LINDT BALLEN MUKBANG

Mukbangs, je ziet ze overal voorbij komen op YouTube. Ineens had ik een geniaal idee. Een LINDT BALLEN MUKBANG! We kletsen honderduit over van alles en nog wat en eten ons misselijk. Van kokoscrème tot mangovulling en Baileys. Burp!

https://youtu.be/VOfv8OSBZis

 

10 reacties

Charlotte -

Leuke video weer! Ben wel benieuwd naar de amaretto en baileys Lindt ballen. Alleen, ligt het aan mij of is het geluid van de video niet helemaal zoals het hoort? Jullie komen soms schel over en ook niet helemaal helder.

Marijke -

Hahaha, ze zijn ook hartstikke machtig die ballen!

Denise -

Mijn mening doet er niet per se toe…. maar ik vind jullie anders overkomen in deze video? Misschien ligt het ook aan de montage hoor. Weet niet… ook een beetje, hard, of zo. Niet zo gezellig en vriendelijk als anders.

Laura J -

Maar de lekkerste hadden jullie niet: de donkerbruine, extra dark

Mirthe -

Ik ben nu eigenlijk wel benieuwd waar jullie deze hebben besteld, ik ben een mega lindt fan geworden door jullie maar hier bij ons zijn ze bijna niet te krijgen!

Maaike -

Op starselection zei ze in de video :)

Nienke -

Heerlijk!
Ik ben ook niet dol op chocolade met fruit, maar wel met mint erin.

Mare -

Naar aanleiding van je vorige blog: Kijk eens op de website Thuisafgehaald

Mare -

Heerlijk chocola! @Willemijn: Misschien een idee om af te halen: https://www.thuisafgehaald.nl/

Janine -

Love chocolat met fruit … helemaal aardbei en sinasappel ! Hahaha bewaar ze maar voor mij

Reageer ook