BORSTVOEDING EN BIJVOEDING | Wil & Tien

Ik geloof dat ik nog nooit zoveel vragen kreeg over het eetschema van Maik en hoe ik dat combineer met borstvoeding. Ik vertel je in deze video hoe ik de borstvoeding en bijvoeding heb gecombineerd en hoe ik de borstvoeding heb afgebouwd met het eetschema van mijn zoontje Maik die nu 8 maanden oud is. Het verhaal is een beetje chaotisch vind ik, maar desalniettemin hoop ik dat jullie er iets aan hebben.

https://youtu.be/0C3H6IY0Yuw

49 reacties

Hilde -

Dankje voor de uitleg hoe het gegaan is met het eten van je kindje. Tegen die tijd kijk ik hem nog een keer en hoop ik het inderdaad op een ontspannen manier aan te pakken. Thnx

Rosalie -

Jeetje, het lijkt wel alsof iedereen hier elkaar een beetje zit op te hitsen. Alsof er een infectie rond gaat met een klaagzang. Ik vind het juist leuk dat jullie je kindjes wat vaker laten zien. En ja, jullie zijn wel de moekes geworden waarvan jullie in eerste instantie zeiden het niet te worden. Maar ja, je weet voordat je voor het eerst moeder wordt niet hoe zo’n kleine bengel je leven gaat beïnvloeden. Ik ben ook behoorlijk anders dan ik dacht dat ik zou zijn. Prima toch? En ja, dat kan betekenen dat je bepaalde lezers kwijt raakt. Maar je maakt er waarschijnlijk ook weer nieuwe bij. Zo gaat het nou eenmaal in het leven. Overigens vind ik opbouwende kritiek hebben prima. Daar leer je juist van. Maar ik vind dat het bij deze video (die ik persoonlijk wat onïnteressant vond ;-)) wel heel erg een waterval is aan klaagzangen. Anyway, doe lekker waar je je zelf goed bij voelt.

Leonie -

Ok, ik wilde eigenlijk niet reageren maar ik doe het nu toch. Ik vind ten eerste al die mommy-content hartstikke leuk. Dat vond ik al vanaf het begin van 2wmn (ben nog meegekomen van llg) en nu ik zelf moeder ben kan ik me er alleen maar meer in herkennen. Tegelijkertijd mis ik wel een hoop nu jullie het roer omgooien. Jullie waren vrolijke, authentieke vrouwen. Misschien spraken jullie niet iedereen aan, maar diegenen die jullie wel volgden deden dat omdat jullie leuke, inhoudelijke content hadden en vanwege jullie persoonlijkheid.

De laatste tijd heb ik het idee dat het allemaal om het geld gaat. Ik zet zelf mijn kind niet online (zelfs niet op een afgesloten facebookpagina) omdat dat tegen mijn principes in ging. Ik vond het tof dat Willemijn ook die principes had, en dat Martine aangaf in eerste instantie dit te willen volgen. Nu laten jullie Jelle, Gijs en Maik met grote regelmaat in de vlogs zien. Op zich heb ik geen probleem met mensen die daar voor kiezen, zo kijk ik bijvoorbeeld graag de vlogs van Elise Joanne, maar ik vind het wel kwalijk dat jullie nu je principes opzij schuiven voor views, en daarmee voor het geld. Ik denk dat ik daarom niet de enige ben die een beetje teleurgesteld is, het komt zo over alsof je je kind exploiteert voor geld (mind you: ik zeg niet dat je het ook werkelijk doet, alleen dat het zo over komt). Net als die clickbaittitels, de veranderde instagramfeed, dat jullie niet meer schrijven maar bijna alleen nog maar filmen en daarbij ook alleen nog oppervlakkige onderwerpen aanhalen maakt dat ik de laatste maanden steeds minder vaak jullie opzoek. Het gaat minder over jullie leefwereld en meer over wat (jullie denken dat) jullie publiek wil. Afgelopen week in de weekvlog zat ik bijvoorbeeld te wachten op iets over dat het domein LiveLifeGorgeous definitief ging stoppen, maar er werd met geen woord over gerept. Ik kijk nog wel af en toe een weekvlog, maar ik denk dat dat niet lang meer duurt. Het vriendinnengevoel dat jullie over wisten te brengen verdwijnt zo, en ik denk dat daarom veel trouwe volgers afhaken – het is net alsof “we” uit elkaar groeien. Erg jammer.

