Duurste oorbellen ooit! | SHOPLOG Berlijn

Het was geweldig om te shoppen in Berlijn. Binnenkort volgt er een artikel met al onze hotspots maar eerst laat ik je zien wat ik allemaal gekocht heb in Berlijn. Van kleding tot sieraden en toffe schoenen, mijn geld is op. Bekijk hier de video!

https://youtu.be/7bgq_H-IPQw

 

9 reacties

Nicole -

Wat een prachtige aankopen. Ik ben zelf ook groot fan van het merk Samsoe en Samsoe, zo fijn! En wat een mooie oorbellen. Je hebt ook zeker gelijk. Je kunt beter in een paar investeren die goed past bij de rest van je sieraden. Heel lief dat je een gedeelte cadeau kreeg van je ouders!

Kiki -

De Aqua Rosa van Kusmi is wel vooral zuur, dus ik zou hem wel even proeven voor je hem aan Maik geeft.
Als ijsthee is hij inderdaad ook heel lekker, ik heb zo de hete maanden overleefd dit jaar!

Hester -

En natuurlijk je setje van Agent Provocateur… 😉

Martine -

Haha dat houden we lekker privé 😛

Iris -

Klopt het dat je jeans van gstar is? En welke kleur en model is ie?😊

Mink -

Staat je allemaal hartstikke mooi en wat lief van je ouders ook die bijdrage aan de oorbellen. Fijn weekend!

Marijke van de Mh -

Wat een leuke shoplog! Die schoenen met strik staan denk ik ook leuk bij je spijkerblouse met strik. Oog voor detail, haha. Aanstaande dinsdag ga ik 16 dagen naar Italië, dus wie weet zie ik daar iets leuks. Daar is de sale nog hoger.

Marijke van de Mh -

Ik moet trouwens wel lachen om mijn vriend die zei;’ al die salejagers (de dames bedoelt hij daarmee) die rennen door de winkels terwijl de mannen buiten wat naar hun telefoon kijken.

Pauline -

Wat een leuke shoplog weer en wat zijn die oorbellen mooi !!!
Een schitterend aandenken aan het 50 jarig huwelijk van je ouders.
Ik ben er zelf ook achter gekomen dat ik liever minder kleding heb maar van een betere kwaliteit , dan veel kleding die je na 3 wasbeurten niet meer aan durft te doen.
Behalve wanneer ik met schoonmaakmiddelen werk heb ik mijn oudste kleding aan, want ik spetter altijd.

Reageer ook