Plog: MIDDELBARE SCHOOL REÜNIE

Via Instagram kreeg ik een persoonlijk berichtje van een oude schoolvriendin. Of ik het leuk vond om weer eens te meeten? Ik kreeg er meteen zin in toen ik dat las en we hadden al vrij snel een datum te pakken. Afgelopen zaterdag was het zo ver!

‘s Morgens had ik het vrij druk gehad. Ik moest Maik en Noa doen en wat huishoudelijke dingetjes. Noa verhaart namelijk als een idioot, dus stofzuigen is aan de orde van de dag. Helaas! Na mijn schoonmoeder oppasinstructies te hebben gegeven, ging ik op weg. Ik tankte de auto vol en kocht meteen wat drinken en een broodje kaas. Op weg naar Zwolle!

Ik parkeerde bij de Van Wevelinkhovenweg en liep naar het centrum. Het was ongeveer een kwartiertje lopen.

Het outfitje van vandaag! Het was nog best fris, dus ik had toch maar even een jasje aangetrokken. Het (oude) jasje is van Loavies, jumpsuit van Fabienne Chapot, Adidas Stan Smith sneakers en mijn Mulberry Willow.

We hadden afgesproken bij Brasserie Jansen. Ik was blij dat ik gereserveerd had, want het was druk! Niet normaal. Het was wel heel gezellig. Ik was er als eerste en had de hele tijd pretzenuwen in mijn buik. Zo grappig, ik liep nog net niet awkward lachend in mijn eentje over straat.

Toen de meiden eenmaal binnen kwamen, hadden ze precies hetzelfde. We waren blijkbaar allemaal een beetje zenuwachtig maar al meteen na de ontmoeting viel dat weg en voelde het weer heel vertrouwd zoals vroeger.

Ik heb bij Anne, Linda en Anne (ja 2x Anne) in de klas gezeten tot aan Havo 4. Toen bleef ik zitten en werd het contact helaas steeds minder. Maar zo gaan die dingen. We hebben jarenlang samen iedere dag naar school gefietst en deden als (dans)groepje overal aan mee: open podium, musicals enzovoort. En we zaten naast school ook samen op dansen iedere donderdagavond. Een van de Anne’s ken ik al zelfs sinds de basisschool, ik kwam bij haar in de klas in groep 5. Dus kun je nagaan!

We hebben de hele middag alleen maar gekletst, wat een leuke herinneringen hebben we opgehaald. Het was zo gezellig!

Daarna gingen we Zwolle even in. Er was een toffe street art route met 3D-tekeningen. Maar je zag pas dat het 3D was als je er een foto van maakte. Echt heel leuk gedaan.

We nemen even een duik!

Linda en ik deden hier even ons dansstukje na wat we als 15-jarigen in de musical Saturday Night Fever op school hadden gedaan waarbij zij mij in de lucht lanceerde. Zo gelachen!

Daarna zochten we weer even een koffietentje op om oude schoolfoto’s te bekijken die Anne mee had genomen. Dat was helemaal lachen. Het lijkt al zo lang geleden en tegelijkertijd als de dag van gisteren.

Ik, Linda, Anne en Anne

Anne, ik, Anne en Linda

Op de bovenste foto waren we denk ik 15 jaar. En de onderste foto is zowat 15 jaar later, haha! We hadden op de bovenste foto net een dansoptreden achter de rug, wat was dat altijd heerlijk om te doen met zijn allen.

Helaas kon ik niet blijven eten, want ik moest naar huis zodat Jorrik op tijd naar zijn werk kon met de auto. Volgende keer blijf ik gezellig eten, want we hadden nog meer dan genoeg te kletsen.

Eenmaal thuis deed ik snel de afgekolfde melk in de koelkast, want ik was vergeten een koeltas mee te nemen maar gelukkig was het die dag niet warm. Als het binnen zes uur in de koelkast staat is het -als het goed is- prima.

Ik speelde nog even met dit lieve kleine mannetje. Check die snot en al dat kwijl haha! Lekkerding.

Daarna aten Jorrik en ik lasagne en maakte ik voor mezelf als toetje een chai tea latte met wat chocolade-ijs. Best goed gelukt voor een eerste keer! Ik ben er nog geen pro in, maar het smaakte redelijk goed!

Wat een superleuke dag was dit!

20 reacties

T. Huisman -

Wat leuk om klasgenoten na al die jaren weer terug te zien en herinneringen op te halen van schooltijd. Wat een tijd. ..

Marijke -

Wat leuk zeg om elkaar weer te zien na zoveel jaren! Bijna 15 jaar geleden, maar toch hetzelfde koppie van vroeger. Heel leuk!

Marjoleine -

Het ziet er super gezellig uit! Leuk he, bij vriendschappen van vroeger merk je dat het eigenlijk weer hetzelfde voelt als je elkaar weer ziet.

Marije -

Wat leuk om je vriendinnen van vroeger te zien

Anna -

Wat leuk! Ik zie mezelf niet naar een school reunie gaan, maar een vriendinnen reunie lijkt me zeker leuk over een aantal jaar!

Pauline -

Wat leuk zo’n reünie , maar de foto van Maik met zijn snottebel is om te zoenen.!!!!

Maris -

Wat leuk die foto’s van zoveel jaar geleden en nu! Zo zocht ik ook laatst een foto op voor een collega van mij van ook bijna 15 jaar geleden, die zei zo pestend; wie is dat meisje? Die ken ik niet! Dus ik heel droog; nee ik ook niet. Toen moest ie lachen. Maar toen zag ik ook pas echt hoe erg ik veranderd ben! En ik ben er blij mee, haha.

Lotte -

Helaas kan ik de foto’s niet zien..
Zijn er meerderen met dit probleem??

Wat een leuk verhaal zeg, gezellig met the old school club heerlijk xxx

Nynke -

Ik kan de foto’s helaas ook niet zien!

Marjan -

Ik heb een aantal jaar nadat ik niet meer in dezelfde klas zat als mijn middelbare schoolvriendinnen, 1x per jaar gegourmet. Dat was ook altijd hilarisch en leuk om elkaar weer te spreken. Moeten we eigenlijk weer een keer doen 😉

PatriciaKleijn -

Super leuk zeg ook die foto`s met die 3d street art..

Lindsey -

Altijd leuk, zo’n reünie. Grappig ook, die ART3D foto’s!

Marloes -

Wat gezellig om weer eens vriendinnen van vroeger te zien! Leuk om die oude foto te zien :)

Loes -

Wat bijzonder om deze vriendinnen weer eens te zien! Echt heel leuk. Vind die foto van vroeger erbij ook zo tof, je herkent jou meteen!

Evelien -

Wat een gezellige dag, leuk dat jullie nog steeds contact hebben gehouden! En herken ik daar nou yoga Anne?

Martine -

Haha dat heb je goed gezien 😉

Maaike -

Wat leuk om zo’n oude foto te zien.
Lijkt mij ook nog wel eens leuk om te doen.

Anouk -

Wat leuk en wat een waardevolle contacten zijn dat toch he?! Zo leuk om oude herinneringen op te halen! Vaker doen dus (tevens note to self)!

Romy -

Wat leuk dat je de vriendinnen van de middelbare school na zo’n lange tijd weer eens hebt gezien! Lijkt me heerlijk om samen herinneringen op te halen! Zo te horen was het een geslaagde middag. Enne, die foto van Maik is echt té schattig!

Tineke -

Wat leuk om een foto van vroeger te zien. Gezellig zo’n reünie.
Liefs

Reageer ook