Maxie -

Ik ben het eens met de comments over dat de blog geen toegevoegde waarde meer heeft omdat jullie het links hebben laten liggen. En ik ben het ook eens dat het hele gevoel rondom 2WMN negatief is veranderd(zowel het moederschap als hoofdonderwerp als dat de persoonlijkheid is weggevallen), maar dat laten alle andere comment hieronder al weten.

De comment van Leonie geeft hier zo’n perfect voorbeeld over. Dat jullie in de weekvlog geen woord hebben gerept over dat LLG nu daadwerkelijk uit de lucht is. Waarom niet? Omdat het geen views opleverd?

Of neem Willemijns “geen BH movement” nou eens. Ik heb er nog niets over gelezen/gezien op 2WMN. Leuk dat je dat deelt op instagram (en uiteraard gefeliciteerd dat het zo’n effect heeft gehad), maar was dit niet perfect geweest om een artikel over te schrijven? Zo ben ik het helemaal niet eens met het idee, maar dat ga ik echt niet achterlaten op instagram, kan ik meteen naar het slachthuis. Instagram is leuk als je geen moeite wilt nemen voor een eigen blog en toch soms je woordje wilt doen. Maar jullie hebben een blog!

In verband met de blog, raad ik een artikel van inthefrow aan. Zij heeft laatst haar hele blog om gegooit en plaatst elke week meerdere artikelen, terwijl ze het meeste verdient met instagram en youtube. Maar in het artikel geeft ze wel heel mooi aan waarom het een goed idee is om je blog wel bij te houden. En aangezien zij hier voor heeft gestudeerd en al heel wat langer meeloopt dat Annic, lijkt het me handig om haar woord te geloven. Hopelijk hebben jullie hier wat aan: https://www.inthefrow.com/2018/06/the-future-of-blogging-and-influencers.html

Kim -

Inderdaad eens met Marieke. De weg naar het boek is voor ons minder boeiend dan voor jullie. Ik snap dat het voor jullie zelf exciting is, maar denk dat (sommige van) de kijkers alleen interesse hebben in het uiteindelijke boek.
En al ben ik zelf ook moeder, ik heb verder geen interesse in het boek. Wèl in jullie ouderwetse vlogs. Ik zie dat er zojuist eentje online is gekomen dus die ga ik nu kijken :)

Willemijn -

Marieke en Kim, bedankt voor dit inzicht! Daar hadden we niet zo naar gekeken, dus het is heel fijn om dit te horen!

Jacqueline -

Nou, hier dan nog even een positieve reactie. Ik vind het juist ontzettend leuk om te lezen hoe jullie bezig zijn met professionaliseren. Nog leuker zou ik het dan vinden om nog meer proces te zien! Bijv. een gesprek met Annik of videos over de keuzes die jullie maken als bedrijf. Dat je de verandering als het ware ook documenteert.

Grappig genoeg lopen jullie qua kinderen op mij voor, waardoor ik dus alles heel erg kan meenemen voor later. Ik vind het dus leuk :)

Felicia -

ik persoonlijk hou wel van videos en onderwerpen over kinderen
heb er zelf 4 ben 31 en geniet er echt van maar en ik kan snappen dat je verandert na het krijgen van een kind of je nu wilt of niet de aandacht en focus gaat automaties daar naartoe
en ik vind dat juist interessant
maar ieder zijn meug
verder valt het mij wel op dat jullie inderdaad niet zoveel reageren of zelfs helemaal niet op reacties
je kinderen in beeld vind ik juist leuk zou ik ook hebben gedaan ik hou niet zo van dat stijve dit kan niet en daar moet je voor uitkijken
en potjes helemaal goed hoor alle 3 kregen ze hier olvarit potjes en pyamapap
en de vierde ook het is net zo goed als vers
en staat gelijk aan de dagelijkse behoefte die zo kleintje binnnen moet krijgen
daar is deskundig naar gekeken precies de hoeveelheid fruit en groente wat er in zo potje moet zitten helemaal aangepast aan de dagelijkse behoefte van je kindje

