Weekvlog #98: WERKKAMER INRICHTEN + VAKANTIESTRESS

Al jaren staat het op mijn lijstje: een werkkamer. Een plek waar we ongestoord kunnen werken, brainstormen en lijstjes af kunnen strepen. En ik ben er zo ontzettend blij mee. Daarnaast ga ik op vakantie en was ik druk bezig met de laatste dingen regelen voor mijn werk, alles opruimen en inpakken.

https://youtu.be/TZ45tFavCPM

 

Deze weekvlog is in samenwerking met IKEA

Zoek je nog meer inspiratie? Kijk dan op www.ikea.nl/wooninspiratie.

P.S. Aankomende woensdag vind je hier een plog van Willemijn, op vrijdag eindelijk het recept van de Tony cake en op zaterdag weer een artikel! :-)

16 reacties

Leonie -

Waar zijn de stoelen van? En is het goede kwaliteit?
Zoek nog nieuwe eetkamerstoelen.

Maaike -

Hoi! De werkkamer is echt superleuk geworden. Ik heb echter wel een opmerking, sommige van de linkjes naar de site doen het niet, bijvoorbeeld van de bureau accessoires… Kunnen jullie daarnaar kijken?
Liefs Maaike

Nicole -

Erg leuke vlog weer! Ik vind je werkkamer zo leuk geworden. Echt heel leuk dat jullie zo’n grote samenwerking hebben gehad met de Ikea. Ik kan me goed voorstellen dat je daar zo blij mee bent!

Fabienne -

OMG! Waar kan ik het recept vinden van die chocolade pindakaas bars????

marrie -

Leuke vlog. Waar is dat klokje van?

Kirsty -

Geniet van je vakantie! De werkkamer ziet er leuk uit en fijn ook dat het zo clean is. Zelf kan ik mij altijd beter concentreren als de ruimte waar ik in zit rustig is; van rommel word ik onrustig omdat ik dan denk van: eigenlijk moet ik het opruimen.

Esther -

Ziet er mooi uit! Ben wel heel benieuwd waar de stoelen van zijn!

Lilian -

Wat een mooie en heerlijk rustige werkkamer. Ik zou willen dat de stapel papier op mijn bureau ook zo klein was…
*realiseert zich ineens dat ze eigenlijk bezig was om die op te ruimen* 😉

Pauline -

Wat een leuke video. Een mooie werkkamer Martine, heerlijk dat je het werk van
het gezin kan “scheiden”.
Ik wens je een fijne vakantie toe als je de commentaren nog leest.
Heeft het een reden dat Noa zo’n enorme halsband draagt.Ik vraag me dat eigenlijk al een poosje af.

Vera -

Waar komen de tafel en de grote kolibri vandaan? Die info miste ik!

Willemijn -

Hoi! Ik reageer even want Martine is op vakantie! :-) De tafel is van Woodville, maar het is echt geen aanrader helaas. We hebben heel lang op onze tafels moeten wachten (meer dan 6 maanden) en er is heel veel misgegaan in het bestelproces. Helaas. :( De kolibri heeft ze cadeau gekregen geloof ik dus dat weet ik helaas niet.

Ieteke Veenstra -

De kolibrie is van Fabriek Design. Martine haar kast (in de woonkamer) komt daar ook vandaan

Leonie -

Aaah wat balen! Ik ben ook op zoek naar zo’n betonlook tafel met stalen poten. Maar die krengen zijn vaak zo duur.. heeft er toevallig iemand anders de gouden tip? 🙌🏻

Julie -

Wat is de naam van je bureau?

Mandy -

@Martine, welke lippenstift had je op tijdens het opnemen van de bakvideo? Wat een super toffe kleur is dat zeg!

Amélie -

Leuke werkkamer alleen had ik betere stoelen uitgezocht, ik vind ze ook heel mooi maar vond ze voor geen meter zitten (als eetkamerstoel wilde ik ze) en zeker voor achter een bureau waar je lang zit, wil ik graag een echte verstelbare bureaustoel hebben.

Reageer ook