Ons boek 12 MAANDEN ZWANGER is nu te pre-orderen!

Yes yes yes! Het is bijna zo ver! Nog een krappe week of zeven tot ons boek 12 MAANDEN ZWANGER verkrijgbaar is. We hebben er een jaar lang keihard aan gewerkt. En vandaag is hij speciaal voor onze volgers al te pre-orderen!

Als je nu tijdens de pre-order bestelt betaal je geen verzendkosten én krijg je een speciaal gesigneerd exemplaar door ons beide! Hoe leuk is dat? Klik HIER om 12 MAANDEN ZWANGER te pre-orderen.

Wat was het een ontzettend bijzonder proces om meegemaakt te hebben. Whut? Meegemaakt? Gedáán te hebben! Van brainstormen, een moodboard maken, schrijven, schrijven en nog een schrijven en vervolgens weer heel veel wissen tot een fotograaf, vormgever en illustrator zoeken om samen met hen van een wordbestand met tekst een geweldig boek maken. We kunnen niet wachten om jullie het te laten zien, daarom hier onder vast een voorproefje van de cover en de flaptekst!

Cover 12 maanden zwanger

Fotografie: Sabine Metz
Vormgeving: Tangram Studio
Kleding: Noppies

Yes, ZWANGER! Maar wat mag ik wel en niet eten als ik zwanger ben? Wil ik thuis of in het ziekenhuis bevallen? Heb ik écht alles van die uitzetlijst nodig? En hoe hebben andere moeders die eerste drie maanden met hun baby ervaren?

In 12 MAANDEN ZWANGER vertellen Willemijn & Martine je alles over zwanger zijn en de eerste drie maanden als moeder. Ze nemen je mee vanaf de positieve zwangerschapstest totdat je baby drie maanden oud is.

Een boek met tips over alle onderwerpen die je de komende twaalf maanden tegenkomt zoals schommelende hormonen, zwangerschapskwaaltjes, een buik die niet op de foto past, kledingstruggles, ritme vinden met een newborn en een baby die niet wil slapen. Het staat vol met onmisbare checklists, het grote verzorgings-ABC, een speciale ‘Pagina Voor je Vagina’ en een compleet stappenplan voor een verdrietige baby.

Willemijn & Martine nemen geen blad voor de mond en vertellen je naast alle praktische informatie, over hun eigen zwangerschappen, bevallingen en kraamweken met een flinke dosis humor en kwetsbaarheid. Ze zijn open en eerlijk over hoe zij deze bijzondere fase in hun leven hebben ervaren en willen hiermee alle moeders die dit lezen inspireren en ondersteunen.

12 MAANDEN ZWANGER is jouw beste vriendin tijdens je zwangerschap en de periode erna! Wil & Tien got your belly!

Als je het boek tijdens de pre-order bestelt heb je het boek in de eerste week van november in huis. Vanaf november is het boek echt te koop en zal hij ook te bestellen zijn bij de boekhandel. Het boek kost €29,95. Het is een luxe uitgave met hardcover, met dik papier en prachtige illustraties van Studio Silvana. Het perfecte cadeau voor jezelf of een zwangere of pas bevallen zus, nicht of vriendin.

Er werd ons gevraagd of we ook een ‘boektour’ gaan doen. JAZEKER! Vanaf november zullen we door heel het land signeersessies gaan houden. Waar en wanneer moeten we nog even bekijken (voorkeur anyone? 😉 ) en hierover hoor je zodra het zo ver is zeker weten meer!

Aaaaah! We zijn zo benieuwd wat jullie er van gaan vinden!

35 reacties

Maaike -

Gefeliciteeerd meiden !
Ik ga het boek ook bestellen, ben heel nieuwschierig !

Liefs ,
Kraamverzorgster van (toen) kleine Gijs hihi

Rianke -

Jaaaaa ik heb hem besteld, leukleuk! Ben gek op boeken van vloggers, hihi.
Ik heb zelf 2 kids van 5 en 4 maar het lijkt me zo lekker om te lezen en terug te denken hoe het voor mij was in het begin!
Topmeiden, jullie mogen trots zijn op zoveel bestellingen!

Willemijn -

Aaah dank je wel!

Martine -

Dat zijn we zeker! Zo gaaf!

Mn -

Hahaha, bestel ik jullie boek voor mijn zusje als cadeautje , ze werkt in de kraamzorg dus vond echt wat voor haar, blijkt later dat ze hem op het zelfde moment voor haar eigen ook besteld had. Lees ik hem eerst zelf en dan kan ik hem altijd nog kado doen :)

Shirley -

Zoooo tof!

Nienke -

Gefeliciteerd! Fijn dat het is gelukt! Ik ben erg benieuwd en heb zondag ook gelijk een pre-order geplaatst. Geniet ervan!

Michele -

Hmmm twijfel twijfen of ik hem zou bestellen want ik moet tussen dit en een drietal weken toch echt bevallen :-) dus het hele bevallingsdeel zou voor mij wat laat komen. Al lijkt het mij wel een superleuk boek! Gefeliciteerd ermee!

