EINDELIJK SAMEN NAAR BERLIJN! | Berlijn vlog #1 | Wil & Tien

Yay, afgelopen week gingen we eindelijk samen naar Berlijn! Het was zó leuk! Maar er ging ook het een en ander mis. Zo verloor Willemijn haar tas met gekochte spullen en hadden we een wafel-fiasco! Haha! Bekijk nu de vlog van dag één!

https://youtu.be/erO3nH4m9NI

P.S. Afgelopen dagen kwamen er wat kritische reacties en vragen in de comments op 2WMN. Morgen komt er een artikel online waarmee we hier op reageren. Dat reageert wat makkelijker! :-)

7 reacties

Mariah -

Van welk merk is de groene rugzak van Willemijn?

Hester -

Ah zo gezellig deze vlogs! Echt naar uitgekeken. Ik ben zo blij dat Willemijn dat tasje niet is kwijt geraakt, jurkje staat zo leuk. Ik hoop dat er nog meer geshopt is en er een shoplog komt :) Wat een domme opmerking van dat Tiffany personeel, want ze ziet toch dat jij rose gouden sieraden draagt en bovendien hadden zowel jij als Willemijn meerdere van Tiffany om! Los daarvan is het sowieso heel onbeleefd en onklantvriendelijk natuurlijk.

Rebecca -

Zolang jullie doen waar jullie je gelukkig door voelen, wens ik jullie heel veel succes en plezier bij de nieuwe avonturen die jullie aan gaan! En vergeet niet te genieten!

Ann -

Ha dames!

Oef oef heftig hoor, een leven op sociale media! Even een klein berichtje met een duim omhoog! Succes met het kweken van de dikke huid, want blijkbaar is dat wel nodig online… Jullie (gaan) doen waar je gelukkig van wordt, dus dan ben je hoe dan ook op de goede weg! Suces met het zoeken naar jullie route en te bewandelen pad. En ok hier geldt, alles is een faaaaassseeeeeeeee :) gewoon blijven ademen.

Anna

Eci -

Pfft een beetje vermoeiend hoe hard de focus ook alweer in deze vlog ligt op instagram perfect,ik kan het zelfs niet op 1 hand tellen

Anita Kosters -

Wat een leuke,gezellige vlog! Ik ging een aantal jaar geleden zelf ook heel ‘fijn-met-de-trein-naar-Berlijn’en kreeg tijdens het kijken naar jullie vlog gewoon een déjà vu😋 Ik wil óók wéér!! En dat okergele jurkje van Willemijn..love it! En Martine, ik ken het ‘tetten’-probleem haha, mijn bonbonella’s passen ook niet los in het hok..tsja.. Enne..wat betreft al die negatieve reacties zou ik zeggen: Houd je wafe.. eh..waffel🤣

Linda -

Aaah meiden door je opmerking ben ik meteen even de comments van gisteren gaan lezen. Wat een golf van negativiteit en kritiek krijgen jullie over je heen. Natuurlijk mag iedereen zn mening geven, maar ik vind niet dat jullie dat verdienen! Ik volg jullie ook al een paar jaar en ook al heb ik geen kinderen ik geniet van de vlogs en de artikelen over babyvoeding sla ik dan over. No big deal. Jullie zijn gewoon aan het proberen, de weg naar succes is niet een rechte lijn omhoog, probeer het niet persoonlijk te nemen! Misschien makkelijker gezegd dan gedaan in jullie vak, maar zo groeien jullie, komt wel goed Willemijn en Martine! Ik zou het “groeipijn” noemen 😉 beetje weerstand hier en daar, maar er zijn ook vast een hoop nieuwe moeders die jullie wel bereiken en die het leuk vinden!

Reageer ook