DIT HAD IK NIET AAN ZIEN KOMEN! | Weekvlog #91

Mijn hart ontplofte van moederliefde deze week, zo gaaf! Ik laat je zien hoe je een baby op de rug kan dragen en we gingen naar Utrecht om te shoppen.

https://youtu.be/rPtDDrKffms

ABONNEER HIER gratis voor 2 video’s per week

5 reacties

Anne -

Recept voor ijskoffie… dolce gusto lungo op de koude stand, en dan slagroomijs.. staafmixer er in en dan zelf bepalen voor de juiste dikte :)

Marjan -

Ik weet dat jullie weinig tijd hebben met alle kids, Willemijn zei ook (in een vlog? Of op instatories?) dat ze vroeger zo oplaadde van alleen gaan winkelen. Het is nu sale, ik zou het zo leuk vinden om een shoplog of pashokjes vlog te zien (als je niks koopt of kan vinden), dat vind ik altijd zo leuk om te kijken. :)

Hester -

Ja, eens! Ik vind outfits & shop logs altijd heel erg leuk en stijl is echt wel 1 van jullie sterke kanten (zeker nadat jullie destijds die kleurenanalyse hebben laten doen en zijn wezen shoppen met Anouk).

Iris -

Wat een leuke vlog weer! <3 Wat het raadsel van 'de bisschop Martini' in Groningen betreft, daar kan ik jullie wel iets over vertellen! 'Martini' betekent 'van Martinus'. De Martinikerk is dus de kerk 'van' de heilige Martinus. (Het Martinikerkhof is dan ook het kerkhof van de kerk die gewijd is aan dezelfde heilige.) De heilige Martinus was inderdaad een bisschop. Hij is de beschermheilige van de stad Groningen – en nog veel meer Europese steden, bijvoorbeeld Bolsward, Utrecht, Parijs en Lucca. In de volksmond kennen we de heilige Martinus als Sint Maarten, die zijn halve mantel aan een bedelaar gaf en daarmee een symbool voor naastenliefde werd. Met name boven de rivieren vieren we op 11 november zijn feestdag: dan gaan kinderen met een lampion langs de deuren en krijgen ze lekkers wanneer ze een liedje zingen. Het monument dat jullie in de vlog lieten zien was inderdaad niet Martinus, maar de heilige Joris, die de draak versloeg. De draak staat in dit monument voor het Naziregime. Op de hoek van de gevel van de ABN-Amro is Sint Maarten wél afgebeeld, precies op het moment dat hij zijn mantel aan de bedelaar geeft.

Nienke -

Wat lief om te zien hoe je met Maik in de weer bent. Hopelijk gaat het nu weer wat beter met hem!
De Dolce Gusto heeft trouwens ook Ice Cappuccino cups. Tegenwoordig hebben ze die niet meer in alle supermarkten, maar ik weet dat die Grenze het wel heeft (en nog iets voordeliger ook nog). Die cups kun je gelijk zetten met de koude stand van de Dolce Gusto (en ijsblokjes), dan heb je de koelkast niet nodig. Ik vind die best lekker en niet eens waterig door de ijsblokjes. Misschien heb je er iets aan. :)

Reageer ook