Over onze dromen najagen en veranderingen

Hee lieve lezers van 2WMN! We willen het met jullie eens over een paar dingen hebben. Zoals onze dromen najagen en veranderingen die de laatste maanden plaatsvinden in ons online en offline leven.

Foto door Mariska de Groot

Drie jaar geleden werkten we fulltime aan 2WMN. 2WMN was onze baby. Ons kindje. Het was onze hobby, baan en vulde praktisch ons hele leven. We genoten ten volle van ons werkende leven en de vrijheid die we hadden. Hoe anders is het krap drie jaar later? We hebben geweldige kleine ventjes gekregen, zijn verhuisd naar een grote-mensen-huis en zijn parttime gaan werken. Wat kan een mensenleven toch in korte tijd veranderen he?

Je kunt je voorstellen dat dat ook op 2WMN effect heeft. Omdat 2WMN een persoonlijke blog is en we schrijven over wat we zelf leuk vinden, verandert 2WMN continu met ons mee. Een van de meest recente veranderingen is dat we niet meer 7 dagen per week een artikel plaatsen. Wie herinnert zich de tijden nog dat (beauty)bloggers twee keer per dag uploaden? We do! Maar inmiddels zijn de tijden veranderd. Alles in blogland verandert en de focus komt steeds meer op Instagram en Youtube te liggen. Nu zijn wij zeker nog niet van plan om te stoppen met bloggen, maar het ‘moeten posten’ zit ons de laatste tijd wel meer in de weg waardoor we onze grote dromen niet achterna kunnen jagen. In de twee à drie werkdagen die we nu hebben lukt het ons niet om naast de volle mailboxen, artikelen en video’s ook nog te werken aan andere dromen en doelen. Daarom gaan de komende tijd minder blogs posten.

Wat sowieso blijft is de weekvlog op maandag 16.00 uur en de vrijdag video om 16.00 uur. Abonneer je hier om geen enkele video van ons te missen! We denken dat we naast deze vaste content op ons Youtube kanaal, hier nog in elk geval twee à drie blogs gaan posten. Maar dat gaan we dus even bekijken. We willen ons niet meer vastpinnen op iedere dag om 6.00 uur een artikel online zetten want we willen meer flexibiliteit in onze werkplanning.  Volg ons zeker op Instagram (Stories) want daar laten we weten wanneer er een nieuw artikel online staat: @2WMNWillemijn en @2WMNMartine.

We hopen ook dat jullie ons niet gaan vergelijken met andere bloggers. Iedere blogger doet het op zijn eigen manier en maakt zijn eigen keuzes daarin. Wij zijn Willemijn en Martine en doen het op deze manier. Wij zijn er heel erg aan toe om dingen naast 2WMN te gaan doen en te werken aan ‘de achterkant’ van ons bedrijf. Voor ons zijn dit nieuwe uitdagingen. Uitdagingen die we moeten aanpakken om te kunnen groeien, zowel zakelijk als persoonlijk. We snappen dat het voor jullie heel vaag klinkt omdat het niet zichtbaar is. In de loop van de tijd gaan we natuurlijk alles met jullie delen. Maar voor nu moeten we dus hier een klein beetje gas terugnemen om te kunnen groeien op andere vlakken.

Jullie zijn al jaren de trouwste en meest betrokken volgers online, dus we vertrouwen er op dat jullie het begrijpen en allemaal lieve berichtjes achter gaan laten. Waarvoor nu al dank! Nogmaals, wees niet bezorgd dat we gaan stoppen, we hebben gewoon wat meer ruimte nodig omdat de tijd schaars is geworden nu we niet meer fulltime aan 2WMN werken.

Liefs,

Wil & Tien

80 reacties

Monique -

Heel goed dat jullie je dromen na willen streven en keuzes maken! Geloof erin en ga ervoor!!!

Linda -

Hi Willemijn en Martine!

Ik plaats niet gauw een reactie, maar nu kan ik het even niet laten om aan te geven dat ik het super knap van jullie vindt dat jullie ondanks alle druk van buitenaf toch voor jezelf, jullie gezin en jullie bedrijf kiezen. Daar kan ieder van vinden wat hij wil, maar iedereen tevreden houden is sowieso een onmogelijke opgave. Zelf ben ik gestopt met bloggen vorig jaar, nog steeds soms spijt van, maar voor mij zit een fulltime carrière als blogger er gewoon niet in. In elk geval nu niet. Dan geeft het meer rust om knopen door te hakken.

