Bakvideo: Schuddebuikjes-stroopwafelmuffins

Yes, we hebben weer een gezellige bakvideo voor jullie! Vandaag maken we Schuddebuikjes-stroopwafelmuffins. Het recept is supermakkelijk én lekker! Perfect voor deze herfst. Veel plezier bij het kijken!

https://youtu.be/naufdjHHcjM

Je hebt nodig (voor 8 grote muffins of 20 kleine)

 • 140 gram suiker
 • 300 gram bloem
 • 1 theelepel bakpoeder
 • 1 theelepel baking soda
 • 2 theelepel koek- en speculaaskruiden (of Pumpkin Spice kruiden)
 • 1 theelepel zout
 • 2 eieren
 • 250 mililiter melk
 • 120 mililiter zonnebloemolie
 • 2 theelepel vanille extract
 • 75 gram Schuddebuikjes
 • 75 gram stroopwafelstukjes

Doe de suiker, bloem, bakpoeder, baking soda, speculaaskruiden en zout bij elkaar in een kom, roer even door met een spatel. Voeg nu de natte ingrediënten toe: eieren, melk, zonnebloemolie en vanille extract. Mix dit tot een glad beslag. Voeg tot slot de Schuddebuikjes en stroopwafelstukjes door het beslag en roer kort door. Verdeel het beslag over de vormpjes en bak af in 10 tot 20 minuten op 200 graden (10 minuten voor kleine muffins, 20 minuten voor grote muffins).

4 reacties

Zalig Koken -

Wat een lekkere combi :) Dit recept moet ik echt proberen, thanks!

SterkInDeKeuken -

Wat een leuk idee! Al lang geen schuddebuikjes op, zeker een keer proberen!

Vivian -

Wat een leuke video! Ik heb toevallig afgelopen weekend voor de tweede keer de Tony chocolony caramel zeezout cake gemaakt. Met de caramelsaus natuurlijk, zelfs een dubbele portie… :) Hij viel erg in de smaak! Ik zou het leuk vinden als jullie eens macarons zouden maken. Dat lukt mij nou nooit, haha

Marijke van de Mhe -

Leuke video dames! Ik zie in dit filmpje inderdaad je haar wat is afgebroken Martine. Wat zonde! Ik kan je Davitamon (of eigen merk) vitamine B tabletjes aanbevelen. 1 maal daags 1 tabletje helpt haarverlies tegen te gaan en houdt je haar sterk. Ik gebruik zelf ook de vitamine B tabletjes en mijn haar glanst meer maar valt ook niet meer uit.

Reageer ook