde ik weer eens een box van Marley Spoon (check het artikel voor een review en kortingscode!) uit en vertel ik over mijn goede voornemens voor 2019.

https://youtu.be/_aV5qEau2oU

Foto 24-12-18 12 53 09

In de vlog zag je het al, ik kookte twee keer met Marley Spoon deze week. Een tijdje geleden had ik al een samenwerking met ze waardoor ik het product leerde kennen. Ik ‘influencte’ (is dat een woord? 😛 ) mezelf en werd zelf klant. Haha! Des te leuker is het om nog een keer met ze samen te werken! Inmiddels heb ik daardoor al aardig wat keren met een box van Marley Spoon gekookt en hieronder lees je in bullet points wat ik er zo top aan vind:

  • De vegetarische gerechten zijn super lekker en origineel!
  • Het bespaart tijd: ik hoef 2 tot 3 keer per week de gerechten niet zelf te verzinnen en boodschappen voor te doen. Ik laat me verrassen door een nieuw recept van Marley Spoon en het wordt op een avond gewoon bij ons thuis bezorgd.
  • De ingrediënten zijn altijd super vers en van goede kwaliteit.
  • De gerechten voldoen aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voedingswaarde en zijn gevarieerd.
  • Het is verrassend en creatief.

Voor 2019 heb ik als voornemen om nog meer vegetarisch te eten. Momenteel eten we 5 van de 7 dagen vegetarisch. Ik wil dit naar 6 van de 7 brengen. Ik merk dat ik het best wel moeilijk vind om nieuwe gerechten te vinden zonder vlees. Ik blijf een beetje in mijn vaste repertoire hangen. Juist daarom vind ik Marley Spoon zo handig, want van de 12 gerechten (binnenkort zelfs 20 waarvan ook meer vega en vegan zullen zijn, yay!) waar je per week uit kunt kiezen zijn er altijd wel meerdere heerlijke vegetarische opties. Zo leer ik nieuwe recepten kennen en het geeft me inspiratie om variaties op deze nieuwe recepten te bedenken.

Foto 17-12-18 12 46 52
Dit was zo lekker! Het gerecht heet ‘Super snelle quesadilla’s’ en ze waren ook echt super snel. 

Foto 24-12-18 19 26 49
Het gerecht dat ik op kerstavond kookte in deze weekvlog. De yoghurtdip was er echt perfect bij! Op dit soort kleine bijgerechtjes kom ik zelf dus nooit…

Tot slot nog in het kort hoe Marley Spoon werkt, mocht je het nog niet kennen. Bij Marley Spoon kun je kiezen uit 2, 3 of 4 maaltijdboxen per week. De boxen zijn er voor 2 personen of 3 tot 4 personen en er is ook een optie voor een vegetarische box. De prijs per persoon per maaltijd zit tussen de €4,70 (vier keer per week voor 3-4 personen) en €9 (twee keer per week voor 2 personen) en is afhankelijk van hoe vaak en voor hoeveel personen je bestelt. Of je dat goedkoop of duur vindt, is afhankelijk van je budget en wat de kosten van de gerechten zijn die je zelf normaal kookt. Ik vind het zelf een prima prijs voor wat ik er voor terug krijgt (heel veel gemak, bezorging en gerechten die ik anders niet snel zou maken).

Marley Spoon maakt gebruik van een flexibel lidmaatschap. Dit betekent dat je zonder vragen jouw lidmaatschap kan stopzetten en elke week, of voor een periode van meerdere weken, jouw lidmaatschap kan pauzeren. Bijvoorbeeld als je op vakantie gaat of het simpelweg niet uitkomt.

Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier om jouw eerste box te bestellen. Met de code WILENTIEN2019 krijg je 50% korting op je eerste bestelling!

Ik ben heel benieuwd naar jullie goede voornemens dit jaar en of jullie wel eens koken met een maaltijdbox. Let me know! :-)

4 reacties

Mariska -

Haha, ik ging echt stuk om je robocar poli tune 😂 leuk om te zien dat wij niet de enigen zijn (“poli.. Verricht een heldendaad!”Moet ik altijd zingen)

Amélie -

Jullie hebben toch ook Sinterklaas gevierd met de jongens of niet? Hoe leg je dan kadootjes met kerst uit bij Jelle? Geloven ze dan in zowel Sinterklaas als de Kerstman? Ik dacht dat de meeste mensen met kleine kids Sinterklaas vieren en geen kerst met kadootjes, in ieder geval bij ons en onze kennissen is dat zo.

Ivy -

Wat een pech met de keelontsteking! Ik vond het een superleuke vlog. De kerstdagen zijn voorbij, maar zo toch nog even de gezelligheid in de reprise

Nienke -

Wat naar dat je ziek was tijdens de Kerst! Dat lijkt mij super &^%!. Maar fijn dat het nu weer beter gaat. Ik vond het helemaal geen saaie vlog, maar juist heel gezellig.
Wat zijn Jelle en Gijs toch ook lief en leuk om naar te kijken. Vaak wanneer ik jullie vlogs kijk, zet ik het tijdens het kijken de vlog soms op pauze om mijn vriend te vertellen wat er voor een liefs, moois, verdrietigs of hilarisch is gebeurd. Heerlijk!
Ik wens jullie ook een gelukkig 2019 toe en wens jullie heel veel moois toe!

Reageer ook