Jullie zijn in elk geval al jaren de enige blog die ik zowel op Youtube als op de website trouw volg en blijf volgen. Simpelweg geen tijd (en zin) om heel veel diverse blogs/vlogs bij te houden en de herkenbaarheid en kwaliteit van zowel jullie artikelen als jullie video’s is gewoon super fijn. Tuurlijk kijk ik regelmatig naar andere blogs, maar nergens kom ik zo trouw terug om elk artikeltje of elk filmpje te bekijken.

Zonder enorm slijmerig over te willen komen (kort van stuk zijn is mijn ding niet hihi), wilde ik jullie het compliment niet onthouden. Heerlijk om met twee gezellige dames (met zoontjes, die leuke herkenbaarheid weer!) mee te mogen kijken in hun privé leven. Het voelt soms alsof ik jullie ken, terwijl ik helemaal in het zuiden van het land woon en jullie geen idee hebben wie ik ben. 😉 Succes met jullie dromen achter na jagen!

Lieve groetjes,
Linda

Willemijn -

Wat een lief en mooi compliment!

Gaby -

Goed dat jullie knopen doorhakken, dat voelt altijd beter dan door blijven struggelen met iets dat niet gaat. We weten dan nog niet wat er voor in de plaats komt maar ik vind het persoonlijk toch wel jammer dat jullie dan ook meer focus op YouTube en insta gaan leggen, insta heb ik bewust niet en voor YouTube vaak geen tijd of gewoon geen zin. Niet dat mijn mening invloed heeft op de statistieken maar toch 😉 Het voelt dan helaas toch voor mij een beetje als een afscheid, maar ik zal zeker af en toe nog op de site komen kijken en ben ook benieuwd waar jullie nog mee bezig zijn. Ontzettend bedankt voor alle artikelen door de jaren heen, ik lees het al sinds willemijn nog alleen blogde. En veel succes dames!!

Linda -

Ik verbaas me over hoeveel dames liever blogs lezen. Ik geniet juist meer van de vlogs dan van artikelen, al lees ik ze ook wel. Soms heb ik geen zin om te lezen en vind dat juist “langdradig” (soms ben ik gewoon te lui om te lezen) Op video beleef je veel meer sfeer en momenten vindt dat vele malen leuker!

Mariska -

Ik ben ook zo iemand die liever leest :)

Het is sneller, het kan overal (trein bijvoorbeeld – dan lees ik graag blogs bij op weg naar werk), ik kan makkelijker even iets tussendoor doen, en het is stil! Ik hou van stilte 😉

En ondanks dat je met editten ook heus wel een lijn in je fimpje kan krijgen, heb ik toch het idee dat dit gemakkelijker gaat bij geschreven content. Daarnaast zijn veel beelden vaak meer van hetzelfde (koken bijvoorbeeld, wassen etc) – en in een blog is het gemakkelijker daar een reflectie op te geven of iets over kwijt te kunnen dan op beeld (zeker met 2 spelende kinderen op de achtergrond en de afzuigkap aan – dan word ik daar erg door afgeleid).

Duss.. my 2 cents 😉

Linda -

No problema dames! Lekker doen, als wij een andere keuze maken op werkgebied hoeven we dat ook niet aan heel de wereld te verantwoorden. Succes en ben benieuwd met de tijd waar jullie je zo al mee bezig gaan houden. Ik hou van nieuwe dingen!

Mare -

Tot slot ik ben nooit zo van de vlogs, ik lees liever.

Mare -

Eerlijk is eerlijk….ik vind het zo jammer. Jullie blog betekent veel voor mij. Zelfs als ik advertenties zag was ik blij…(niet alleen omdat jullie dat heel goed deden) maar ook omdat dit inkomsten betekent….waardoor jullie financiële ruimte hebben om prachtige persoonlijke artikelen te maken.

Sterker nog, ik ben bereid te betalen om jullie blog te mogen lezen, want het betekent echt veel. Dus bij deze een oproep aan iedereen die dit leest :)…..