Marieke -

Ik sluit me ook aan bij de meeste reacties over de omslag. Met als dieptepunt de vlogs over jullie boek en de oprichting van vier bv’s. Dat is leuk voor jullie, en wie weet is een deel van de doelgroep zeker geïnteresseerd in het boek, maar het proces/de weg ernaar toe is echt alleen voor jullie zelf interessant en misschien twee handenvol met mensen die ook in eigen beheer een boek willen uitbrengen. Het is een beetje hetzelfde als vloggers die steeds laten zien dat ze aan het monteren zijn. Het boeit de kijker niet, we willen gewoon het product (video, boek, blog) zien!

Marijke -

Ik ben zeker een trouwe volger maar volgens mij heb ik wel vaker iets over borstvoeding gelezen. Ik denk dat je ook gewoon ervaringsdeskundiges hebt die hier alle ins en outs kunnen toelichten.

Ik las hierboven iets over terug reageren. Ik zou zelf wel de moeite nemen om op comments van jouw volgers te reageren. Ik neem aan dat je kunt zien dat het vaak gaat om vaste bezoekers en die vinden het denk ik wel leuk als ze na de zoveelste comment ook van jullie kant een reactie krijgen.

Marijke -

In en outs

Meryll -

Ook ik ben moeder maar vond het juist leuk om hier te komen omdat je nog meer bent dan moeder, en er over van alles wat te lezen viel.
Het is nu echt alleen maar moeke.
Jammer jammer jammer. En eerlijk gezegd staat het niet tof dat er op geen enkele comment gereageerd wordt. Ja het is vakantie, maar als je zo graag zoveel bedrijven hebt en wilt, is totale afwezigheid niet gepast.

Mare -

Ik had gehoopt de nieuwe 2wmn meer zou samenwerken met coachingsbureaus en grote media bedrijven zoals psychologiemagazine of yoga online. En dat Martine ondertussen haar opleiding weer zou oppakken tot psychosynthese therapeut en online een eigen coachingsbureau zou starten…..en over 5 jaar misschien wel blogs vanuit Amerika zou posten op haar boerderij.

Martine -

Nou Mare, dat is wel mijn droom haha 😉 We zijn er hard mee bezig. Maar morgen reageren we even wat uitgebreider op alle reacties. Ik zal eerlijk zeggen dat ik even een tijdje niet gekeken heb in de reacties vanwege de reis naar Berlijn en sporadisch gereageerd heb. Maar ik lees dat we even wat uitleg verschuldigd zijn dus we komen er op terug!

Nadine -

Ik ben het eens met onderstaande reacties. Echt, jullie moeten doen waar jullie blij van worden. Maar ik mis een bepaalde betrokkenheid die er eerder wel was. Er worden bepaalde keuzes gemaakt waarvan ik denk ‘huh?’ Zoals de naamsverandering (doodzonde vind ik persoonlijk) en er worden ineens 4 bedrijven opgericht. Is verder allemaal prima, maar door dat allemaal zonder uitleg erin te gooien krijg ik het gevoel dat het allemaal niet meer zo boeiend is wat je volgers ervan vinden. Terwijl dat volgens mij jullie kracht was. Aan de andere kant lijken jullie meer volgers te willen krijgen (clickbait, instagram feed) Misschien is dit een bewuste keus. 2wmn was de warme, creatieve en inspirerende plek voor een kleine groep trouwe volgers. Wil en Tien het meer commerciele platform voor een grote groep mommy’s.

