GEKKE PASPOP OUTFITS PASSEN | Picture Perfect? #1 | Wil & Tien

In deze eerste aflevering van ‘Picture Perfect?’ gaan we gekke paspot outfits passen. Clown Bassie, paarse glitterpakken en hipster outfits kwamen voorbij. Benieuwd of we de lookjes rockten? Kijk mee!

https://youtu.be/-D3R874rxGc

7 reacties

Caro -

Hoe lang zijn jullie? en wat zijn jullie maten? nieuwsgierig he, maar ik ben benieuwd omdat ik me dan beter kan indenken of mijzelf zou staan wat jullie dragen…. :)

Maria -

Super leuke vlog!

Nicole -

Echt zo’n creatieve video! Super leuk. Ik vond de looks eigenlijk allemaal best leuk. Ik snap dat sommige niet helemaal bij jullie stijl past, maar het misstaat zeker niet hoor! Zeker de eerste twee outftis van Costes vond ik super leuk.

Marijke van de Mhe -

Eigenlijk zou je zo naar een verkoopster moeten lopen en heel serieus moeten vragen:’ wat vindt u nou écht van deze outfit combinatie?’😂

Rebecca -

Hahaha, ‘paspot’😂

Johanna -

Mega leuk! En hoe verrassend het dus kan zijn om zo uit je comfort zone te stappen.

Bregje -

Leuk idee! Volgende keer Coolcat 😂

Reageer ook