En de winnaar is…

Oké, ik ben helemaal om. De tesa Verstelbare Klevende Spijkers zijn mijn  beste vriend. Het is zo makkelijk in gebruik. In de video van mijn slaapkamer make-over gebruikte ik ze om de groene strook met kunstplanten op te hangen. En onze Bloginsiders zijn er ook weg van. We laten je zien wat zij opgehangen hebben en wie de winnaar is!

Maar eerst laat ik zien wat ik heb veranderd in mijn interieur. Deze hexagon aan mijn muur beviel me achteraf toch niet. In deze video kon je zien dat we een schilderijhaakje hadden bevestigd aan de achterkant. Maar door de hexagon met de punt naar boven te hangen bleef je de tesa Verstelbare Klevende Spijker zien. Het schilderijhaakje lager hangen was helaas ook geen optie. Eerst vond ik dat niet zo storend, maar met de tijd wilde ik het liever veranderen. Dus hing ik wat anders op en daarbij kwam het verstelbare aspect goed van pas.

Voor

1) Hier zie je de spijker zoals hij aanvankelijk hing. Je kunt de spijker verwijderen maar ook verstellen. Ik koos er voor om de spijker te verstellen en iets nieuws op te hangen.

2) Schuif het rode knopje naar boven. Pak de spijker vast en verplaats deze naar de gewenste hoogte.

3) Schuif het rode knopje naar beneden als je tevreden bent over de hoogte van de spijker. Klaar! Is dat even makkelijk?

Dit bordje met de cactus er op was namelijk groter dan de hexagon dus was het mooier om de spijker wat lager te hangen. Ik vind het geniaal bedacht van tesa, want zo hoef je niet de spijker per se te verwijderen.

Wat hebben onze Bloginsiders met de tesa Verstelbare Klevende Spijkers opgehangen?

Carola: M’n toilet gepimpt met m’n diamond painting schilderij!

Willemijn: Ook voor de veiligheid, gooi ik de spijkers van tesa in de strijd!

Laura: Eindelijk ‘unieke’ decoratie gevonden voor de groene muur 

Marloes: En zelfs de hangplant hangt met een onzichtbare spijker!

Lindsey: Wat toffe #beachessentials opgehangen in ons ‘Beachhouse’. Behoort naar mijn mening absoluut tot unieke’ decoratie!

Ivon: Today is the perfect day to be happy! Deze leuke klemborden zelf opgehangen, girlpower!

Wat een leuke items allemaal. Ik ben helemaal geïnspireerd, zowel praktisch als mooi. Die klemborden ga ik onthouden, leuk! Misschien is dat wel iets voor op mijn werkkamer. Slim bedacht! En dan is het nu tijd om de winnares bekend te maken…

En de winnaar is… Lindsey! Gefeliciteerd! De jury liet weten dat jij gewonnen hebt, omdat je op een creatieve manier hebt laten zien wat je allemaal kunt doen met de tesa Verstelbare Klevende Spijkers. Jij wint €200 shopping tegoed bij werkaandemuur.nl en deze prijs komt zo snel mogelijk jouw kant op!

We willen alle Bloginsiders weer bedanken voor hun toffe inzendingen. Heb jij de Verstelbare Klevende Spijkers van tesa al eens geprobeerd? Zo niet, doen! Boren is in mijn huis verleden tijd, heerlijk!

3 reacties

Ivon -

De klemborden zijn een leuk idee he :D? Ik heb de kaarten al eens gewisseld, echt leuk om ze zo steeds aan je “mood” aan te kunnen passen. En die wisselt nogal vaak bij mij hahah.
Heb inmiddels al meer opgehangen met de klevende spijkers, ze zijn echt top!
Leuk dat ik ze mocht testen.

Liefs, Ivon

Martine -

Ja echt een superleuk idee!

Julie -

Wat leuk allemaal! Ik bedenk me nu dat ik nog allemaal leuke schilderijtjes heb die ik in de badkamer kan ophangen.. Ik ga meteen naar de gamma!

Reageer ook