SNEAK PEEK BOEKCOVER, NEP ZWANGER & NAAR SUE! | Boekvlog #2

In deze boekvlog een sneak peek van de boekcover, proberen we met een nep buik zwanger te lijken (waarom vertellen we zo 😉 ) en doet Sue ein-de-lijk ons haar weer. Het is eigenlijk een kappersvlog en boekvlog in één!

https://youtu.be/-lJShn11IN4

Groningers opgelet! Check zéker weten eens BOUDOIR CITY SPA als je opzoek bent naar een fijne beautysalon. Het was de beste ervaring die we tot nu toe gehad hebben met een salon in onze mooie stad. De behandeling bij Boudoir hebben we gekregen

4 reacties

Hester -

Leuk deze combi vlog! Heel gezellig weer! Ik snap alleen niet waarom jullie jezelf willen fotograferen met nep buiken? Jullie hebben toch hartstikke mooie foto’s van toen jullie echt zwanger maken? Ik snap dat het leuk is om een foto te maken van jullie samen met zo’n buik, maar het voelt voor mij heel krom om jezelf nep zwanger te fotograferen als het doel van jullie boek is om een realistisch beeld te creëren van de zwangerschap & de eerste 3 maanden als moeder.

Martine -

We hebben geen foto’s waarbij we zwanger zijn die geschikt zijn voor de cover van ons boek. Het moeten heldere foto’s zijn met een witte achtergrond en beide personen er op. De foto’s die we hebben zijn heel mooi, maar voldoen niet aan de eisen voor de cover, vandaar. We weten zeker dat het juist hele toffe foto’s gaan worden: lang leve de nabewerking 😉

Hester -

Aha, vandaar! Ik wist niet dat er zulke vereisten waren aan coverfoto’s. Ik vond jullie zelf gemaakte buik foto’s al zo mooi, bijna professioneel, en jullie stralen daarop zo trots. Spannend! Ben heel benieuwd naar het eindresultaat!

Liset - Beautydagboek -

Jullie haar ziet er weer geweldig uit! Prachtige kleuren ook. Wat leuk die vormgeving van het boek! Het wordt echt zo’n girly boek volgens mij. Ben benieuwd hoe het er straks uitziet als het klaar is :).

Reageer ook