Elske -

Helaas voel ik me steeds minder ‘verbonden’ met 2wmn. Perfecte Instagram feeds, twee filmpjes in de week over kinderen, amper meer een blog online. Wat is dit? En waarom is dit?
Ik begreep het nog toen jullie aangaven minder te posten omdat jullie met een boek bezig zijn, maar twee video’s in de week is toch wel heel zuinig.. en wat als jullie boek in de winkel ligt dan? Dan komen er ook maar twee blogs online?
Zoveel vragen..

Marianne -

Ook hier iemand die gaat stoppen met volgen. Heb zelf geen kinderen. En eerst hadden jullie een leuke blog en vlog waar ik blij van werd. Herkenbare problemen, leuke recepten. En nu is het alleen maar kinderen. Zou het jammer vinden als jullie 2wmn los gaan laten. Het was zo’n toffe naam.

Inez -

Ben het helemaal eens met de kritische opmerkingen. Het ergste vind ik nog dat jullie uit principe jullie kinderen niet in beeld brachten maar ineens is dat principe overboord gegooid? Vond het juist sterk dat jullie daar zo consequent in waren. Daarnaast die feed op Instagram, tenenkrommend. Echt helemaal niet uitzonderlijk meer. Ik ben zelf moeder en ben daardoor waarschijnlijk de doelgroep maar jullie slaan helemaal door. Daarnaast vond ik de naam 2WMN superleuk. Wil&Tien? Ik snap het niet.
Ik ben een trouwe volger van het eerste uur maar ook ik ga jullie ontvolgen. Hopelijk komt er een nieuwe doelgroep bij die jullie wel met plezier volgen.

Marijke -

Je kind in beeld schijnt ook meer volgers te trekken. Heb ik ook eens gelezen. Verstandig en veilig is het niet. Het kind heeft zelf recht van spreken vind ik als het aan komt op privacy.

Ellen -

Ik ben zelf totaal geen fan van Annic en haar vlogs. Ik vond jullie daarentegen juist altijd zo echt en leuk. Ik snap wel dat jullie dingen gaan veranderen en misschien ook wel anders zijn gaan denken over je kids laten zien, maar ga aub niet blind alles overnemen wat een coach jullie meegeeft. Luister ook naar de volgers/kijkers. Jullie hebben je volgers harder nodig dan dat je Annic nodig hebt. Ik blijf jullie wel volgen omdat ik denk dat er nog wel een gulden middenweg komt maar luister aub naar alle feedback want je kijkers blijf je nodig hebben.

Eline -

Hier sluit ik me bij aan. Vergeet jullie authenticiteit niet. Snap heus wel dat veranderingen noodzakelijk zijn, anders kun je niet groeien. Maar nu slaan jullie door…

Julia -

Hoiii!

Ik heb Jullie nu ontvolgd op Instagram, ben afgemeld op jullie YouTube kanaal en heb nu jullie blog verwijderd uit mijn favorieten.

Veel succes verder met jullie nieuwe ingeslagen weg.

De hypotheken van jullie nieuwe huizen moet worden betaald, kinderen opvoeden kost klauwen met geld en jullie moeten investeren in jullie nieuwe bedrijven maar niet( meer) via mij.

Alle authenciteit wat jullie zo leuk maakten is compleet weg. Ik wil geen instaperfect feeds, irritante clickbaits en mommy vlogs.

Lindi -

Ook volledig eens met de reacties hieronder. De nadruk ligt iets te veel op commercieel zijn en dat gaat ten koste van de geloofwaardigheid en authenticiteit, wat júist jullie kracht was! Zo normaal, gewoon en identificeerbaar, dat wordt nu helaas steeds minder. Plus inderdaad zo 123 je principes overboord gooien voor het geld (of?) door nu ineens wel je kinderen vol in beeld te laten zien. Enige uitleg is op zijn plaats denk ik.

Marlies -

Ik ben het ook eens met alle reacties. Ben ook meegegroeid vanuit LLG, prima ook met de jaren want oudere leeftijd, maar nu wordt het echt tijd om jullie niet meer te volgen. Veel te moeke, alleen af en toe een video, geen blogs, en 100% over moeke zijn.

