Altijd dezelfde discussie + onze covershoot!| Weekvlog #95

Hallo hallo! Super leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe weekvlog! In deze discussie vertel ik over de discussie die Djurre en ik keer op keer hebben. Daarnaast is het eindelijk tijd voor onze covershoot en beleef ik heel veel leuke, gezellige momenten deze week. Met recht een topweek! Kijk je mee?

https://youtu.be/pF3hy4bjaJw

Deze video bevat een samenwerking met Noppies.

6 reacties

Demy -

Lieve Wil en Tien,
Ik las onder de weekvlog van vorige week, dat jullie onder de weekvlogs de upload planning van die week zouden delen. Was dit iets eenmaligs? Ik vond het namelijk wel heel fijn!
Jullie doen het in ieder geval top! Ondanks dat ik zelf nog lang niet aan kinderen moet denken, vind ik jullie mom story’s erg leuk om te lezen! En vind ik dat jullie vooral moeten doorgaan met het inslaan van een nieuwe richting! I like it!
Veel liefs Demy

Jeanet -

Wat een leuke vlog weer :). Jullie huis is ook zo prachtig! echt heel erg mooi :). en dat moment in de auto… oh my God!

Nynke -

Ik zou een eettafel buiten wel missen denk ik, mss daar toch plek voor creëren? Jullie huis is supermooi! Die vloer ook! <3
Wat voor lipstick had je op maandag op bij dat olijfkleurige hemdje terwijl je bij Martine vlogt?

marrie -

Tip tegen muggen: eucalyptusolie.

Tamara -

Leuke vlog! Misschien is een picknicktafel met opklapbare zitgedeelten een idee? Die hebben wij in de tuin staan en is echt ideaal! Neemt niet teveel ruimte in en er passen toch veel mensen aan. We hebben hem zelf gebeitst en naar onze zin gemaakt. En muggenstekkers van Raid of Vapona werken fantastisch, gewoon te koop bij Jumbo en AH. Ik doe ze een half uur voor het slapen aan en bij ons laat ik hem ‘s nachts aan en bij mijn dochter haal ik hem uit het stopcontact zodra wij gaan slapen. Op den duur willen wij ook horren in ons nieuwbouw huis maar je kan niet alles tegelijkertijd doen nietwaar?!

Marleen -

En ben je eerder naar bed gegaan :p ?

Reageer ook