Plog: SOCIALIZEN

Zoals ik al zei in mijn laatste weekvlog zou ik een hele gezellig week tegemoet gaan. Ik ging gezellig met Nienke naar Zwolle, had een speelafspraak met Inge-Marije en haar zoontje en mijn ouders kwamen logeren in dat weekend. Tijd voor een plog!

En deze plog verloopt nogal rommelig. Het was een wat chaotische, drukke maar bovenal gezellige week. Dus ik neem je gewoon her en der een beetje mee.

Dinsdag 7 augustus

Op dinsdag had ik afgesproken met Nienke. Ik had haar met het meidenweekend nog gezien maar het was al een tijd geleden dat we samen hadden afgesproken.

Ik kocht een broodje voor onderweg. Ik heb een nieuwe verslaving en het heet filet americain. Vooral met rauwe uitjes, hmmm…

Aangekomen in Zwolle liep ik langs deze piano. Het zou zo’n droom zijn om hier dan op te kunnen spelen en zingen. Wauw, dat zou ik echt fantastisch vinden. Als ik er alleen al aan denk en mensen zouden nog stoppen ook om te luisteren word ik zenuwachtig, haha!

Het was heerlijk om Nienke weer even te zien. Zo’n dag gaat veel te snel voorbij en allerlei gespreksonderwerpen komen voorbij. Van heel luchtig en lollig tot diep en spiritueel. Hier zie je het lollige en luchtige stuk, haha! Even gek doen met haaraccessoires.

We heften het glas op onze boeken. Ook al spreken we elkaar niet meer zo intensief als voorheen lopen onze levens alsnog behoorlijk synchroon. Zo bijzonder! We brengen beiden dus een boek uit, hoe tof is dat?

En dit gebakje was belachelijk lekker. Ik krijg honger als ik naar deze foto kijk.

Terwijl Nienke af ging rekenen kreeg ik allerlei appjes binnen. Onder andere van ons toffe team! Ik ben zo blij met Silvana’s illustraties en Hanneke’s vormgeving voor ons boek. Iedere keer als ik iets binnen krijg via de app of via de mail word ik helemaal blij. Het is geweldig om ons boek tot leven te zien komen en ik kan niet wachten tot jullie het straks allemaal kunnen zien.

Ze waren druk bezig met de uitbreiding van de kleurenwaaier voor ons boek. We vinden het zo gaaf dat we het allemaal zelf kunnen en mogen beslissen. We hebben daardoor echt het gevoel dat alles wat je straks ziet en leest helemaal Wil & Tien is.

Ik kreeg ook nog een leuk appje van Jorrik met deze heerlijke foto van Maik die ‘mee helpt’ met dozen uitpakken. Hier zaten de kleren voor onze covershoot in.

Na een appjesronde gaan Nienke en ik weer vrolijk verder met de dag. Ik heb hier even een Celeste Barber moment. Zogenaamd zeer sexy achterstevoren op een stoel zitten… wat er daarna gebeurde staat niet op de foto maar ik gooide met mijn voet één of andere bijzondere bal voor in je interieur om. Ahum.

Aan het eind van de dag gingen we nog even naar Zuiver Geluk in Zwolle. Hier kun je edelstenen, klankschalen, boeken of kaarten over persoonlijke/spirituele groei enzovoort kopen. Heerlijk vind ik dat soort winkeltjes. Ik koos deze stenen uit: seleniet (wit), peacock pyriet (blauw), pyriet (goud) en een malachiet (groen). Ze passen erg goed bij de fase waar ik nu in zit.

Donderdag 9 augustus

Ik heb van deze dag alleen deze outfitfoto. Maar ik vond het wel leuk om deze te delen. Deze outfit trok ik aan toen ik er samen met Maik op uit ging. Een lange spijkerblouse, t-shirt, shortje en dr. Martens. Ik had afgesproken met Inge-Marije en haar zoontje om samen even te spelen. Het was lachen, want het regende keihard en we moesten rennen door de regen om bij de auto te komen. Maik bescheurde het in zijn wagentje omdat ik er blijkbaar nogal raar uit zie als ik ren (can’t blame him haha) en daardoor kreeg ik weer de slappe lach. Het was echt een gezellige middag.

