INSTAGRAM VOLGERS BEPALEN ONS KAPSEL | Kappersvlog met Sue

Yes! Weer een nieuwe ‘Instagram volgers bepalen’! En dit keer bepalen jullie ons kapsel. Aaaah! Spannend, voor zo wel Sue, Martine als Willemijn. Benieuwd naar het resultaat? Kijken dan!

https://youtu.be/aiaDIsPJpdg

5 reacties

Mare -

@Willemijn. Toen jullie in het laatste fragment zo alledrie naast elkaar stonden vond ik je qua gezicht best wel lijken op Sue. Misschien zouden jullie een keer look a like kunnen doen, jullie zouden best zussen kunnen zijn. Maar goed, misschien ben ik de enige die het zo ziet….maar als Sue haar neusring uitdoet, haar halen stijlt zoals jij en dezelfde bril+make up draagt….zie ik zo voor me.

Hester -

Wauw, Martine, echt heel leuk weer een keertje iets heel anders! Ik had zelf perzik/roze gestemd omdat ik me herinnerde dat je dat heel leuk vond, maar dit is ook echt heel mooi geworden. Echt prachtige kleurcombinatie. Ik vind je ooglook ook zo mooi erbij. De haarlooks die je maakte voor LLG of gewoon voor look of the day zijn altijd zo mooi dat het vast wel goed komt met stijlen!

ingrid -

Prachtig gekleurde haren, beide weer. Warme kleuren.
Wat ik me alleen afvraag is hoe jij, Martine, die pony gaat dragen. Het staat erg leuk. Maar ik zou daar dus helemaal stapelgek van worden. Te lang om het op je voorhoofd als pony te dragen. Te kort om het in een staartje, achter je oren of in knotje te verwerken. Je zal maar iets moeten doen en die pluk hangt constant in je ogen:).

Michelle -

Oh Martine, die pony staat zoooo tof!

Merel -

Nu wil ik ook die kleur van WILLEMIJN! LOVEEEEE

Reageer ook