Willemijn -

Aaah wat mooi om te lezen dat het zo veel voor je betekent en bedankt voor je complimenten. Heel lief! Er blijft genoeg te lezen hoor! Maar gewoon net iets minder dan voorheen. :-)

Larissa -

Wat ontzettend stoer dat jullie de knoop gewoon hebben doorgehakt. Juist doordat jullie bijna alles uit jullie leven delen is deze keuze makkelijk te begrijpen. Minder leuk voor ons als volgers natuurlijk, want ik lees graag al jullie blogs en kijk graag naar de vlogs! Maar ik denk dat, doordat jullie voor jullie zelf kiezen, de content alleen nog maar beter kan worden! Bloggen en vloggen is iets super persoonlijks en het belangrijkste is dat jullie het doen op de manier dat het voor jullie goed voelt.

Hester -

Begrijpelijke keuze! Het is goed om een stapje terug te doen als je die behoefte voelt, daar kun je zelf het beste over oordelen en het is niet aan anderen om te beoordelen of dat terecht is of niet. Ik hoop dat het jullie brengt wat jullie nodig hebben. Slim dat jullie besloten hebben om hier een artikel over te schrijven, dat voorkomt kritiek in de comments omdat lezers niet begrijpen wat er gaande is. Wel vind ik het zinnetje “We hopen dat jullie ons niet gaan vergelijken met andere bloggers. Iedere blogger doet het op zijn eigen manier en maakt zijn eigen keuzes daarin. Wij zijn Willemijn en Martine en doen het op deze manier.” wat krom. Natuurlijk is dit zeker waar, maar een hele paragraaf daarvoor leggen jullie juist uit dat jullie mee willen gaan met de trends in blog/YouTube land.. dan vergelijk je jezelf dus wel met andere bloggers & YouTubers, logisch, maar dan is het een natuurlijk verloop dat je publiek dat ook gaat doen.

Martine -

Hi Hester, nee die zin was gestoeld op dat we vaker horen van “jullie zijn samen dus je zou dubbel zoveel content moeten leveren als een enkele blogger”. Vandaar :)

Maayke -

Jammer, ik heb niks met youtube en filmpjes kijken dus ik zal dan afhaken

Brigitte -

Goed dat jullie voor jezelf kiezen!
Ook ik wil even laten weten dat ik liever blogs en plogs lees dan filmpjes kijk.. filmpjes kijk ik eigenlijk nooit.. ik vind het te langdradig en dat kan niet even snel smorgens tijdens wakker worden in bed of als je bij een afspraak zit te wachten..
Succes!

Lotte -

Is het idee om een editor in te gaan huren? Het mes snijdt dan aan 2 kanten: kwaliteit van jullie filmpjes gaat omhoog (het kan allemaal een stuk vlotter, materiaal is daar geschikt voor) en jullie kunnen je tijd weer steken in dingen waar jullie goed/beter in zijn. IG ziet er de laatste tijd wat te gekunsteld uit en voor het ‘grote nog niet bereikte publiek’, bv krampachtig in elke post geel willen verwerken. Liever meer rommelige ‘echte’ posts dan alleen maar die perfecte plaatjes (afstandelijk vs persoonlijk). Maar dit is een losse mening 😉 Succes met de business!

Inge -

Hoi meiden. Ik begrijp jullie keuze en goed dat jullie hier nu zelf duidelijkheid over geven in plaats van het gewoon maar te doen. Zelf heb ik vrij weinig met YouTube/video. Lees liever in alle rust even een blog. Het zal statistisch ook vast zo zijn dat er een verschuiving plaatsvindt van blog naar YouTube. Het is alleen de vraag of dat dan ook voor jouw doelgroep zo is. Dat durf ik bij jullie nog wel te betwijfelen. Aangezien ik hier nu ook al meerdere reacties lees over voorkeur voor blog ipv vlog. Goed, we gaan het meemaken. Wellicht blijf ik jullie gewoon volgen! Maar veel interessanter wordt het voor mijn gevoel niet 😉 Maar misschien komt dat nog zodra jullie concreet worden over de leuke nieuwe plannen.

Amelie -

Belangrijk punt om over na te denken! Zit jullie doelgroep wel te wachten op meer video’s/YouTube?

