Weekvlog #83: RARE ZWEMPAKKEN PASSEN!

Deze week bestond uit rare zwempakken passen, aangebrande pannen en boterhammen en veel gezelligheid met mijn zus. De weekvlog is wat later dan normaal omdat ik ziek ben, maar hier alsnog de vlog. Enjoy!

https://youtu.be/rK2pyra2ob4

5 reacties

Joyce -

Ik zag je vraag over de kinderwagen, zo’n parasol is meestal niet echt handig omdat de zon inderdaad steeds van een andere kant komt.. Alleen een hydrofiel luier is hiervoor ook niet heel geschikt omdat deze gewoon uv stralen door laat. Beter kun je voor een uv werend doek kiezen!

Sylvia -

Ik zweer bij de dooky , je kan hem oprollen als ze niet slapen/in de schaduw/bij slecht weer. Enne tot 3/4 jaar in de zitting van de kinderwagen ? Goodluck 😉 mijn zoontje paste er rond de 1,5 2 jaar echt niet meer in .. de zonneklep zat vast op zn hoofdje als ik die naar beneden deed hahaha ben toen overgetapt op de nuna luxx 2.0 en die heeft een extra grote zonneklep waardoor de dooky ook verleden tijd was

M. -

Ik had altijd een; Zonnedoek / Zonnescherm UV 50+ Altabebe zwart standaard in de (luier)tas gepropt, neemt totaal geen ruimte in en te gebruiken voor zowel de kinderwagen als buggy. Ideaal. Kan er alle kanten schaduw mee maken…maar er is nog voldoende kijkruimte voor je kindje. Gebruikte het ook vaak voor de korte dutjes in de kinderwagen. Die parasols zijn echt vreselijk! Begin daar niet aan zou ik zeggen;)

Wendy -

Zo’n parasolletje vond ik 10x niks. Inderdaad wat je zegt: steeds meedraaien met de zon. Ik heb een Dooky en die vind ik ideaal.

Leuke vlog weer.

judith -

Qua je vraag over parasol op de wagen, dat werkt niet. Een Dooky is ideaal!!!!! Je kan hem op de maxi cosi, kinderwagen en op de buggy (zitting) gebruiken, dus echt het waard.
Is uv-werend, tegen regen/zon/wind etc etc…
https://www.prenatal.nl/dooky/dooky-cover-zonnescherm-0891221257.html?dwvar_0891221257_kleurnaam_60=Creme&cgid=dooky#start=1

Reageer ook