WE ZIJN VERHUISD & DJURRE VLOGT!| Verhuisvlog #6

YES BABY! We zijn verhuisd! Ik ben zó gelukkig. In deze nieuwe verhuisvlog zie je dat we zijn verhuisd en er is een wonder geschied: DJURRE VLOGT! Haha! Zo leuk van hem! Daarnaast richt ik de keuken in en maak ik mijn werkkamer klaar. Veel plezier bij het kijken!

https://youtu.be/XJiGSR_RI_M

12 reacties

Ivon -

Wauw, wat een prachtig huis wordt het! Zeker je werkplekje ook erg fijn zo!!
Wij hebben pas onze keuken verbouwd en hexagon tegeltjes op de muur laten zetten, ben er ook mega blij mee!
Nu lekker uitpakken en verder inrichten, en dan …. GENIETEN!

Mare -

Leuk dat Djurre vlogt!! Natuurtalent!

femketje -

Zo leuk om Djurre te zien vloggen 😀
Er is echt al enorm veel werk verzet zeg 😮
Fijn dat je moederdag al in het nieuwe huis hebt kunnen vieren <3
Ik ben echt verliefd op die hexagon tegels! ik werk zelf toevallig in het sanitair en tegels en ben er sinds ze op de markt zijn gekomen echt helemaal gek op :)

Kim -

Zo leuk om je verhuivlogs te zien! Wij hebben 1 december de sleutel gekregen en sindsdien druk bezig met verbouwen, wat een werk bleh.. raakte helemaal gedemotiveerd ervan maar na je vlogs toch wel zin gekregen! 12 juni word bij ons de vloer gedaan en dan kunnen we eindelijk erin! Als ik jou nu zo zie dan kan ik eeecht niet meer wachten! Zo leuk 😀 ik vind de kinderkamers echt supertof geworden, mocht ik ooit een keer kinderen krijgen dan wordt t ook een jungle thema denk ik hihi

Lisa -

Hi Willemijn,

De gordijnen waar je het overhebt en duidelijk benoemt zijn onderdeel van een samenwerking. Zijn jullie dit weer ‘vergeten’? je weet toch inmiddels wel dat je verplicht bent om dit aan te geven? Ik vind dit niet echt transparant naar de kijkers toe.

Nanoe -

Boeiend. Alsof het je wat oplevert om te weten hoe zij iets verkrijgen. Of ‘gratis’ dmv een samenwerking of met de inkomsten betaalt dmv samenwerkingen dus waar heb je het nou over.

Lisa -

Of ik het wel of niet boeiend vind maakt nog niet eens zoveel uit. Het is gewoon verplicht om te vermelden en dit wordt verzaakt. Dat er geen reactie komt op de comment zegt al genoeg.

Kim -

Hi Willemijn, wat is je huis mooi geworden! Kan me voorstellen dat je blij bent om er eindelijk te kunnen wonen. Ben het helemaal met je eens wat betreft Woodville, heb ook erg slechte ervaringen met ze. Zou echt niemand aanraden daar te bestellen!

Hester -

Heel mooi geworden Willemijn! Wat ideaal dat stukje inloopkast in jullie slaapkamer. Ook heerlijk dat jullie nu echt een kantoorplekje in huis hebben. Dat maakt het toch veel fijner om te concentreren en werk en privé gescheiden te houden. Super leuk dat Djurre een stukje heeft gevlogd.. “ik heb bij Willemijn doorgedrukt dat we dit weekend gaan verhuizen” hahaha. Zo leuk hoe enthousiast hij is. Heel veel plezier & geluk in jullie nieuwe huis!

Pauline -

Super dat jullie nu verhuisd zijn !!!
Djurre mag blijven als vlogger wat mij betreft.
Hij is geslaagd :-)
Wat fijn dat jullie nu op jullie stekkie zijn !!
Veel geluk in jullie nieuwe huis

Nynke -

Wat leuk dat Djurre ook een stukje vlogt! Hij doet het goed hoor :)
Super trouwens, zo’n handige man!
Het wordt echt prachtig. Dat was het lange wachten vast waard.

Alex -

Super leuk om te zien! Ik kan ook niet afwachten tot dat wij eindelijk in een eigen huis gaan wonen – duurt nog wel een keertje, want voorlopig zitten we echt goed in ons appartementje. Maar ik vind het zo leuk om iets in te richten :)

Reageer ook