Q&A over ons boek

Nog maar 2 weken en dan verschijnt ons boek. Aaaah! Zo gaaf! Via IG Stories konden jullie ons vragen stellen. Vandaag beantwoorden we ze! Wat hebben we geleerd? Hoe kun je zelf een boek schrijven en uitgeven? En hoe bedachten we de titel?

https://youtu.be/KhK5ozI2lgk

5 reacties

Anouk -

Ik kijk echt zo ontzettend uit naar dit boek! Ik heb genoten van jullie zwangerschappen toen via de blog en kan jullie schrijfstijl enorm waarderen. Wat heftig dat je een miskraam hebt gehad Willemijn, wat dapper dat je dit ook deelt. Zou bijna een afstreep kalander gaan maken tot 3 november, ben zo ontzettend benieuwd!!!!

Rosalie -

Wel interessant om te zien dat jullie proces precies past in The Law of Attraction.

Suzanne -

Wisten jullie dat de TNO een website heeft gelanceerd die 12maandenzwanger.nl heet. Zag vandaag een persbericht en het viel mij op.

Martine -

We zagen het ook, grappig want zij hebben een andere insteek. Zij gaan juist over de drie maanden voorafgaand aan de zwangerschap. Waarschijnlijk gevalletje puur toeval dit.

Nienke -

Leuk om deze video te zien! Ik kan niet wachten om het boek te lezen.
Willemijn, wat heftig van je miskraam en wat knap dat je dat in het boek hebt verwerkt. Ik kan mij voorstellen dat jullie heel zenuwachtig zijn voor ‘onze’ reacties, zeker omdat jullie er zoveel tijd en persoonlijke dingen in delen. Maar alleen dat al waardeer ik zeer, dus ik weet zeker dat het boek top gaat zijn! Als mensen jullie blog leuk vinden, geloof ik er niets van dat ze het boek ineens niet leuk zouden vinden.
Ik vind het extra leuk dat het boek op 3 november komt, want dan hebben mijn vriend en ik 1 jaar. 😉

Reageer ook