Weekvlog #106: Een hele bijzondere ervaring!

Wauw wat was dit een bijzondere ervaring, dankzij lichaamsgericht coachen – een cursus die ik doe in Amersfoort – leerde mijn overleden opa mij hele wijze lessen. Ik deel kwetsbare dingen waaronder het feit dat ik hooggevoelig ben en doe ook gezellige dagelijkse dingen zoals met Maik naar Ballorig gaan en werken met Wil. Veel plezier bij het kijken!

https://youtu.be/fYR0KaCFUPA

 

5 reacties

Amélie -

Als je echt een trauma hebt van je bevalling en moeite hebt met sommige geluiden, zou ik je EMDR therapie adviseren. Ik heb ook een kindje van 1 maar ik lig echt elke avond tussen 22-23 in bed, maar goed jij bent jonger dan ik dus misschien trek jij het wel zo laat naar bed te gaan 😄

Martine -

Thanks voor je advies, maar EMDR is niet een vorm die bij mij past. Ik heb het al eerder gedaan maar vond het wat te ‘plat’ ofzo, bij mij past lichaamswerk bijvoorbeeld beter.

Kaatje -

Hoi Martine,
Interessant dat lichaams-gericht coachen; kun je daar n keer meer over vertellen/schrijven voor mensen die overwegen zo’n sessie te ondergaan?

Verder zou ik t leuk vinden als jullie n co-lab zouden doen met Sanny van Sanny zoekt geluk.
Groeten

Marijke van de Mhee -

Leuke video! Een gezin uit Bathmen (boven Zwolle) kreeg een 4ling nadat ze voor een 3e kindje wilde gaan.

Lobke -

Tien, ik vind je een topwijf. En je hebt helemaal gelijk ‘leven en laten leven’. Je doet het super.

Reageer ook