VERBODEN VLOGMATERIAAL | Weekvlog #87

In deze weekvlog zie je verboden vlogmateriaal, ga ik een weekje naar mijn ouders en vecht ik met Jorrik. Enjoy!

ABONNEER HIER GRATIS voor 2 video’s per week:

https://youtu.be/n-qdWhOO2Ik

9 reacties

marrie -

Zou toch overwegen om terug te verhuizen voordat Maik naar de basisschool gaat bijvoorbeeld. Je ziet je helemaal opfleuren. Dan ben je ook niet zo alleen en zou leuk zijn om het kindje van
Renate en Maik samen op te laten groeien. Jouw werk kan je overal doen en je kan wellicht ook af en toe bij Willemijn of je schoonmoeder logeren?

Linda -

Gezellig bij je familie. Het valt op dat Maik wel in beeld komt en Gijs en Jelle ook vaker, is dit bewust? Vind het leuk hoor! Knappe kerel! Is Renate nou de moeder van die 2 ‘grote neven’ of zijn die van je andere zus? Zou Renate nog meer over haar zwangerschap willen delen of vindt ze dat niet fijn? Ze hoort er toch een beetje bij door alle vlogjaren heen.. Ik zou het in elk geval leuk vinden!

Martine -

Het is niet bewust, het gaat een beetje vanzelf denk ik. En die twee neven zijn niet van Renate, haha! Ik wil trouwens zelf niet dat Renate meer gaat delen hier op 2WMN over haar zwangerschap, dat voelt voor mij niet goed. Ik wil graag het verdere privé leven van mijn familie er buiten houden. Je moet ergens een grens trekken niet waar? :)

Nynke -

Wat een leuke weekvlog! Zo mooi hoe je over je familie vertelt. Juist doordat je ze zo weinig ziet kun je heel bewust genieten van hun gezelschap denk ik.
Ben het trouwens volledig met je eens wat betreft die hoge temperaturen hier. Geef mij ook maar een lekker voorjaar. Die hete dagen vind ik ook niks.
Wat een heerlijke lach heeft Maik. Lekker ventje! En hij wordt al zo groot!

Marijke -

Wat een lekker mannetje is Maik! Mooi ventje zeg! Ik moest zo lachen toen je vertelde dat je een zus hebt die Margreet heet en een zus hebt die 50 wordt. Mijn moeder heet Margreet en wordt eind dit jaar 49. Haha.

Wat lijkt mij dat leuk zeg opgroeien in een meiden gezin. Ik ben 11 jaar enig kind geweest en heb dus een broertje van bijna 16. Heerlijk zeg zo’n week bij je ouders.

Pauline -

Lieve Martine ,
Leuke vlog. Blijf in het noorden wonen en houdt je vakantie gevoel vast als je in het westen bent .
!!! ! Nu is speciaal als je naar familie op bezoek gaat, als je daar woont wordt het “gewoon”.

Pauline -

Nog even een vraagje : welke GHD stijltang had jij?

Martine -

Ik weet niet precies welke, wel dat hij wit is!

Martine -

Daar heb je ook gelijk in!

Reageer ook