Weekvlog #104: TANTE GEWORDEN + UNBOXING BOEK

Dit was een mooie, spannende, bijzondere, vermoeiende en verdrietige week. Ik ben tante geworden van mijn vijfde neefje en we zagen voor het eerst ons boek 12 MAANDEN ZWANGER in levende lijve. Kijk gezellig mee!

https://youtu.be/6FNvtD2JiY0

9 reacties

Anoniem -

Fijn dat jullie samen de doos hebben uitgepakt! Inderdaad wel zo aardig om even op jou te wachten.. goed dat je dat hebt aangegeven.

Willemijn -

Eeeh ik hoop dat je wel snapt dat we zaten we dollen he 😉 Natuuuuurlijk zou ik die doos nooit zonder Tien uitpakken, duh!

Marijke van de Mhe -

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van je neefje Jim! Tegelijkertijd moet ik ook zeggen gecondoleerd en sterkte Martine! Ik vind een kort kapsel je wel heel mooi staan. Je haar is in de video erg piekerig en dun aan de onderkant

Manon -

Maik wil je niet teveel vastleggen op camera, maar wel in een boek wat door heel de wereld gekocht kan worden! 😂😂😂

Martine -

Ja dat klopt, voor het boek heb ik er bewust voor gekozen om hem wel te laten zien maar hij hoeft van mij niet continu in de vlog met zijn gezicht vol in beeld. Prima toch :)

Annelies -

Wat een mooie vlog!!
Ik loop op dit moment stage op de verloskamers in het ziekenhuis waar je zus is bevallen.
Wat jammer dat ik toen geen dienst had haha!
Van harte gefeliciteerd tante Tien 😉

Mandy -

Wat een week Martine! Gecondoleerd en gefeliciteerd in één bericht… 😘 En natuurlijk allebei gefeliciteerd met jullie boek! Leuk om te zien hoe blij jullie zijn met het eindresultaat. @Willemijn, waar komt je trui met ‘Liberté’ erop vandaan? Hij is gaaf!

Willemijn -

Merk is van Madness, maar wel al bijna een jaar oud :(

Hester -

Gecondoleerd Martine! Wat een week vol diverse emoties zeg. Leuk om jullie zo blij te zien bij de unboxing van het boek. Ik heb echt in spanning de vlog gekeken want ik was heel benieuwd naar Renate’s kindje, ondanks dat ik het al op de Instagram had gezien, haha. Gefeliciteerd voor jou & voor topper Renate! Je hebt het elegant gefilmd in het ziekenhuis. Ik vond het leuk dat je jouw gezicht filmde en we daardoor jouw reactie konden zien toen je ze voor het eerst zag!

Reageer ook