NIEUWE BANK PAST NIET! + KEUKENTOUR | Verhuisvlog #7

Yes! Het is weer tijd voor een nieuwe verhuisvlog! In deze vlog krijgen we gordijnen en komt ein-de-lijk onze nieuwe bank. Er is alleen één probleempje… Hij past niet! Help!

https://youtu.be/vO6fmXLtuyc

Op Instagram Stories deelde ik na het ophangen van de gordijnen een preview en ik kreeg naar aanleiding daarvan een hele boel vragen. Daarom beantwoord ik ze hieronder! :-)

Hoe beviel de afspraak met de adviseur? Vind je dat een aanrader?

Dit is me echt super goed bevallen! Je kunt bij Veneta gratis een adviseur aan huis krijgen en het is helemaal vrijblijvend. De adviseur bekijkt samen met jou de ramen waar raamdecoratie nodig is en geeft advies op maat. Zo kwam onze adviseur met een goed idee voor de raamdecoratie in de badkamer en hielp hij me met de juist kleur kiezen voor de gordijnen in de woonkamer. Wat ik zelf nog het allerfijnste vond is dat hij kijk had op waar de gordijnen precies moeten komen: van wand tot wand, of juist naast het raam, hoe ver ze uit het raam moeten komen te hangen en de lengte van de gordijnen). Om nog maar niet te spreken over wel of geen dubbele plooi. Hij legde uit dat we beneden beter een dubbele plooi konden nemen (want mooier), maar boven toch een enkele plooi (in verband met de dikte van een verduisterend gordijn). Tot slot meet de adviseur alles juist in, waardoor je zeker weet dat alles past. Zo fijn! Dus ja: sowieso een hele dikke aanrader. En het is gratis en vrijblijvend, dus waarom zou je het niet doen? 😉

Waarom heb je voor gordijnen gekozen?

Ten eerste omdat ik niet zo hou van plisségordijnen, rolgordijnen of shutters in het raam. Ik hou van licht en openheid en vond het zonde om in onze mooie hoge ramen iets te hangen. Ten tweede geeft een gordijn veel sfeer én het zorgt voor heel veel demping in geluid. Iets dat je wel nodig hebt in een nieuwbouwhuis dat ontzettend galmt.

Ik vind de kleuren van je gordijnen heel mooi! Welk type/welke kleuren heb je gekozen?

Dat heb ik even voor je opgezocht!

Vitrage beneden: ‘Wolwit’, dubbele plooi
In-betweens beneden: ‘Style Taupe’, dubbele plooi
Overgordijn boven (alle slaapkamers): ‘Gaia Peper’, enkele plooi

En last but not least! Ik mag een kortingscode met jullie delen! Met de code ‘2WMN’ krijg je tot en met zondagavond 10% korting op raamdecoratie naar keuze. (Deze kortingscode is niet te combineren met eventuele andere lopende acties bij Veneta) Is het iets te kort dag voor je en heb je nog wat meer tijd nodig om jouw droom-raamdecoratie samen te stellen, hou dan 2WMN de komende tijd in de gaten want in het volgende artikel in samenwerking met Veneta deel ik misschien nog wel een leuke kortingscode. 😉

De video/dit artikel bevat een samenwerking met Veneta. Ik heb korting gekregen.

11 reacties

Myra -

Ik vind je bank fantastisch!
Wellicht heb je het al ergens een keer genoemd, maar van waar heb je deze?

Ellen -

Wij zijn door jouw vlog ook eens gaan kijken bij Veneta en willen raambedekking gaan bestellen! Kun/mag je zeggen wanneer er een volgende kortingscode komt? Dat is namelijk wel de moeite waard :)

Willemijn -

Naar verwachting 3 juli! Vooralsnog staat het artikel voor dan gepland 😀

Ylonka -

Heb ik dit artikel gemist of moet deze nog online komen? Dan wacht ik nog even met bestellen namelijk 🙊

Willemijn -

Zeker nog even wachten! Mn artikel liep vertraging op omdat de kasten in ons huis niet goed geplaatst waren en die wilde ik in het artikel laten zien. Ik hoop dat het artikel volgende week live kan! :-)

MvN -

Zou de bank misschien wel passen als de hoek aan de andere kant zat? En het deel waar je op kan liggen dus tegen de muur zat waar je nu ruimte tekort komt? Maar je kan hem nu waarschijnlijk niet meer ruilen? :(

Nancy -

Willemijn, van welk merk is jullie afzuigkap? Jullie hebben echt een mooi thuis gecreëerd!

Mirjam -

Hoe hoog zijn jullie plafonds boven en beneden? Ze lijken zo hoog namelijk, terwijl dat volgens mij niet gebruikelijk is bij nieuwbouwhuizen!

Willemijn -

s,30 of 2,60 geloof ik? Wel de standhaard hoogte in elk geval in Nederland. :-)

Janine -

Willemijn waarvkomt jullie keuken weg?
En kun je iets over de prijs zeggen?

Nynke -

Wauw, wat wordt het toch ontzettend mooi allemaal!
Balen van de bank. Maar je vindt vast een andere, mooie oplossing.
Ik moest trouwens erg lachen om dat konijntje op de loopauto bij het stukje waarin je laat zien dat de bank niet past 😂

Reageer ook