KINDERRUIL: WILLEMIJN PAST OP MAIK & NOA | Wil & Tien

Vandaag deel 2 van de kinderruil! We ruilden van kind, huis, auto en leven. Vandaag past Willemijn op Maik & Noa. Hoe is het haar vergaan? Je ziet het in de video!

https://youtu.be/_tWm3wOfFc8

7 reacties

Sascha -

Je deed het super leuk Wilemijn! Ik hoop dat ik later ook zo’n gezellige (oppas)moeder mag worden. Niets aantrekken van die zure reacties haha.

Mel -

Ik vind het een rare vlog, het komt heel gemaakt en onecht over. Je praat ook op een rare toon tegen hem vind ik, omdat je meer met de camera bezig bent dan met hem. Leuk idee, maar waarom doen jullie dit? Een hele vlog wijden aan jullie kinderen, die camerageilheid in de vlog gaat toch volledig ten koste van de kindjes. Ik snap dat echt niet. Altijd je kinderen zo buiten beeld houden en nu zo’n vlog. Zij kunnen niet aangeven of ze dit wel leuk vinden. Als je zo bezig bent met opnemen kan je toch niet de volle aandacht hebben voor je kind.

Nicole -

Dit is echt zo’n schattige video! Je doet het echt super leuk Willemijn!

Michelle -

Super leuke video weer! Mega schattig :)

Eden -

Willemijn; ik vond jou ontzettend afstandelijk naar Mike toe. Je noemt hem ook steeds “vriend” En dan die rare bekken trekken erbij. Nee, jij was helemaal niet leuk

MvN -

Lekker opbouwend hoor…
Ik vind het eerlijk gezegd ook een rare reactie en snap ook niet waarom. Iedereen heeft zijn eigen woordjes boef/vriend/draak en ze gebruikte ze ook afwisselend. Niks geks of verkeerds aan. Gekke bekken? Zo vat een kind dat niet op hoor. En ze knuffelde ook met hem en had warme liefdevolle momentjes als ze Maik optilde.
Ik vond het wel heel erg leuk om deze 2 video’s te zien en de verschillen tussen jullie en jullie kinderen te zien. En ik herken het ook dat het heel leuk is om even quality time te hebben. Zelf voel ik me vaak vrijer en meer op mijn gemak met andermans kinderen als de ouders zelf er niet bij zijn.

Sanne -

Zo kwam het ook een beetje bij mij over. Beetje afstandelijk. In ieder geval niet hoe ik je ken van andere vlogs 😉 Wellicht in het vervolg een idee om te kijken wat voor gevoel etc. een vlog oproept.

Reageer ook