Marleen -

Oh jazeker! Ik zou de maandag video’s echt enorm missen, stel ze stoppen met YouTube. Het werkt voor mij heel erg motiverend, lekker down to earth, ik zou het niet willen missen. Liefs

Caro -

Ik begrijp jullie keuze maar ik zal de blogs echt wel missen in de ochtend!

Tess -

Persoonlijk heb ik meer behoefte aan geschreven content dan YouTube video’s maar zoveel mensen zoveel smaken. Ik denk dat leeftijd ook een rol speelt. Zoals jullie aangeven minder tijd te hebben voor het schrijven van content en je meer te willen richten op o.a. YouTube (en natuurlijk meer zaken buiten jullie werk) heb ik naast mijn werk en het runnen van een gezin haast geen tijd om naar video’s te kijken i.p.v. een artikel te lezen. Dat neemt voor mij te veel tijd in beslag.

Mieke -

Precies dit dus. Een blog van 20-25 minuten over wat een van jullie tweeën gedaan heeft tijdens de afgelopen week vs een plog waar ik met een krappe 5 minuten doorheen lees&scroll, bij de 1e haak ik af, de 2e lees ik met plezier.

Fenna -

Helemaal eens met deze dames ! Erg jammer.

JokevdB -

Kiezen voor kwaliteit in plaats van kwantiteit verdient een groot applaus in de online-wereld!

Mare -

Helemaal eens!

Jeanine -

Hoi!

Jammer! Ik kijk nauwelijks de video’s. Kost me teveel tijd en ik vind lezen leuker.
Maar goed heel veel succes met wat de doelen en dromen dan ook mogen zijn!

Geralda -

Een begrijpelijke keuze, heel veel succes met datgene waar jullie focus nu op gaat liggen.
Wat ik me nog wel afvraag; gaan jullie nog wat doen met de face2face interviews die destijds gepland stonden?

Martine -

Jazeker, dat is wel de bedoeling!

Geralda -

Top, goed om te horen!

Nicole -

Hoe meer en langer ik jullie volg, hoe leuker jullie worden. Misschien komt het doordat jullie je er bewuster van zijn geworden wat je dan wel plaatst, ik weet het niet, ik begin jullie nu pas meer te volgen. Daarvoor was het af en toe een artikel (ik dacht er niet aan) en met enige regelmaat de filmpjes. Goed dat jullie voor jezelf en jullie gezin kiezen. Liefs.

Willemijn -

Hee Nicole! Leuk om te horen!

An -

Logisch om voor jezelf en je gezin te kiezen. Als trouwe lezer vind ik het uiteraard wel jammer. Het zou fijn zijn als er toch een uploadschema komt. Ik heb zelf geen Instagram, dus op die manier kan ik jullie niet volgen en mis ik dus wellicht iets.

Verder merk ik wel dat, zoals anderen ook al aangeven, de geheimzinnigheid rondom “achter de schermen” soms wat vervelend kan zijn. Als je niets wil/kan zeggen, is dat helemaal prima, maar zeg dan ook niets… Of neem ons juist mee in alle openheid in jullie enthousiasme. Die eerlijkheid en gezelligheid heb ik altijd op jullie blog(s) gewaardeerd!

Succes dames!

Martine -

Hoi An, dat snappen we maar dat gaat bijna niet. We kunnen wel zeggen ‘yooo we gaan minder artikelen plaatsen’ maar mensen vragen zich dan toch af waarom. En gezien we achter de schermen bezig zijn een heel nieuw concept op te zetten wat eerst goed op poten moet staan alvorens we het delen, kunnen we daar ook nog niets over zeggen. Dat kost gewoon veel tijd en alles waar wij 200% voor gaan moet retegoed in elkaar zitten vinden we voordat we iets loslaten :)

An -

Dag Martine, uiteraard ging het tweede gedeelte alleen over het secret project achter de schermen. Het nieuwsgierig aagje in mij had daar graag iets meer over gehoord, een tipje van de sluier, i.p.v. de vage omschrijvingen van nu. Ik waardeer het wel erg dat jullie posten over de frequentie, zodat verwachtingen ook duidelijk worden. Vandaar mijn vraag of een uploadschema mogelijk is, zodat het nog duidelijker voor ons wordt!:’)
Ik lees jullie blogs graag. Inhoudelijk zijn ze interessant, op de juiste momenten diepgang en op de juiste momenten ook humor. Een mooie balans. En dat in combinatie met de gezellige sfeer, maakt 2wmn een fijne blog. Ga dus vooral door en geniet ook van de balans in jullie privéleven. Ik weet als geen ander hoe belangrijk dat is.;-) Succes!

