DE EERSTE HOMETOUR! | Verhuisvlog #8

Yes, weer een nieuwe verhuisvlog! Met vandaag de eerste hometour van de benedenverdieping. Alles is nog láng niet af, maar ik laat jullie toch alvast graag zien hoe het er beneden nu uit ziet. Ook laat ik de aanleg van de tuin zien. Kijk mee!

https://youtu.be/ci6HSkWZpTU

Bakken voor fruit/groente: VARIERA Bak
Opberger voor plastic zakken: VARIERA afvalemmer
Bakken voor afvalsortering: FILUR
Inrichting voor schoonmaakkast: UTRUSTA

Wil je meer wooninspiratie? Klik dan hier!

Deze video bevat een betaalde samenwerking met IKEA.

4 reacties

Talisa -

Wat ik altijd leuk staan vind op een grote witte muur is een macrame. Wij gaan volgend jaar verhuizen naar onze nieuwbouw woning en ik vind het zo fijn om inspiratie op te doen uit je verhuisvlogs! Wonen nu ook in een tijdelijke woning en trek me dan ook wel een beetje op aan je vlogs! Super fijn!

Veronique Hendriks-Meijs -

Leuke verhuisvlog weer! En heel leuk om jullie prachtige woning nog even te zien. Mag ik vragen wat jullie zo ongeveer kwijt zijn voor de tuin? Wij moeten ook nog wat fabriceren en probeer een beetje rond te vragen #aintgotmoneyzzzzz 😉

Jeanine -

Super leuke vlog! Ik kijk altijd uit naar de verhuisvlogs. Is een Ixxi niet leuk voor achter de eettafel?

Anne -

Is bij Jullie niet dat plastic samen moet met blik en drinkpakken? Dat is bij ons wel namelijk!

Reageer ook