Winterse Ginger Ale Mocktail

De feestdagen staan bijna voor de deur en dat betekent gezelligheid, familie, vrienden, lekker eten en drinken. Wij bewijzen vandaag met deze heerlijke winterse mocktail met Royal Club Ginger Ale dat je zeker geen alcohol hoeft te drinken om het gezellig te maken. En…we willen daarnaast heel graag jullie mocktail recepten zien!

Je kunt je nu namelijk via deze link aanmelden voor de Fansquare van 2WMN! Er worden maar liefst 150 fans geselecteerd en zij krijgen een tof pakket van Royal Club thuisgestuurd om mocktails mee te maken. Daarnaast maak je kans op een hele gave prijs maar wat dit precies is, houden we nog even geheim. Meld je nu aan en deel jouw heerlijke mocktail recepten met ons!

Ik heb een mocktail recept gemaakt wat perfect past bij de winter- enfeestdagen. Glühwein? Welnee, deze Winterse Royal Club Ginger Ale Mocktail is ook heerlijk en is net zo lekker als een cocktail.

Wat heb je nodig?

– 125 ml Royal Club Ginger Ale
– 1 schijfje sinaasappel
– 2 steranijs
– 1 kaneelstokje
– kruidnagels
– ijsblokjes

Recept

Vul een laag glas met ijsblokjes. Ik gebruik een glas dat licht gekleurd is, dat geeft net een extra mooi effect vind ik altijd. Plaats dan twee steranijs tussen de ijsblokjes aan de zijkant. Ze gaan vanzelf wel drijven als de ijsblokjes smelten maar het is mooi als ze in het begin nog ‘vast’ zitten tegen het glas aan. Doe daarna het kaneelstokje er in.

Snij een schijfje van de sinaasappel af en druk hier een aantal kruidnagels in. Ik doe ze in het hele schijfje, omdat ik het ook leuk vind voor het oog. De kruidnagels die in het sinaasappelschijfje in het glas zitten, geven de smaak af aan de Ginger Ale en de andere kruidnagels zijn puur voor de sier zou je kunnen zeggen.

Schenk de Royal Club Ginger Ale er bij tot aan de rand en klaar is je winterse mocktail. Ideaal als lekker en leuk drankje aan tafel voor de volwassenen die liever geen alcohol drinken tijdens de feestdagen en ook niet ‘saai’ een glas water willen bij het eten. Je kunt ontzettend veel recepten vinden voor mocktails, bekijk bijvoorbeeld al deze recepten van Royal Club eens. Genoeg inspiratie!

Ik ben heel benieuwd waar jullie mee komen, want hoe meer inspiratie en leuke recepten, hoe beter. Want niet drinken is niet saai, dat bewijst zo’n heerlijke mocktail maar weer eens! Happy Mocktailtime!

4 reacties

Nienke -

Deze mocktail klinkt heerlijk. Ik ben dol op Royal Club (vooral de tonic), maar ik heb er nooit over nagedacht om er zo simpel een mocktail van te maken.

Martine -

Ikzelf ook niet, maar echt een goed idee!

Katrien -

Yes, zin in ! Heb me ingeschreven. Ik ben tegenwoordig niet meer van de alcohol, liever een lekker alternatief en dan lijkt dit me erg tof om te proberen!

Annemiek -

Deze mocktail is echt heel erg lekker! We hebben m twee jaar geleden ontdekt en sindsdien is dit een van de favorieten.

Reageer ook