An -

Dag Martine, het tweede gedeelte van mijn reactie ging uiteraard over het secret project achter de schermen. Het nieuwsgierig aagje in mij had graag een tipje van de sluier gehad! Ik waardeer het juist dat jullie deze mededeling hebben geschreven, zodat verwachtingen duidelijk zijn. Daarom vroeg ik of een uploadschema mogelijk is, zodat die verwachtingen nog duidelijker worden. Ik vind 2wmn een prettige blog met op de juiste momenten diepgang en op de juiste momenten humor, naast de fijne sfeer die er hier heerst. Kortom, ga zo door, maar zorg voor die privebalans die ook zo belangrijk is. Ik weet dat als geen ander! Succes!;-)

Madebyuna -

Lieve meiden, voor jullie zal dit vast een hele welkome verandering zijn. Iets meer rust :) Als volger vind ik het jammer. Zoals velen al aangaven vind ook in de blogpost altijd erg sterk! Jullie zeggen juist authentiek te willen blijven (heel goed!) maar vind dat je dat als lezer iets minder merkt. Upload tijden veranderen, voor meer vieuws. En de video’s die nu meer gaan komen, zo lijkt het, zijn mukbangs, iets wat ik persoonlijk echt niet interessant vind en heel youtube staat er vol mee. Ik vind jullie onwijs leuk laat dat voorop staan en blijf jullie ook zeker volgen, maar zal iets vaker content gaan skippen helaas.

Anne -

Ik begrijp het wel maar vind het ook jammer. Jullie artikelen vind ik juist sterk en ik heb niet altijd tijd/zin om een hele video te bekijken. Ik hoop ook nog altijd op de diary’s, wat mij betreft leuker dan de vlog. Ach misschien is het de leeftijd, ik ben inmiddels alweer 34….

Sylvia -

Ik volg je volledig en ben 32 🙈 ik lees 2wmn heel graag omdat ik me altijd terug kan vinden in de artikelen. Ook al zijn ze niet altijd van toepassing op mijn leven. Ik vind de vlogs super leuk maar vind de diary’s even leuk. Ach het wordt even aanpassen maar als ik eerlijk ben merk ik wel dat ik niet elke dag een artikel kom lezen. Ik lees ze wel allemaal maar soms na 3 dagen en dan ineens allemaal na elkaar bijvoorbeeld. Waarschijnlijk ben ik niet de enige die dat doet dus merk ik het misschien niet eens 😉 doe zo verder dames !

Nicole -

Je moet altijd je hart volgen en doen wat goed voelt! Ofterwijl, goed bezig dames!

Stef -

Heel benieuwd naar jullie dromen en plannen. Jammer dat dit nog niet verteld kan worden, dat zou wellicht hoop verklaren. Persoonlijk vind ik jullie schrijvend juist sterk, dus wat dat betreft jammer dat daar minder nadruk op kont te liggen. Succes met jullie plannen.

Marjan -

‘Over onze dromen’
Hmm, wellicht verwacht ik te veel, maar ik had dus verwacht het antwoord op de titel in de tekst eronder te vinden, helaas niet.
Prima dat je minder post, maar van clickbait is nog nooit een lezer blijer geworden.

Rózsa -

Ik begrijp het heel goed. Wel benieuwd wat jullie dan gaan doen in plaats van blogs schrijven!?

Willemijn -

We gaan er niks anders voor in de plaats doen. We blijven gewoon bloggen, video’s maken en social media bijhouden, maar door minder te posten verlagen we de werkdruk voor onszelf en kunnen we ook werken aan onze plannen voor toekomst.

Anne -

Hey meiden,

Uiteraard mogen jullie gewoon je eigen keuzes maken, voor mij als lezer blijft het echter allemaal nogal vaak. Welke dromen? Welke doelen? Wat is dat geheime project waar jullie een tijd geleden over spraken? Het enige wat nu duidelijk is, is de consequentie: minder blogs… Hopelijk komen jullie er binnenkort nog eens op terug want ik ben uiteraard heel nieuwsgierig naar jullie concrete plannen!