Vrijdag 10 augustus

De dag van de covershoot, ik was in het begin zo zenuwachtig. Niet voor ons, maar meer hoe de jongens het zouden doen en of ze het vol zouden houden. Maar het ging echt heel erg goed. Ik ben zo trots op ze. Na de lunch hadden Willemijn en ik in alle rust de tijd voor de covershoot.

Daarna trok ik mijn pyjama weer aan en pufte even uit na deze lange, intensieve maar ontzettend leuke dag. Het is precies geworden zoals we voor ogen hadden. Ik voelde alle spanning van afgelopen weken van me afglijden.

Zaterdag 11 augustus

Dat resulteerde in het feit dat ik knallende koppijn kreeg. Ik heb geloof ik nog nooit zo’n erge hoofdpijn gehad. Ik kon werkelijk waar wel janken en dat heb ik niet snel als ik ziek ben. Het deed zo’n zeer en afgelopen maandag deed het nog steeds zeer. Het was denk ik (?) geen migraine maar wow, wat was dit kut.

En dat terwijl mijn ouders gezellig een nachtje kwamen logeren. Ik baalde zo. Gelukkig voelen zij niet als visite en het is heel fijn want mijn moeder weet hier wel de weg! Ze kookt, ruimt op en mijn ouders vinden het heerlijk om bij Maik te zijn. Hoewel ik baalde, was het ergens ook wel fijn want zo kon ik wel even rusten en slapen. Dat heb ik dus veel gedaan.

En natuurlijk vertederend gekeken hoe gek mijn ouders op Maik zijn. Opa’s en oma’s zijn zo schattig. Ik ben heel dankbaar dat zij er nog zijn om Maik te zien opgroeien en dat ze hier in goede gezondheid van kunnen genieten.

Dat was dus in een plog mijn rommelige week. Ik ben blij dat we het de komende periode weer even iets (met de nadruk op iets haha) rustiger krijgen nu het boek bijna af is. Nu is het zaak om alle andere dingen voor elkaar te boksen. Even bijtanken en weer doorgaan!

8 reacties

Laura -

Ik zou graag willen weten waar de pyjama van jou en de jongens met die dieren van tijdens de shoot van is :)

Marijke van de Mh -

Hoofdpijn kan zo heftig zijn dat je nog net geen HAP belt. Ook eens gehad, bonkend hoofd ik moest mijn hoofd gewoon vasthouden. Pas toen ik een kwartier plat lag nam dat bonken af.

Fijne week heb je gehad. Mooie jurk had je aan met het tropische printje.

Kerstin -

Die edelstenen zijn ruw behalve op seleniet na. Koop je die ruwe met een reden? Ik ga juist weer op zoek naar getrommelde zodat ik ze bij me kan dragen. Of gebruik je ze vooral voor de sier?

Janneke -

Ah leuk om te lezen! Wel vervelend van de hoofdpijn! Dat had ik laatst ook toen ik super gestrest was door groepswerk van mijn studie. Het was zo erg dat ik de huisarts had gebeld. Zij zei: meld je een dag ziek en ga zonder telefoon op het strand liggen. Naproxennatriumpilletjes ontspannen de hoofdhuid. Dus dat maar gedaan ;).

Larissa -

Wat leuk om weer een plog van je te lezen! En wat een gezellige week heb je gehad.

Joyce -

Zo leuk om ook via foto’s een kijkje in je/jullie leven te nemen :)! Leuk om te zien hoe je zo vrolijk bent! Het is je gegund :)

Martine -

Wat lief <3

Romy -

Superleuk dat je weer een plog plaatst! Het klinkt als een gezellige week, hoewel die hoofdpijn op het eind natuurlijk iets minder geslaagd was. Altijd gezellig, dit soort bijkletsdates met vriendinnen! En wat leuk dat de covershoot er ook op zit! Ik ben heel benieuwd naar het resultaat.

Reageer ook