Hannah -

Hoi Wil en Tien,

Komt het boek ook in de winkel te liggen of is het alleen te bestellen na november?

Willemijn -

Dat hopen we, boekhandels kunnen ze sowieso bestellen en of ze hem ook neer leggen is aan hun! :-)

Anne -

Is het boek straks ook via bol te bestellen?

Willemijn -

Ja waarschijnlijk wel!

An -

Leuk! Past het boek door de brievenbus?

Willemijn -

Ja! 😀

Amélie -

Toch vind ik het raar dat jullie met nepbuiken zwanger op de cover wilden, iedereen weet inmiddels dat het geen echte zwangere buiken zijn. Waarom persé een foto met zwangere buik?

Manon -

Gefeliciteerd meiden! Leuk!
Klein puntje; mijn inziens is de titel op de voorpagina grammaticaal onjuist! Het is namelijk alles waarvan wij vinden dat ipv! Tenminste dat zegt mijn Nederlandse talenknobbel ☺️

Em -

Klopt. Het moet “waarvan” zijn.

Manja -

De tekst op de voorkant van het boek klopt grammaticaal niet. Het is ‘alles waarvan wij vinden dat..’. Even googlen op voornaamwoordelijke bijwoorden. Belooft veel goeds voor de inhoud..

Lindi -

Dit ja! En ook een zin uit de preview: “… leerde diverse zwangerschapsapps ons.” Eh? Zwangerschapsapps is meervoud, dus wordt het leerdeN. Vind dat soort basisschoolfouten toch wel schokkend en eigenlijk niet kunnen in een luxe boek waar je behoorlijk wat voor betaalt.

Bibi -

En in de zin ervoor staat ‘zit er op’. Dat moet toch ‘erop’ zijn?

Jana -

‘Alles wat’ kan perfect hoor… ‘wat’ kan je gebruiken na onbepaalde voornaamwoorden zoals ‘iets’, ‘niets’, ‘datgene’, … en dus ook ‘alles’. Helemaal correct dus ;).

Willemijn -

Ja klopt dat hebben we nog helemaal laten uitzoeken inderdaad! Het is juist. De N die mist bij ‘leerden’ deed meeeega pijn. Iemand zei al tegen ons dat de eerste druk nooit 100% foutloos is en helaas hebben we tot nu toe inderdaad dit foutje helaas gespot. Ondanks dat er 2 testcorrectors en in totaal 5 mensen naar gekeken hebben. Au… 😅

Gelukjes van Maris -

Wauw gefeliciteerd met jullie boekenbaby gezien de nummers van het aantal pre-orders die ik voorbij zie komen word het vast een mega succes

X

Chantal -

Gefeliciteerd met jullie boek. Ik heb hem gelijk besteld. Kan niet wachten om te gaan lezen. Nog niet zwanger. Maar wel behoorlijk last van rammelende eierstokken. Het stukje in de preview over de baby afdeling van de hema is ook op mij van toepassing. 🙈

Daniëlle -

Gefeliciteerd, ik ben nr. 1355! Ik vind het zo super voor jullie.
Mijn vriend en ik hebben net besloten voor een kindje te gaan, dus het boek komt helemaal op tijd! Kan niet wachten tot ‘ie door de brievenbus valt 😉

Nienke -

Dat is leuk! Veel succes en geluk!

Ellen -

Leuk ik heb het boek besteld. Nu nog geen kinderwens eventjes. Nog een paar jaar wachten. Eindhoven zou ik wel leuk vinden voor de boek tour. Daar woon ik vlak bij :)

Veronique -

Joepie! Als het begin november op m’n deurmat valt, heb ik nog zo’n 3 maanden om het helemaal “op tijd” uit te lezen! :-)

Maar wanneer je jullie boek pre-ordert, maar het naar België moet worden verstuurd, lijk je helaas wel verzendkosten te moeten betalen… Kan dat kloppen?

Veronique -

Ik begrijp dat op zich trouwens wel, hoor, maar dan zou ik dat even toevoegen in de tekst. Nu was ik al helemaal excited en dan was het een kleine teleurstelling dat ik alsnog extra moest betalen.

Willemijn -

Heb je helemaal gelijk in, gaan we doen!

Willemijn -

Klopt inderdaad! De portokosten internationaal zijn helaas zo hoog dat we een bijdrage moeten vragen. 🙁 Maar als je wacht tot november kun je het boek in Belgische boekhandels bestellen en dan heb je m gewoon voor €29.95 ☺️

Lisa -

Ben heel benieuwd!! Ben zelf 22 en heb (nog) geen kinderen maar kijk erg uit naar het boek. Ik was pre-order nummer 1072 🤗 Wat het nog leuker maakt is dat we in hetzelfde dorp wonen hihi

Marjan -

Ik was pre-order 1341, jullie gaan lekker!!! Lekker van genieten 😀

Maria -

Wauw, gefeliciteerd!

Jennifer -

Gefeliciteerd!!

Reageer ook