Groetjes,
Anne

Willemijn -

We gaan het sowieso met jullie delen! Hadden we eigenlijk al veel eerder willen doen, maar omdat het project stil lag door de druk van het bloggen en minder werken, schoot het niet op. Mede daarom hebben we nu deze knoop doorgehakt. :-)

Anne -

Ah, fijn Willemijn 😊

Mare -

Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik niet met ontzettend veel belangstelling uitkijk welke dromen jullie hebben.

Maris -

Jammer dat jullie minder gaan plaatsen op jullie blog! Ik lees liever dan dat ik video’s kijk, lezen is sneller gebeurt! Maar gelukkig stoppen jullie niet helemaal :)

N -

Groot gelijk! Ben wel heel benieuwd wat die dromen dan zijn :-)

Jacqueline -

Ik voel helemaal geen afstand hoor. Werelden veranderen nu eenmaal. Keuzes maak je voor jezelf en natuurlijk is het leuk als wij achter die keuzes staan en lekker mee blijven lezen en kijken. We groeien en ontwikkelen ons allemaal. Zelfzekerder van eigen keuzes en beslissingen en deze past voor jullie bij dit moment. Top! Blogs las ik al niet meer zo. Maar blijf jullie op de rest zeker volgen. Liefs

Pim -

Jammer, want ik lees liever dan dat ik lange videos kijk. Instagram heb ik heel bewust niet. Ondanks dat jullie aangeven dst dit niet zo is, voelt het wel als een soort van afscheid.

Tessa -

Begrijpelijk! Liever kwaliteit dan kwantiteit. Inderdaad, wat een tijd toen bloggers nog 2x per dag uploadde, je kant het je nu bijna niet meer voorstellen..

femketje -

ik vind minder posts wel jammer maar totaal te begrijpen <3 ik blog zelf ook alweer 7+ jaar en ben ook van 2 per dag in de eerste jaren, naar dagelijks, naar 3 of 4 keer per week gegaan :) hoe ouder je wordt hoe drukker je bent haha 😀

Kirsty -

Begrijpelijk dat jullie de druk van het elke dag moeten posten niet willen voelen terwijl je nog andere uitdagingen aan wil gaan; je tijd kun je immers maar één keer gebruiken. Ik moet wel zeggen dat ik niet zo veel video’s kijk; het kost zoveel tijd! Maar ik wens jullie veel succes met hetgeen waar jullie nu mee bezig zijn. Ben erg benieuw wat er precies allemaal staat te gebeuren!

Janneke -

Deze keuze snap ik! Is het dan niet een idee om nog een 3e video per week te plaatsen? Daar zouden 99% van de kijkers/ volgers van julli heeeeel blij van worden 😇

Denice -

Enjoy :)

C -

Ik denk dat het een verstandige keuze is. Ik ervaar de laatste tijd een zekere afstandelijkheid, ook weer in dit artikel door bijvoorbeeld zinnen als “we vertrouwen erop dat jullie allemaal lieve berichtjes gaan achter laten” of in de laatste weekvlog waarin werd verteld dat hij voortaan om 16.00 uur zou komen, waarin iets werd gezegd als dat er lezeressen zijn die het jammer vinden maar dat die er vast wel weer aan wennen. Dat komt over alsof je mening erover verder niet gewenst is.
Hoe anders werd er gereageerd toen jullie de vorige keer de lezeressen vroegen of we het erg zouden vinden als de weekvlog voortaan misschien wat later online zou komen, omdat het voor jullie bijna niet te doen was om hem op zondag nog af te maken en ook nog wat tijd voor jezelf over te houden in het weekend. Niemand die dat gek vindt en natuurlijk is het dan geen enkel probleem om een vlog of een artikel wat later te kunnen zien. En respect dat toen toch bijna elke week bleek te lukken om hem toch ‘s ochtends vroeg te uploaden!
Tijd voor jezelf en met je familie is denk ik voor iedereen een hele belangrijke motivatie, maar groeien met je YouTube kanaal als belangrijker doel dan leuke artikelen en vlogs maken voor de trouwe lezeressen en kijkers is denk ik voor ons allemaal wat abstracrer. Misschien een idee om over de motivatie daarachter eens een artikel te maken? Jullie hebben er vast een hele goed reden voor, maar zonder daar meer over te vertellen merk ik dat ik als vaste lezer een beetje afstand begin te voelen en dat is jammer. Jullie hebben vast hele leuke plannen en misschien wordt het ook allemaal wel duidelijk zodra jullie er meer over weten.
Ik vind het een goede keuze om een stapje terug te doen als het als een moetje begint te voelen, zeker als er dan weer artikelen komen die echt met plezier zijn geschreven, want die zijn toch het leukst om te lezen!
Heel veel succes met jullie dromen realiseren en ik ben benieuwd wat er allemaal gaande is. Of ik jullie dan blijf volgen weet ik niet, maar ook met de overstap van LLG naar 2wmn zal het publiek zijn veranderd en als dat nu weer gebeurt is dat ook niet erg zolang jullie iets doen waar jullie gelukkig van worden!

