Happy New Year Mocktail

Nog even en we laten het jaar 2018 voor wat het geweest is. Klaar voor een frisse start in 2019 met nieuwe doelen om te behalen en dromen om te verwezenlijken. En wat past daar nu beter bij dan een heerlijke, frisse mocktail van Royal Club naast alle lekkere zoete oliebollen en appelbeignets om het nieuwe jaar in te luiden? Precies!

Wat heb je nodig?

  • Royal Club Bitter Lemon
  • Komkommer
  • Limoen
  • Basilicum
  • Munt
  • IJsblokjes
  • Longdrink glas

Recept

Schil de komkommer in de lengte met een dunschiller zodat je dunne lange plakjes krijgt. Spoel het glas om zodat het nat is en de komkommer beter blijft plakken. ‘Plak’ al het ware de komkommer in een spiraal tegen het glas aan. Ik heb ongeveer drie sliertjes komkommer gebruikt.

Was de basilicumblaadjes en de munt en snij de limoen doormidden. Snij de ene helft in schijfjes. Doe twee ijsblokjes in het glas en stop een schijfje limoen aan de zijkant. Doe aan de andere kant wat basilicum. Doe er weer een ijsblokje in en leg wat munt aan de zijkant van het glas. Zo bouw je om en om het glas op met een schijfje limoen, her en der wat basilicum en/of munt en weer een ijsblokje.

Als het glas vol zit met ijsblokjes, schenk dan de Royal Club Bitter Lemon er bij tot aan de rand. Garneer het glas met een takje basilicum en een schijfje limoen. Superleuk om te serveren met Oud & Nieuw en verfrissend tussen alle zoete lekkernijen, want de basilicum en de (gesmolten) ijsblokjes maken de Bitter Lemon net wat zachter van smaak en de munt en limoen zorgen voor een extra frisse touch. Heerlijk!

Maar ik was niet de enige die veel lekkere mocktails heeft gemaakt met #royalclub, ook onze insiders hebben flink hun best gedaan. Ik zag heerlijke mocktails voorbij komen via de hashtag #mixyourmocktail. Hier zie je een aantal  recepten:


Dit bericht bekijken op Instagram

I made some cocktails for my birthday and they were delicious! This cocktail contains mint, like, cocktail fruit, kiwi, Royal Club Grapefuit and Royal Club Lemon. So delicious! #royalclub #mixyourmocktail ⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ ⠀ ⠀ #makeportraits #pursuitofportraits #portraitpage #humaneffect #rsa_portraits⠀ #quietthechaos #postmoreportraits #featuremeofh⠀ #agameofportraits #portraitisreligion #portrait_perfection⠀ #featuredpalette #portraitphotography #portraiture #portraitmood⠀ #folkportraits #ftwotw #featurepalette⠀ #bleachmyfilm #discoverportrait⠀ #lookslikefilm #peopleinframe⠀ #makeportraitsmag #2instagoodportraitlove⠀ #makeportraitsnotwar #igpodium_portraits #vscoportrait⠀ #profile_vision

Een bericht gedeeld door Celine – The Beautyboulevard (@thebeautyboulevard) op

Ziet dat er niet lekker uit? Ik vind mocktails echt een uitkomst. Een leuk, mooi en lekker drankje in je hand en de volgende dag geen kater. Mocktails are here to stay wat mij betreft!

Wil je nog meer heerlijke mocktail recepten zien? Check dan de hashtags #royalclub en #mixyourmocktail op social media!

Fijne jaarwisseling!

1 reactie

Slim dineren -

hoe zit het met het toevoegen van wat smaak

Reageer ook