ZOVEEL REACTIES! | Weekvlog #89

Wauw, we zijn ondersteboven van alle lieve reacties op het nieuwtje over ons boek 12 MAANDEN ZWANGER wat dit najaar uit komt. En…ik plande een proefles zangles in. Ein-de-lijk!

https://youtu.be/uxVbNhxCEMw

Via deze link kun je trouwens de producten van Love My Veggies bestellen. Wat mij betreft zijn de producten van Love My Veggies echt een aanrader, ik gebruik ze nu al een tijdje. Maik is dol op de 5-Granen-Pap en de Smulstengels! Ik vind het ook fijn dat het geen onnodige toevoegingen bevat en ik zal je stiekem bekennen dat ik zelf de 5-Granen-Pap ook erg lekker vind, haha!

ABONNEER HIER GRATIS voor 2 video’s per week. Binnenkort komen er ook boekvlogs aan, dat wil je niet missen!

Deze video bevat een samenwerking met Love My Veggies

16 reacties

Willemijn -

Is misschien een deel van de woonkamer afzetten met een hekje niet een optie die Noa wat meer ruimte geeft en Maik dadelijk ook veilig uit bijvoorbeeld de keuken/kasten houdt? Wij hebben een hekwerk staan met een heel handig deurtje erin van babydan, kun je in allerlei vormen neerzetten en is er in meerdere kleuren. Wij hebben zo een deel van de woonkamer voor hond en een deel waar onze dochter kan spelen als we even in de keuken zijn of badkamer etc. wij vinden het ideaal!

Martine -

Dat wordt ‘m helaas niet want Noa kan heel erg hoog springen. En als iemand bij het hek komt (Maik in dit geval) dan valt ze ook uit. Vast zitten dmv een hek of bench is voor haar bedreigend als er iemand op af komt lopen/kruipen. Alleen haar eigen baasjes kunnen dat doen. Eigenlijk zou er nog een extra hek om de bench ofzo moeten zitten zodat ze alle rust heeft. Dat Maik er dus niet naar toe kan. Zucht :(

Willemijn -

He wat lijkt het me heftig dit, zelf altijd herdershonden gehad en momenteel dus ook 1 (ze springen makkelijk over een twee keer zo hoog hek heen inderdaad), maar bij ons dient het scheidingshek dan inderdaad een ander doel dan waar jullie het voor nodig hebben. Vind het wel heel knap dat je er open over bent. Wij hebben altijd de honden uit het asiel gehaald en daar zijn veel vooroordelen over dat je bepaalde problemen met een pup nooit hebt en dat mensen niet begrijpen dat we dat aandurven. Ze hebben inderdaad vaak wel in meer of mindere mate “iets” maar dat hebben de meeste honden ook die je als pup krijgt. Met veel gedrag kun je prima aan de slag, echter sommige situaties zijn onhoudbaar. Veel sterkte en wijsheid met de situatie, ontzettend moeilijk voor jullie lijkt me!

Liset - Beautydagboek -

Ook hier helemaal uitgekeken :). Erg leuk om weer je week te zien. Zo lachen met die meditatie! Zie je zo zitten met een blikje op je schoot, haha. En wat tof dat jullie zelf het boek gaan uitgeven. Wilden jullie dat al vanaf het begin zelf doen? Kan me ook voorstellen dat het qua rompslomp misschien prettiger is om het door een uitgever te laten doen. Ben wel benieuwd naar jullie keuze!

Nynke -

Leuke weekvlog! Ik kijk ‘m altijd helemaal af 😃
Wat herkenbaar trouwens.. die zenuwen als je zo’n belletje moet plegen.
En wat is Maik toch een heerlijk ventje 😍

Pauline -

Heerlijke vlog weer. Kijk altijd de hele vlog uit.
Ben zeer benieuwd naar jullie boek.
Ik vind jullie echt bezige bijen zijn en heel knap dat jullie ( bijna) alle ballen
in de lucht kunnen houden.

Amélie -

Ik zou het bedje van Maik naar beneden doen want hij begint al te kruipen en omhoog te komen (van die leuke baby push ups)!

Anna -

Hoi hoi,

Zouden jullie misschien de linkjes naar instagram onder jullie fotos op deze site willen aanpassen? Dan kan ik weer naar jullie instagramprofielen :). Alvast dank!

Groeten Anna

Anneke -

Leuke vlog weer! Ik ben zo benieuwd naar jullie boek. Stiekem heb ik de vlog even stil gezet om alvast één pagina over de test te kunnen lezen, haha. Ik volg jullie al jaren en ken dus al heel veel verhalen, maar toch ben ik nieuwsgierig naar het boek. Wel vroeg ik me af of jullie een eindredacteur in de armen nemen, nu jullie zelf het boek gaan uitgeven. Een ongevraagd tipje van een taalpurist: voornaamwoordelijke bijwoorden (er/hier/daar/waar) moet je aan elkaar schrijven. Dus “ervan uitgaan/ertegenaan”. Verder schrijven jullie prettig en prima!;-) Ga zo door, dames!

Martine -

Jazeker komt er een eindredacteur!!! Dat is wel hard nodig haha!

Eline -

Oooh die zenuwen om te bellen: zó herkenbaar! En als je alle moed verzameld hebt wordt er niet opgenomen, haha….gebeurd mij ook altijd!

Marijke -

Leuke video weer! Dat gestreepte blouseje staat jou erg leuk Martine. Net als dat bouseje met die stukken fruit.

Wat een mooi mannetje is Maik. Lekker ondeugend gezichtje, haha.

femketje -

ik kijk de vlogs echt altijd helemaal af 😀

S -

Jeetje moet Noa nu hele tijd in een gesloten bench als Maik ”op de vloer” is? Dat lijkt me nogal heftig voor zo’n grote en actieve hond die veel energie heeft en een heel ander leven gewend was?

Martine -

Je denkt dat Noa nooit uitgelaten wordt verder 😉 ??? Ze krijgt meer dan genoeg beweging hoor en als Maik slaapt hoeft ze natuurlijk niet in de bench maar zo moet het nu eenmaal. Ze kunnen niet bij elkaar.

S -

Nee hoor, ik zie ook dat Noa genoeg aandacht krijgt, dat bedoel ik zeker niet. Ik herinner me alleen dat je vertelde over het voorval met Noa en Maik en had jullie gegund dat dat een eenmalig incident was en dat ze wel bij elkaar zouden kunnen. Ik doe zelf met mijn hond een training die erop gericht is hoe om te gaan met kinderen omdat mijn hond en kindje mij allebei dierbaar zijn, net als bij jou als ik het zo hoor en zie. Misschien heb je daar allang naar gekeken, maar wie weet heb je ook zoiets in jouw omgeving. Mijn opmerking was misschien wat lomper geschreven dan ik bedoeld had.

Reageer ook