HOE VEEG JIJ AF? | Boekvlog #1

Ons boek 12 MAANDEN ZWANGER komt dit najaar (2018) uit. In Boekvlog #1 stellen we onszelf de vraag: hoe veeg jij af? We kwamen niet meer bij van het lachen. We nemen je in onze boekvlogs van begin tot eind mee in het schrijven en uitgeven van een boek. Hoe doe je dat?

https://youtu.be/EofI77LHP7A

5 reacties

Tine -

Hoi dames kennen jullie de podcast en boek ” ik ken iemand die” al ? Echt een aanrader en mogelijk inspiratie bron

Alex -

Zo leuk om te zien! Ben echt zo benieuwd naar het boek! :)

Elisabeth -

Ik word wel steeds meer benieuwd naar het boek. Ook naar jullie proces ernaar toe, hoe dat verder verloopt!

femketje -

ik kan niet wachten tot het boek uit is 😀

Hester -

Zo goed dat jullie het eruit hebben gegooid, want nu krijgen we dit hele proces allemaal leuk mee! De blijheid en het enthousiasme straalt echt van jullie af in deze vlog. Jullie zijn ook altijd vrolijk in jullie gewone vlogs hoor, maar hier zit zo veel passie en jullie zijn zo trots en blij.

Ik vroeg me af, en dit is gewoon een vraag omdat ik hier heel benieuwd naar ben dus geen kritiek oid: jullie hebben er beide bewust voor gekozen om jullie kinderen niet te veel op de blog te zetten. Wel af en toe een leuk fotootje natuurlijk en ze komen wel voor in de vlogs (niet prominent), maar ik herinner me dat bescherming van hun privacy en het feit dat ze er zelf nog geen mening over hebben een heel belangrijke afweging voor jullie was. Hoe gaan jullie hier mee om bij het schrijven van het boek? Ik ben hier heel benieuwd naar omdat jullie aangaven dat het heel persoonlijk wordt en ook dat jullie foto’s met de jongens in het boek doen. Misschien kunnen jullie dit een keertje uitleggen in een boekvlog of een Q&A mochten jullie van plan zijn dat te doen? Veel succes meiden.. de eindstreep is in zicht!

Reageer ook