Weekvlog #100: Eerste vakantie met Maik + pre-order live!

We hebben een heerlijke vakantie gehad samen met Maik. We gingen voor het eerst met hem naar het buitenland. Het werd Frankrijk, een land waar we al vaker geweest zijn en mooie herinneringen aan hebben. Ik voelde me afgelopen week extreem gelukkig, hoewel er ook minder goed nieuws was.

https://youtu.be/rXjG_YsS4nM

Bekijk hier onze webshop!

5 reacties

Kelly -

Leuke stukjes heb je in deze vlog! Het lijkt anders dan normaal, ik vind het heel verfrissend!

Michelle -

Gaaf dat je zo openbaar durft te zijn Martine!
Leuke vlog weer!

Ivy -

Wat een leuke vlog weer! Echt genoten van jullie vakantievibes en boekperikelen. Vervelend van die verzakking, maar fijn dat de kans groot is dat oefeningen kunnen helpen. Goed dat je het noemt hoor! Meteen tijdens de vlog weer even ‘met de lift’

Sanne -

Wat super dat je verteld over je verzakkingsklachten. Ik weet zeker dat andere vrouwen hier ook iets aan hebben en hopelijk de stap naar de dokter durven zetten.

Marijke van de Mhe -

Leuke video! Hadden jullie een Airbnb geboekt in Frankrijk? Dat hotelnachtje als tussenstop ziet er waanzinnig uit zeg. Tevens van harte met jullie boek!

Die baarmoederverzakking kan op een gegeven moment ook lijden tot een baarmoederverwijdering. Ik heb een collega wiens baarmoeder al op haar 43e werd verwijderd. Het was toen al de 3e keer dat ze geholpen werd aan een verzakking. Gelukkig had ze al 4 kinderen en was het niet vervelend maar het kan dus wel. Je noemde het ook iets privé maar ik kan mij herinneren dat je in een andere video vertelde dat je last hebt van aambeien en dat vind ik ook privé hoor.

Reageer ook