Oude visionboards terugkijken | Weekvlog #97 | Wil & Tien

Nieuwe week, nieuwe weekvlog. Deze week gaan we oude visionboards terugkijken. Ook ga ik gezellig naar de dierentuin, pak ik het sporten weer op en heb ik veel fijne momenten met Jelle en Gijs. Kijk gezellig mee!

https://youtu.be/IEXecyFLTa4

5 reacties

Renate -

PS: Deze week komt er op woensdag en op zondag een artikel online. En vrijdag zie je weer een video. Omdat we lazen dat jullie het fijn vinden om wat ritme te hebben in de content op onze blog, kondigen we het vanaf nu iedere week onder de weekvlog aan! :-) — Was dat maar eenmalig? Ik zie het er nooit bij staan, jammer.

Jeanet -

Leuke vlog! Zo leuk, die beelden met je leuke blonde jongetjes. En jullie huis is echt prachtig :). Mooie beelden!

Aukje -

Leuke blog! Waar is je Liberté trui van? I love ‘m! X

Aukje -

*vlog

Willemijn -

Open32 😀

Reageer ook