Dit hadden we nooit verwacht! | Weekvlog #101 | Wil & Tien

In deze weekvlog kijk ik oude foto’s terug en zie ik hoeveel Gijs op mijn broertje lijkt. Samen met Tien ging ik naar Amsterdam op vrijdagen spraken we zaterdag met Jochem. Ook probeer ik voor het eerst een maaltijdbox uit van Marley Spoon . Veel plezier bij het kijken!

https://youtu.be/lsXPba_67Es

In samenwerking met Marley Spoon mag ik jullie een kortingscode aanbieden! Bestel hier met de kortingscode 2WMN jouw eerste Marley Spoon box met €25 korting. :-)

Wil je nog een boek uit de eerste druk en een gesigneerd exemplaar bemachtigen? Wacht dan niet te lang meer en reserveer nu jouw boek op wilentien.nl. Er zijn nog maar een paar honderd boeken!

6 reacties

Kelly -

Super leuke oorbellen!

pauline -

Ik geniet van al jullie vlogs, blogs, plogs etc.
Maar om jullie boek te bestellen………….. dat doe ik maar niet want ik ben 70.
Als zo’n boek 50 jaar geleden was uitgekomen was ik de eerste geweest :-)

Willemijn -

Hihi dat snap ik 😉

Marijke van de Mhe -

Leuke video dames! Dat witblonde haar is zo leuk bij die kleintjes. Ik bekeek onlangs mijn eigen foto’s terug en ik had als kleuter ook heel wit haar, wat uiteindelijk goudblond is geworden naar donkerblond/goud.

Anne -

Haha ik lachte me echt kapot toen Martine riep “Ik wou net zeggen ben je van je geloof gevallen?!”

Willemijn -

Hahaha! 😀

Reageer ook