Weekvlog #96: MAIK LOOPT?!

Ik had een rustige week en daar was ik aan toe. Na de fikse koppijn van vorig weekend, wilde ik het wat rustiger aan doen. Ik probeerde wat op te laden door met Noa naar het bos gaan en genoot van Maik zijn ontwikkelingen. Waaa, hij wordt groot!

https://youtu.be/VAT19atjZiA

 

5 reacties

Kristine -

Wellicht een beetje laat haha, maar ik heb zoiets er wel een keer met de stofzuiger uit gekregen! Die laatste plakkarigheid krijg je moeilijk weg, maar in ieder geval het fruit zelf wel :)

Kristine -

Zoiets = de kiwi!

Evelien -

Ahhh je haaruitval. Heb het zelf ook nog steeds, al anderhalf jaar. Was vorig jaar gestopt met de pil. In januari werd het al een stuk minder en daarna kwam er ook een soort tweede ronde inderdaad. Nu kan ik eindelijk zeggen dat het langzaam maar zeker steeds beter gaat. De ene dag verlies ik 300 haren, maar de dagen erna bijvoorbeeld weer maar max 100 zoals het hoort. Dat was wel eens anders geweest. Iets wat je niet wilt horen (ik zelf in ieder geval niet, want ik merkte altijd zelf duidelijk verschil) maar: het valt niet op. Zeiden mensen tegen mij ook maar vond het drama. Nu kijk ik kritisch naar jouw haar en kan ook zeggen dat het echt niet heel veel dunner lijkt. Het schijnt dat je meer dan de helft moet verliezen wil je het echt gaan zien. Na anderhalf jaar bij mij is het inmiddels wel te zien, maar dat duurde echt even. Verwacht nog even uitval maar echt, het komt weer goed. Hormonen zijn een bitch… Maar het kan je echt een vreselijk kut gevoel geven. Had zelf een flip in hair voor dip dagjes, dan ‘voelt’ het weer even voller en dan krijg je mentaal ook even een op-pepper. Misschien is dat een idee, mocht je er echt last van krijgen!

Jeanet -

Ohhh dat van die auto!! Zo herkenbaar. Maar je hebt garantie op die nieuwe accu he? Waarschijnlijk is deze comment te laat maar wilde t toch even zeggen!
En jeetje wat gaat Maik als een speer zeg. Wat een leuk mannetje :)!

Nicole -

Hele leuke vlog weer Martine! Echt super leuk om te zien hoe snel Maik al gaat. Wat is het toch ook een schattig jochie! Wel onwijs vervelend van je haar zeg. Ik vind het wel heel goed dat je het laat zien, zodat andere vrouwen ook zien dat het er dus ook bij hoort en je kan overkomen. Ik hoop wel voor je dat het snel weer over gaat!

Reageer ook