EVEN GEEN GEDULD MEER (maar ook PRACHTIGE MOMENTEN ) | Weekvlog #86

Nieuwe week, nieuwe weekvlog! We leverden (eindelijk!) de sleutel van ons huurhuis in en ik at me misselijk aan Lindt ballen. Ik werkte fijn, bakte pannenkoeken en deed leuke dingen. Ging er dan ook nog iets mis? JA! Kijk maar naar zondag… 😉

https://youtu.be/yUoI8HnNcTo

Het stukje over Love My Veggies is een samenwerking. Check zeker eens hun producten! De producten van Love My Veggies zijn 100% natuurlijk en biologisch. De aanraders van Jelle en Gijs? De Snoepsterren en de Smulstengels!

3 reacties

Suzanne -

Als je de avond voor de boodschappen komen in de bestelmail van Albert Heijn kijkt, zie je een knop ‘Wijzig bestelling.’ Dat kan dan natuurlijk niet meer, maar… dan zie je wel alvast hoe laat ze komen. Dan weet je de avond van te voren al dat je het wel of niet gaat redden voor het avondeten de volgende dag :)

Anke -

De stukjes waarin je aan het dollen bent met Jelle en Gijs vind ik het leukste, zo schattig en de liefde spat er vanaf! Grappig genoeg vind ik dan het stukje over dat jouw frustratiegrens bereikt is minstens zo ‘fijn’ om te zien, omdat het zooo herkenbaar is en ik me geregeld schuldig voel als ik ook zulke dagen of momenten heb. Voor mij is het dan een soort van hart onder de riem ofzo om te zien dat jij als echt leuke moeder (vind ik) ook zo heerlijk menselijk bent :)

Linda -

Als Djurre weg is ben je eigenlijk gewoon even alleenstaande moeder. Zelf heb ik (nog) geen kinderen, maar heb wel een kinderwens. De momenten dat jij soms even verlangt naar tijd voor jezelf helpt me te genieten van de me-time die ik nu heb, dankjewel dat je een realistisch beeld geeft van alle kanten van het moederschap. Maar als ik zie hoe leuk je het met de jongens hebt zou ik ook zo graag mama zijn. Het is je gegund!

Reageer ook