J -

Ik kan me heel erg vinden in deze reactie. Bovendien heel eerlijk & opbouwend geformuleerd… dat zie je niet zo vaak in blogland :)

Judith -

Volledig eens met deze reactie!

Maxie -

Wauw, deze reactie verwoord precies het gevoel dat ik al zo lang heb bij 2WMN. Over persoonlijke zaken praten geeft een blog niet persé een toegankelijk gevoel, het maakt het alleen persoonsgebonden. Maar de lezers kwamen juist naar 2WMN voor die openheid van jullie.

Kunnen jullie misschien eens vertellen wat jullie achter de schermen zo al doen ? Het blijft allemaal zo vaag als jullie er niets over zeggen en alleen blijven hinten op “iets waar we aan werken”.

Voor nu laat ik 2WMN even links liggen. Ik heb namelijk het idee dat jullie dat ook doen (niets mis mee, veel vrouwen gaan minder werken om meer tijd te maken voor hun gezin en dat is iets heel moois in mijn ogen)

Suzanne -

Sluit me volledig aan!

patricia -

ook ik sluit me hier graag bij aan. ik was een enthousiast volgster bij LLG maar dat hield ermee op want jullie voelden een verandering bij jezelf, jullie interesses, invulling van het dagelijkse leven enz. heel jammer vond ik dat en het heeft zeker even geduurd voordat ik weer vaker een kijkje ging nemen bij 2WMN. lang niet alles spreekt me aan maar op een bepaalde manier is het gewoon vertrouwd. nu ben ik hier net weer aan gewend en hup, de schop moet er weer in want de grond gaat opnieuw omgewoeld worden met als reden; onze dromen najagen. er hangt al een hele tijd een ‘we zijn ergens mee bezig maar kunnen nog niks vertellen’ sfeer bij 2wmn maar om het dan dromen najagen te noemen dat vind ik wel erg zweverig en vaag. met eigenlijk niks zeggen werkt het bij mij eerder averechts, ik voel de nieuwsgierigheid over het nieuwe project eerder afnemen dan dat het aangewakkerd wordt. allemaal jullie goed recht maar ik geef toch graag mijn mening hierover, als gezonde tegenhang in de begripvolle berichtjes. het heeft voor mij ook niks met onbegrip te maken want gelukkig mag iedereen eigen keuze’s maken in zijn of haar leven.

Marije -

Heel begrijpelijk! Veel mama’s gaan wat minder werken of besteden hun uren anders. Happiness comes first 🖤

Manouk -

Het valt mij misschien pas nu op maar..
2WMN staat voor 2 woman?
Maar ook voor Willemijn en Martine (NL?)
Schoot me ineens te binnen! Jullie zijn top vrouwen en kies waarvoor je moet kiezen!
Privé is vele malen belangrijker dan wij

Linda -

Wow die namen had ik nooit eerder ontdekt awesome

Nienke -

Hoe graag ik jullie blog ook lees, ik heb liever minder artikelen waar jullie achter staan (ook qua werkdruk), dan elke dag een artikel en dat jullie niet kunnen doen wat jullie zou willen doen. Super, dat jullie daarvoor kiezen! En ik blijf toch wel. ♡

Ivy -

Ik vind het wel jammer, want ik heb wel tijd om blogs te lezen maar niet altijd om youtube filmpjes te kijken. Aan Instagram doe ik ook niet. Misschien word ik oud :P. Maar ik snap het wel. Werk is werk en privé staat op nr 1!

