Roomtour door het kleinste kamertje van ons huis

Yay, vandaag is het tijd voor de eerste roomtour van ons huis! En wel van het kleinste kamertje van ons huis: het toilet. Naast de kleinste ruimte is het gelijk ook de enige ruimte die tot nu toe af is. Haha! Ik laat jullie zien wat voor keuzes we hebben gemaakt voor het toilet en wat er allemaal staat. Kijk je mee?

Dit artikel bevat een betaalde samenwerking met Libresse

IMG_9622

Laten we beginnen met een overview. Dit is wat je ziet als je de deur open doet. Bij nieuwbouw kun je allerlei keuzes maken. De standaard wc werd uitgevoerd met grijze tegels, kleine witte wandtegels en een standaard fonteintje en toilet. Wij hebben het volgende aangepast: andere wand- en vloertegels, een ander fonteintje en de spacklaag die standaard zou worden aangebracht boven de tegels hebben we laten vervallen.

IMG_9627

IMG_9661

In de plaats daarvoor hebben we renovlies aan laten brengen met afneembare muurverf. De wandtegels zijn een slag groter. De vloer hebben we zelf gekocht via Tegeldeal.nl en door een klusjesman laten leggen. Het is een zwarte hexagon tegel van 17,5×20 centimeter met een lichtgrijze voeg. Daarnaast hebben we een rechthoekig fonteintje laten plaatsen. Mét zwarte kranen, want tja, als je het in de keuken en de badkamer doet, kan het toilet natuurlijk niet achterblijven. 😉

IMG_9630

IMG_9645

Door naar het nisje van het toilet. Naast een plant, geurstokjes voor een lekkere geur en een boomerang die we van Djurre’s broer kregen na zijn reis naar Australië, staat er altijd een pakje Libresse Extra Protection inlegkruisjes.

Ik moet bekennen dat ik niet helemaal zorgeloos meer op een springkussen met mijn jongens ga staan. Ook als ik ga sporten vind ik het fijn om wat extra bescherming te hebben, net als op bepaalde dagen in mijn cyclus wanneer ik meer last heb van afscheiding. Libresse Extra Protection inlegkruisjes zijn er voor net dat beetje extra bescherming van je lingerie tegen afscheiding en licht urineverlies. Daarnaast zijn ze ongeparfumeerd en absorberen ze 30% meer dan andere Libresse inlegkruisjes. Een fijn idee!

Wil je Libresse Extra Protection inlegkruisjes zelf proberen? Vraag dan hier een proefpakket aan.

IMG_9638

IMG_9633

Ook staan er in het nisje nog deze twee vetplantjes van keramiek van het merk Urban Nature Culture. Dit was eigenlijk een beetje een faal: ik kocht ze, er van uitgaande, dat je ze kon ophangen. Dat leek me wel tof voor aan de muur. Maar dat kon helemaal niet! Haha! Zo jammer. Maar zo staan ze ook leuk.

IMG_9655

IMG_9659

Tot slot hangt er links aan de muur nog een verjaardagskalender van het merk Fabrikten en een hexagon spiegel van Woood. Aan het plafond hangt een lamp van Light Living. Ik wil nog graag meer aan de muur hangen, of misschien wel een kleurtje, maar wat het moet worden weet ik nog niet precies. Dus voor nu is het af! Hoera!

21 reacties

Pien -

Wel een pak Libresse pontificaal in blik maar geen prullenbakje? Praktisch 😬

Hester -

Haha, ja ook 1 van mijn eerste gedachten, maar tja.. blijft een advertorial he. Je moet het toch een beetje leuk brengen 😉

Katrien -

Mooi resultaat!

Carina -

Jaa die kalender heb ik ook. Zo’n leuk ding! En een zelfde soort spiegel alleen dan van de Sissy Boy hahaha.
In mijn volgende huis wil ik ook een waterontharder, word nu helemaal gek van die kalkvlekken continu.

Nicetobeout -

Wat een stijlvol toillet, hier zou je voor de gezelligheid nog gewoon gaan zitten haha

judith -

ik gebruik altijd Libresse, voor mijn zware urineverlies werkt goed

Zoeve -

Ik vind de vloer in jullie toilet echt prachtig. Wij hebben er zelf een visgraatvloer in liggen. Daar ben ik ook enorm blij mee. Ik denk erover om ook de zwarte kranen te kopen.

Liset - Beautydagboek -

Mooi en clean ingericht! Het zeeppompje is helemaal mijn smaak.

barb -

love de vloertegels! <3
maar zitten er nou vlekken op dat pakje libresse???

Sanne -

Haha, en straks stop je de libresse zeker weer netjes in een mandje o.i.d. uit het zicht. 😂

Ilse -

Tja, jullie wc ziet er echt heel mooi uit. Klinkt wel maf, haha. En die vloer vind ik echt geweldig!!!

Linde -

Bijna uitgerekend.. bedankt voor de tip om te gebruiken voor bij het sporten voor het geval daaronder nog niet waterdicht is 😅 en de wc is prachtig!

Eva -

Leuk!
Geeft die lamp genoeg licht? Vind het er namelijk leuk uitzien, maar daarover twijfel ik nog …

Willemijn -

Mwoah ik vind het licht heel oranje, zoals ik vaak met ledlampen vind. Zo jammer!

Gelukjes van Maris -

Hier staan zulke dingen in prachtig witte Mason jars. Maareh mooie toilet!

x

Cindy -

Ik geef de raad die mijn vroedvrouw gaf: als je last hebt bij het springen best bekkenbodemspieren oefenen of naar dokter gaan. Want op latere leeftijd kan het moeilijker worden 😉 maar ik begrijp het hoor 😀 hier een baby van 3 maand en durf niet eens in de buurt te komen van een trampoline hahahaha

femketje -

ik ben nog steeds verliefd op je vloertegels <3

Marijke -

Bij de AH kun je tegenwoordig zelfs zwart toiletpapier kopen, mocht je de stijl helemaal willen doorvoeren, haha!

Renate -

Prachtig!! Alleen zo ik er nooit voor kiezen om dingen als Libresse etc te displayen. Zou ik wegstoppen in een kastje ofzo 😬

Denise -

Haha, dat doet ze ook heus niet…. het is een betaalde samenwerking met het merk.

Frederieke -

Mooi gedaan, daar ga je voor je plezier zitten (en moeders ook als uitvlucht, ghehehe…).

Die keramieken dingetjes kun je ook wel met van die plakhangertjes ophangen denk ik. Zoiets, je kent ze vast wel:
https://www.gamma.nl/assortiment/gamma-schilderijhaak-zelfklevend-vermessingd-10-stuks/p/B457918

Reageer ook