Ook krijg ik een naar gevoel erbij dat je/jullie vroeger de kinderen eigenlijk niet liet zien, en nu erg vaak. Oké dat geeft meer views, maar ten koste van je eigen overtuiging? Dat gaat ver.

Natuurlijk is dit een beetje invullen door mij/andere lezers, maar zonder uitleg (wordt het 100% mommy, waarom kinderen nu wel in beeld, helemaal geen blogs meer, alleen maar video’s, en hoe vaak dan, etc etc?)

Jullie gaan trouwens een boek schrijven dus jullie beseffen je dat gelezen woorden erg gewaardeerd worden. Is het echt zo dat een blog zoveel minder geld/views oplevert en jullie dat daarom alleen nog maar YouTube doen?

Anne -

Ik ben het ook eens met al deze kritische reacties. Als trouwe volger, die met jullie “mee is gegroeid” van LLG naar 2WMN, kom ik de laatste tijd ook niet graag meer op jullie platform. Hè bah, weer niets geplaatst of weer een video (als het niet mommy gerelateerd is, is het een uitzondering). Vind jullie oprecht toffe meiden, maar de strategie die jullie tegenwoordig hanteren vind ik persoonlijk jammer. Eigenlijk een beetje kuddegedrag; gaat tegenwoordig alleen maar om de meeste views, instagramfollowers etc. Is dit de strategie die jullie met businesscoach Annic v. Wonderen hebben uitgestippeld? Wellicht is het handig om hierover het een en ander uit te leggen.

Jacolien -

Ook ik ben het eens met de reacties. Er zijn nu in een week tijd nog maar 2 artikelen in de vorm van een video, en soms een gesponsord artikel/video. Ik vind dat eerlijk gezegd echt heel weinig als je met z’n tweeën bent. Ik vind het ook steeds meer een mommyblog worden. Ik mis echt de eetdagboeken en andere interessante artikelen. De laatste tijd zijn het alleen maar suffe artikelen waar ik niks mee heb. Nu kun je denken dan ga je toch weg. Nou dat ben ik ook van plan. Ik zal alleen terug komen voor de weekvlogs want die zijn altijd wel leuk om te bekijken. Verder vindt ik het jammer dat er niet gereageerd wordt op de kritische reacties. Dit is struisvogel gedrag.

Jennifer Mehdaoui-Starreveld -

@denise ik ben moeder van 2 dochters en denk zelfs ouder dan jou;) wat vrolijke energie hebben mensen toch☀️☀️🌡misschien door t weer

Denise -

Ouder dan ik met 2 kinderen? Heb je even nagetrokken en je bent goed in liegen zie ik, haha. Geniet lekker van de zon meid.

Jennifer Mohamed -

Er zn meer mensen met dezelfde naam;) 2wmn keep up the good work!

Anne -

Ik vind dit echt een ontzettend leuke video! En je hebt gelijk, ieder kind is anders. De mijne begon vanaf 6 maanden met eten. Ik wilde hem niet eerder geven. Hij at meteen ontzettend goed. Er is vrijwel niets wat hij niet lust. Maar ik durf hem geen grote stukken geven. Wel stukjes, alleen géén grote zoals een hele boterham. Altijd fijn gesneden. Hij is 12 maanden. Is dit raar? Hij kokhalst vrij snel en krijgt een rood hoofd. Ik sterf duizend doden. Hoe doen andere moeders dit?

Bianca -

Boehoe weer geen blog maar een video. Wat jammer zeg.

Ester -

Kunnen jullie eens iets meer vertellen (liefst geschreven) over de nieuwe weg die jullie zijn omgeslagen? De gedachte hierachter en wat jullie nieuwe doelgroep is? Ben hier erg benieuwd naar!