Judith -

Ik ben heel benieuwd, zowel naar wat jullie achter de schermen aan het doen zijn, als naar hoe 2WNN ee nu uit komt te zien! Ik hoop dat jullie blog weer meer z’n eerdere kwaliteit terug krijgt, ik vond dat het wel te merken was dat er meer druk op de posts stond en jullie er wellicht liever meer tijd voor hadden genomen. Daarom erg begrijpelijk en goed dat jullie deze keuze gemaakt hebben en zoals gezegd; ik ben benieuwd wat het jullie (en ons als volgers) gaat brengen! Heel veel succes!

Christien -

Heel veel succes met het ontwikkelen van jullie plannen! Ik word altijd super nieuwsgierig als jullie erover praten, want het lijkt alsof jullie er zoveel plezier mee hebben!
Ik snap volledig dat er wat gas terug genomen moet worden, zoals jullie beschrijven is de afgelopen 3 jaar ontzettend veel veranderd. Ik heb mezelf wél over de toeren gewerkt afgelopen september en ik gun niemand dit.

Ik wens jullie heel veel succes en hopelijk horen we snel meer! Xx

Sara -

Begrijpelijk! Maar ook jammer. Ik kijk de video’s niet, maar geniet juist zo van jullie Posts. Ze zijn origineel en altijd leuk geschreven. Die zijn juist schaars, omdat iedereen maar met YouTube bezig is!

Maaike -

Heel erg begrijpelijk! Ik ben mega benieuwd naar wat er komen gaat!

Romy -

Zeker heel begrijpelijk! Ik kan me voorstellen dat jullie ook tijd voor jullie gezin willen hebben en een gezin slokt nu eenmaal ook tijd op. Ik blijf jullie gewoon trouw volgen en kijk dan vanaf nu éxtra uit naar de artikelen en video’s die online komen :)

Gelukjes van Maris -

Een hele logische keuze. Begrijp t volledig. Sinds ik mama ben staat mijn blog ook op een lager pitje..

X

Syl -

Natuurlijk ben je niemand iets verplicht en hebben jullie ook nog een leven… Ik snap het en toch vind ik het stiekem jammer. Van 2 artikelen per dag naar 1 per dag en vervolgens niet elke dag een artikel. Veel bloggers spreken dan uit dat ze liever voor kwaliteit dan kwantiteit gaan, maar bij voorgaande grote bloggers die ik volg, heb ik hier weinig van gemerkt. Ik heb dan echt het gevoel dat het minder is geworden bij de meeste bloggers.
Maar eerlijk…. als je nog steeds rond kan komen terwijl er minder online komt, geef ik jullie geen ongelijk.

In de sector waar ik werk, gaan mensen ook maar door en werken te lang en te veel over.
Ik ben zelf een van de weinigen die zelf grenzen stelt en om een uurtje of 5 de deur dicht trekt. Wij krijgen niet meer betaald als we tot 7 uur doorgaan ofzo… en we worden er niet beter van. Ik merk de laatste tijd dat steeds meer collega’s ook grenzen leren stellen. Een eigen leven is zo belangrijk.

Hannah -

Een heel begrijpelijke en verstandige keuze. Heel veel succes, jullie komen er wel. Echt goed dat jullie dit doen, daar groei je van!

Anna -

Heel begrijpelijk! Vooral doen wat goed voelt, dan komt alles uiteindelijk goed!

Nynkw -

Heel begrijpelijk! En ook ik ben erg benieuwd naar jullie plannen. Lees en zie het vanzelf wel. Heel veel succes samen!

Anouk -

Dat klinkt als ruimte maken voor andere mooie dingen en da’s altijd een goed idee! Succes xx

Dita -

Heel begrijpelijk, stiekem wel erg benieuwd waar jullie mee bezig zijn en gaan. Succes meiden! En lekker genieten van jullie gezin.

Marije -

Groot gelijk. Doen wat je goed voelt. Wel benieuwd naar al het spannends waar jullie mee bezig zijn

Reageer ook