ULTIEM GELUK + TIP DIE LEVEN VERANDERT | Weekvlog #113

Wauw, WAT EEN WEEK! Niet eentje met grootse momenten, maar juist geweldige kleine momenten die ik zo ontzettend koester. Kijk mee naar een van de aller mooiste weekvlogs van het jaar (als je het mij vraagt)!

https://youtu.be/WXyhlaH-ziw

10 reacties

Millionette -

Ik heb de vlog 20 keer bekeken het was zo leuke vlog . Dat ik opnieuw ging liken en ik heb meteen geabonneerd en op het belletje gedrukt.

N. -

Ik snap het denk ik… Op YouTube heet deze video ‘Ultiem geluk (….)’. Waarschijnlijk zijn op deze site de eerste paar letters weggevallen? Hier heet de video ‘Em geluk (…). Bij mij dan 😛

Willemijn -

Woops hihi!

Martine -

Whaha ik zie het ook, lekker Gronings is dat…”eeeeeem geluk’ :’)

Leonie -

Wat leuk, dat is ook mijn oude straatje! Ik woonde tegenover jullie op nr 8. Inmiddels ook verhuisd.

N. -

Domme vraag misschien… Wat betekent ‘EM geluk’?

Nina -

Hee! Wat een heerlijke week inderdaad! De nieuwe bril staat mooi!Ik zou graag een vraag stellen over de vegetarische kipnuggets. Wat is de reden dat je kiest voor een vleesvervanger? Ik eet zelf wel gewoon vlees, maar uiteraard niet elke dag. Op de dagen dat ik geen vlees eet kiezen we echt vegetarische gerechten ipv aardappel, groente en dan een vleesvervanger. Want juist die zijn ontzettend bewerkt, of ben je het daar niet mee eens? 😊 pure interesse, geen kritiek 😊

Willemijn -

De enige reden is eigenlijk dat Gijs ‘aardappels, groente, vlees’ als enige goed eet en ik het daarom zo’n 2x per op tafel zet. Maar een stukje vlees erbij heeft niet mn voorkeur, dus is het meer een gevalletje ‘dan maar dit’. Hahaha! Het is dus eigenlijk puur voor de kinderen die het graag eten.

Nina -

Duidelijk, dank voor de uitleg 🙂

Millionette -

Mijn nichtje is even oud als Gijs maar die eet de bordje leeg hoor. Een TIP als jullie spaghetti eten zet vlees in de spaghetti voor Gijs .

Reageer ook