Mare -

Goede reactie, ook ik zou graag meer willen weten over de nieuwe ingeslagen weg. Maar dan liefst in een blog. En nogmaals, Willemijn en Martine, ik gun jullie echt nieuwe uitdagingen en veel succes, goede sponsors, en artikelen over moederschap fantastisch. Maar dit bevalt me niet, teveel vlogs.

Jennifer Mohamed -

Wat een domme reacties allemaal! Ik vind jullie nog steeds super leuk! En misschien nog wel leuker:) als mensen jullie blog niks meer vinden, lkkr niet meer kijkken! Er zn namelijk heeeeeeeel veeeeel mensen die jullie blog super leuk vinden!!✌✌💓💓

Denise -

Hoezo ‘dom’? Ik denk dat het merendeel aan kritische reacties boekdelen spreekt. En feit dat jij nog heel jong bent, naar alle waarschijnlijkheid. Ieder zijn mening.

Denise -

Sex sells…. Babys sell! Ik snap de overload aan baby-gerelateerde artikelen, het verkoopt. Maar ik kan me nog herinneren dat, toen Willemijn zwanger was van de 1e, jullie ‘ons’ een belofte deden: nee, het zou geen mommyblog worden. En tadaa… :-)… Persoonlijk vind ik het jammer en mis ik de Willemijn en Martine van voor de kinderen ontzettend.

Jolanda -

Van 2WMN naar Wil&Tien. Van de leuke frisse vrouwen met leuke content op hun pagina, naar 2Moekes (sorry to say)die nu hun onderwerp gevonden hebben in het allerbelangrijkste in hun leven: de kinderen. Een mega verandering. En zo ontzettend jammer!! Ik haak af…verlang bijna terug naar de studentenwoning van Willemijn…

Maria -

Helaas mee eens ja. Hoewel ik hier gekomen ben nav de artikelen van Willemijn over haar eerste zwangerschap, vond ik het juist zo verfrissend om een uitermate fijne mix van artikelen tegen te komen die mij aansprak (mode, kinderen, recepten, wonen, dagelijkse zorgen) en ook de afwisseling van blogs, vlogs, plogs. Nu zijn het bijna enkel vlogs, afgezien van de week vlog vaak een baby/kind (boek) gerelateerde. Hier kom ik niet voor.
En dan een kletsvideo als vandaag: dit is toch veel geschikter om als blog te publiceren. Overzichtelijker, en ook nog eens makkelijker na te lezen. Ik ben na 3 minuten afgehaakt, andere visie (rapley, geen potjes, na minimaal 6 maanden, en starten met groente) maar als het een gezellige video was geweest had ik dat misschien zelfs nog wel interessant gevonden, zoveel mensen zoveel inzichten. Alleen, het is hem gewoon niet voor mij. Jammer! Hoop dat de oude 2wmn nog terugkeert, anders haak ik af. En dat terwijl ik hier altijd met zoveel plezier kwam.

marrie -

Mee eens, er zijn ook vloggers die kids hebben en die ook nog andere interesses hebben zoals bijvoorbeeld Jamie Li of Beautylab.
Vind het de laatste tijd een hoog mutsengehalte hebben.

Mare -

Voor de duidelijkheid, ik gun jullie oprecht al het succes en geld van de wereld maar ik mis de blogs. Gesponsorde artikelen las ik graag (omdat jullie er echt een goed artikel van maakten en ook omdat ik jullie het succes gun van samenwerkingen/ads van grote spelers). Maar dit is jammer genoeg niet aan mij besteed.

Inge -

Jammer, voorheen kwam ik hier dagelijks en sinds een aantal weken nauwelijks meer. Elke keer als ik toch ff check vind ik de content tegenvallen. Als ik dan een stukje van de vlog bekijk en jullie zo enthousiast hoor over al jullie nieuwe plannen en de nieuwe weg die jullie zijn ingeslagen, denk ik: huh? Hoe dan? Dan zou je dat toch ergens moeten terugzien? En dan bedoel ik niet in vlogs met clickbait, te perfecte instagram feed (gelijk ontvolgd, sorry) en de summiere artikelen die er nog staan zijn gesponsord. Ik ben bang dat jullie een weg zijn ingeslagen die voor veel van jullie trouwe volgers minder interessant is.

