RARE NACHT + FIETSEN MET MAIK | Weekvlog #102

Ik heb zo genoten van deze week, op die rare nacht en duizeligheid na dan. Ik ging voor het eerst fietsen met Maik, gaf samen met Willemijn een lezing bij het LEEF event in Groningen en we planden de signeersessies in voor ons boek. I can’t wait!

https://youtu.be/TaPsqxPpVDY

Sponformatie: de fiets heb ik gekregen van Gazelle

 

7 reacties

Judith -

Haha, “hij kotst als een tornado”, geniaal! (hier thuis ook zo’n tornado-kotser, ik ga er zelf bijna van mee doen..)

Anouk -

Aahhh samen fietsen is het leukste. Fijn dat je dat nog kon doen voordat het de komende maanden weer gewoon ‘auto weer’ wordt!

Marijke van de Mhe -

Super leuke video! Wat een prachtige fiets heb je Martine. Leuke pakjes voor Maik. Die prijsjes ook, daar kun je het toch niet zelf voor gaan zitten naaien. Dat bruine broekje met die streepjes vind ik erg stoer.

Lis -

Leuke weekvlog! Heerlijk he hoe blij je kan worden van een fietsritje!

Fabienne -

Lieve Tien…niet om je af te zeiken…maar ik schrok echt dat je bloggend aan het fietsen was met Maik voorop de fiets!! Niet meer doen hoor, supergevaarlijk!

Pauline -

Hier sluit ik mij bij aan.
Fietsen met een kind voorop twee handen aan het stuur.
Verder een heel leuke vlog en wat wordt Maik al een heel kereltje.
Veel plezier in Parijs

Renate -

Ook zonder kind niet vloggen/met je telefoon bezig zijn in het verkeer! Gewoon NOOIT!

Reageer ook