LIVE BIJ PARINGSSESSIE! Een Freek Vonk momentje! | Berlijn vlog #2 | Wil & Tien

Woehoeee, tijd voor Berlijn vlog 2! Hij is aanzienlijk korter, want helaas had ons tripje een einddatum. Haha! We waren getuige van een bijzondere paringssessie tussen twee hagedissen en voelden ons net Freek Vonk. We slenterden lekker een dagje door de dierentuin van Berlijn en sliepen als oude omaatjes op bankjes. ‘s Avonds dineerden we op de tiende verdieping van ons hotel. Kijk gezellig mee naar de laatste vlog! :-)

https://youtu.be/wbH2KbBfMVY

10 reacties

Em -

Ik vind dit tweede deel van de Berlijn reis leuk in beeld gebracht. De interactie tussen jullie twee is gezellig. De sfeer die jullie daarbij neerzetten is heel eigen en leuk om te zien, dat zie je bij jullie concurrentie niet.
Echter, de parende diertjes waren slechts 15 seconden in beeld. Het is dan helemaal niet logisch dat je het verslag van de Berlijn-reis “Live bij de Paringssessie” als titel geeft. Zij zijn namelijk niet het hoofdonderwerp!
Het is overduidelijk dat je met het onderwerp sex en voortplanting, kijkers wil trekken.
(Sex sells schreef Martine in haar reactie enkele dagen terug) Dat heeft ze duidelijk toegepast in deze titel.
Ik hoop dat jullie inzien, dat de keuze voor bovenstaande titel helemaal niet nodig is geweest. Immers als de kwaliteit van je video goed is, dan kijken de mensen wel.

Janine -

Men zoonje (6) kijkt mee en zegt , ooooh ze zegt allemaal scheldwoorden !!!

Alednew -

Mijn reactie was niet als pesten bedoeld. Ik zal mijn commentaar uitleggen.
Op de vorige post heb ik niet gereageerd. Willemijn en Martine hebben alle recht om hun Social Media-kanalen in te vullen zoals zij dat willen.
Wel heb ik de vele reacties gelezen op de blog. Verreweg de meeste lezeressen gaven aan Clickbaittitels onnodig en zelfs storend te vinden. De eerste volgende vlogtitel heeft vervolgens een seksueel tintje (eerlijk is eerlijk, dat heeft paringssessie natuurlijk wel) en is mijn ogen clickbait. Dit verbaast me. Als je doelgroep zo’n duidelijk signaal afgeeft dan zou ik het respectvol vinden daar iets mee te doen. Ook omdat je weet dat er, voorlopig, een vergrootglas op titels ligt.

Ashley -

Die vlogs komen op het juiste moment, we gaan over 2 weekjes naar Berlijn! Zeker wat handige tips

Anneke -

@Alednew, flauwe reactie na alle eerdere berichten. Daarnaast zie je ook meteen in de titel dat het over beesten gaat, dus ik vind dat Martine en Willemijn hierin een mooie balans probeerden te zoeken. Interesseert het je niet, reageer en kijk dan niet.

Zo, en nu weer tijd voor wat positiviteit! Fijne zonnige zaterdag, lieve lezers!

Marijke -

En dit noem ik pest gedrag. Heel vervelend gedrag. Kinderlijk ook. Je hebt je mening kunnen achterlaten, en om nu bij ieder filmpje rare reacties achter te laten gaat ver. Klik het rode kruisje rechtsboven aan en je ziet niets wat jou stoort.

Leuk filmpje van Berlijn. Vond het vorige filmpje ook leuk. Wat een geluk dat je je jurk terug hebt Willemijn. Ik ben altijd als de dood dat ik mijn aankopen laat liggen in de bus/trein.

Alednew -

Oeps, zo boos was het niet bedoeld. En zeker niet als pesten. Mijn excuses daarvoor.
Ik heb bewust geen reacties achtergelaten op de vorige blogpost. Willemijn en Martine hebben alle recht om hun eigen, nieuwe weg in te slaan. Wel heb ik de comments op de blogpost gelezen. Veel lezers gaven aan clickbaittittels onnodig en deze niet prettig te vinden. Als dan de eerstvolgende titel van een vlog, in welke mate dan ook, een seksueel tintje heeft (want dat is paringssessie natuurlijk wel) dan snap ik dat oprecht niet zo goed. Ik zou, als mijn doelgroep zo’n duidelijk signaal afgeeft, mij verre van dergelijke titels houden. Uit respect naar de lezers en ook omdat je weet dat er een vergrootglas op de titels ligt.

Hester -

Eens! Overigens ging ik echt stuk toen Martine ‘Willemijn’ uitsprak met een Duits accent in die zoo hahahaha. Ik vind Martine’s ooglook met bloodsugar ook zo mooi weer. Je zei dat je die tegenwoordig het meest gebruikt, misschien als je er weer eens looks mee maakt dat je dan kort je ogen kan filmen ofzo in de vlog? Make-up look of the day in de vlog als je de tijd make-up toe laat in de drukke ochtenden haha.

Hester -

Eens met Marijke bedoelde ik. Ik zie dat in de tijd dat ik de comment typte er een nieuwe bij kwam.

Alednew -

Mooie clickbaittitel!

Reageer ook