Femke -

Beginnen met fruit? Met groente…. en eens met wat ik hieronder al lees: ik mis jullie blogs! En IG is zo gemaakt helaas, ik mis het echte en het spontane. Jullie nieuwe namen zijn grappig, maar niet volwassen, terwijl dat wel iets is wat jullie willen uitstralen momenteel toch?

Marije -

Jammer dat er de laatste tijd zo weinig geschreven artikelen verschijnen. Misschien ben ik ouderwets, maar ik vind jullie geschreven blogs veel leuker dan blogs en filmpjes!

Mare -

Ook hier iemand die de blogs echt heel erg mist.

Ivy -

De reden waarom ik eerst borstvoeding doe en dan eten, is dat er in borstvoeding veel meer voedingsstoffen zitten dan in wat groente of fruit. Groente en fruit is wel nodig, denk ik, maar op alleen worteltjes en appeltjes kan je niet groeien ;). Mijn baby van zes maanden eet het liefst zelf. Dat gaat echt heel goed. Het liefst stopt ze zelf de lepeltjes in haar mond, maar vooral stukken brood, komkommer, broccoli enz. gaan heel goed (nouja, zij vindt het leuk en verder wordt het een puinzooi :P). Uit gemak (want ja, baby 2 en weinig tijd) ook eens wat potjes gekocht, maar sjonge, maar wat is dat smerig 😛 Wat ik zelf niet weg krijg, hoeft mijn baby ook niet ;). Ik ben zelf bij baby 1 niet actief het aantal borstvoedingen gaan verminderen en heb volgens mij nog heel lang gevoed voor het eten (ik denk wel tot zijn eerste). Hij moest toch ook drinken. Daarnaast was het een dun ventje (nu nog steeds trouwens), dus wat extra vet erin vond ik wel een fijn idee! Voor andere dames die door willen blijven voeden, ik kreeg van het cb het advies om gewoon vaak aan te blijven leggen (ook omdat ik vier dagen in de week kolfde op mijn werk). Pas na een jaar is je borstvoedingproductie stabiel genoeg om ook bij tijdelijk lage vraag te blijven produceren. Uiteindelijk heb ik twee jaar gevoed en daarbij na anderhalf jaar zelf rustig afgebouwd tot 1 voedingsmoment (‘s ochtends). Die hebben we nog lang gehad tot 2.5 jaar, maar toen stond ik al droog, totdat hij er zelf niet meer om vroeg.

Amélie -

Laten mensen toch eens ophouden met te zeggen dat potjes Olvarit slecht zijn, zucht….Er is niks mee! Wij eten soms eten, taco’s of wraps of ander eten waar onze baby niet mee kan eten en dan is een potje af en toe prima. Mijn oudste is er ook groot mee geworden en eet gewoon alles, alle groentes, noem maar op. Zonder rapley 😆

Ivy -

Ik zei niet dat het slecht was, ik zei dat ik het niet lekker vond. Heb je de worteltjes wel eens geproefd? Er zit een raar smaakje aan. Bij baby 1 kookte ik nog echt apart (en dat kostte ook best wel wat tijd), maar nu kook ik gewoon, wat voor groente we ook eten, ik wat apart. Ze krijgt het in stukken of het gaat in de blender en dan maak ik er zelf een papje van.

Inge -

Helaas ook mee eens. Jullie bepalen uiteraard zelf jullie content en toekomst maar voor mij persoonlijk is het net iets te en mis ik de oude artikelen ook

Kim -

Ik vind jullie echt 2 ontzettend leuke meiden, maar eerlijk is eerlijk… ik mis jullie oude 2wmn artikelen.
Ik las de comments onder jullie vorige vlog en ik ben het eens met iedereen wat betreft de clickbait, content, te perfecte IG accounts etc. Jammer!

Reageer ook