KINDERRUIL: OVERLEVEN MET TWEE PEUTERS | Martine past op Jelle & Gijs | Wil & Tien

Nee geen puberruil, maar kinderruil! Martine paste een dag op Jelle en Gijs en Willemijn op Maik. In deze video zie je hoe Jelle en Gijs de boel op stelten zetten en lekker ondeugend doen bij tante Tien. Het was leuk en inzichtelijk om te ervaren hoe het is om twee kinderen te hebben in plaats van eentje. Maar ik zal niet liegen dat ik er wel tegenop zag…

https://youtu.be/t5pPCjU8p4w

8 reacties

Nien -

Jezus Mina, ik zou echt heeeeeeeelemaal kapot gaan, gek. En dit is pas 1 dag. Respect voor jullie allebei, schatten. Van die drukke dreumesen. Haha. Ik wacht nog even, goed? 😉 Maar super leuk ben je met ze, ik weet bij wie ik mijn kinderen drop in de toekomst. Tante Tien! Haha.

Kristine -

Mega leuk dit!

Nienke -

Wat leuk! Ik (28, zonder kinderen ;)) pas af en toe op de kinderen van een vriendin (5 en 3 jaar) en ik loop ook tegen lastige dingen aan, dan doe ik soms maar wat. Leuk om te zien!

Marijke van de Mhe -

Super leuek vlog! Wat een enorme schatjes, die zou je toch zo meenemen, haha.

Iris -

Super leuk bedacht! Leuk om te zien waar je allemaal dan over nadenkt of wat vanzelf sprekend is voor elke andere ouder. Ik volgde veel bloggers en youtubers maar jullie blijven favoriet! Al vanaf dat willemijn alleen haar blog had volg ik jullie :)

Liefs

D. -

Heel leuk inderdaad!!

Pauline -

Wat een leuke vlog en wat een leuk idee die “kinderruil”.
Is voor herhaling vatbaar wat mij betreft.
Een pluim voor Tien , dat ze zo consequent is gebleven .
Ik ben benieuwd of ze dat met Maik ook blijft :-)
Ik kijk uit naar de vlog waar Wil op Maik past.

Michelle -

Wat een super leuke vlog! Echt een heel leuk concept en heel leuk om te zien!

Reageer ook