Plog: ÉÉN JAAR GETROUWD!

Vorige week maandag waren Jorrik en ik één jaar getrouwd. Ik ben niet de romanticus van de twee dus Jor was degene die een nachtje weg had geboekt. Ik ben dol op die man!

Maandag 30 april 2018

Het is ons eerste nachtje weg zonder Maik. Dat geeft een heel vreemd gevoel maar het is stiekem ook wel lekker. Ik breng Maik naar de crèche en daarna pak ik in. Mijn schoonmoeder haalt hem dan op en logeert een nachtje in ons huis met hem. Spannend hoor!

Voor een nachtje weg neem je qua beautyspullen net zo veel mee als voor meerdere weken. Tenminste, ik wel. Traveling light is niet mijn sterkste punt. Daarna zat ik een uur aan mijn make-up en haar. Heerlijk om even uitgebreid te tutten.

Over romantiek gesproken, ik neem ook dit leuke jurkje mee van Victoria’s Secret. Tja, je moet wat hè als je verder niet zo romantisch aangelegd bent.

We logeerden in Kasteel Bloemendal in Vaals. Jor had voor ons een hele luxe suite geboekt: de Botticelli Bruidssuite. Er zat een enorm dakterras bij met uitzicht op de kasteeltuin. Waanzinnig mooi!

Daar moet ik natuurlijk wel even een tour van geven. Hier stond ik op het balkon. Het uitzicht was prachtig, het leek wel een sprookje. De suite was van binnen ook prachtig. Het is niet mijn stijl qua inrichting maar ik werd er wel verliefd op. Zo mooi!

Al die leuke nisjes en “vorstelijke” stoelen. Geweldig!

Ik voelde me net een prinses. Even een fotootje maken in het nisje van mijn make-up. Ik had mijn haar in een strakke staart gedaan en wat haar om het elastiekje heen gedraaid. Ook had ik wat krullen in mijn staart gemaakt. Zo kun je een simpele staart toch wel heel mooi maken! Qua make-up had ik me uitgeleefd met het Jeffree Star Blood Sugar Palette. Er zit een roze kleur in die geweldig is als highlighter, die gebruik ik de laatste tijd.

Hier zie je de badkamer. Zo’n losstaand bad vind ik echt fantastisch. Dat lijkt me heel mooi als we ooit nog eens onze badkamer gaan verbouwen. Dan wil Jor vast ook zo’n stoomcabine in de douche, want dat vindt hij altijd heerlijk.

En dan dit bed! Zo mooi vormgegeven! Ik voelde me net een koningin toen ik er in lag. Grappig, sinds we zelf een heel groot bed hebben zijn we ook een beetje verpest. Het is dat we zelf geen bubbelbad en stoomdouchecabine hebben anders hoefden we nergens meer heen, haha! Geintje natuurlijk…

Ik nam een bruisbal mee van Lush uit de Moederdagcollectie. Dit is de Incredible Mum Bath Bomb. Hoewel het nog geen Moederdag is, kon ik het niet laten deze mee te nemen. Het rook zo lekker!

Daarna gingen we even naar buiten, op onderzoek uit in de omgeving. Ook de rest van het hotel/kasteel zag er prachtig uit. Die kast!

We liepen langs de Albert Heijn en besloten voor ‘s avonds nog wat chocola te kopen voor op de kamer. We zagen deze repen en die namen we mee als cadeautje voor mijn schoonmoeder. Zo veel soorten!

Rond half zeven gingen we uit eten. We wilden eerst naar de Raadskamer gaan omdat we daar goede dingen over hadden gehoord maar die was blijkbaar dicht. Net zoals veel andere restaurants. Zou dat te maken hebben met het feit dat het maandag was?

Dus we gingen maar in het restaurant van Kasteel Bloemendal zelf eten. Absoluut geen straf! We namen het menu van de chef en genoten van een heerlijk 5-gangen-diner. Daar heb ik enorm van genoten. Vooral het toetje waarbij ze warme passievruchtjus over het chocolade-ei heen schonken was alsof er een engeltje op je tong piste.

Heel ‘heldhaftig’ nam ik ook een wijnarrangement van drie wijntjes. Na de eerste dacht ik al: ‘Nu nog twee? Help!’ Niet zo gek als je al langer dan een jaar geen druppel gedronken hebt, haha!

Dat zijn dingen die ik wel mis nu ik moeder ben, ik kan minder genieten van lekker eten omdat ik of Maik moet voeden of hem moet troosten/bezig houden. Daarom was dit wel even een feestmaal!

Bij terugkomst op de kamer stond er champagne voor ons klaar die we feestelijk open maakten op ons balkon. Niet dat we van champagne houden, haha! Dus het was meer voor het idee.

Daarna ging ik voor de tweede keer in bad. Why not? Ik gebruikte twee maskertjes. Zo en het brandde enorm de eerste twee minuten. Het was blijkbaar een soort peeling van glycolzuur. Ik moet zeggen dat mijn huid daarna heel erg glad was dus het deed wel zijn werk!

Dinsdag 1 mei 2018

Ontbijt op bed, wie houdt er nu niet van? Wat een genot. Ik heb ook heerlijk geslapen. Ik ben maar een keer wakker geworden en op het moment dat ik wist waar we ook al weer waren, sliep ik weer verder. Fantastisch.

Ik heb ook niet ‘s nachts gekolfd: daar had ik echt even geen zin in. Voordat we gingen slapen heb ik om half 12 gekolfd en daarna weer om 8 uur ‘s ochtends. Op zich ging dat wel redelijk. Jullie willen niet weten wat een melkvoorraad ik opgebouwd heb in deze twee dagen, haha! Martina Campina!

Daarna gingen we samen naar het Drielandenpunt. Natuurlijk moesten we even in het labyrint.

Photobomb by Jorrik!

Dat was nog niet makkelijk! We hadden enorme lol, overal van die watermuren. Het verbaast me dat ik niet nat ben geworden. Vrij frustrerend zo’n labyrint trouwens, haha! Maar we hadden het best goed gedaan: binnen een half uur waren we bij de uitgang.

Na nog geluncht te hebben bij het Drielandenpunt gingen we naar mijn ouders om Noa op te halen. Zij hadden haar meegenomen, superlief! Het was prachtig weer dus ik ging nog even wandelen met mijn moeder en Noa.

Het was gewoon een jaar geleden dat ik bij mijn ouders geweest was. De laatste keer dat ik bij hen was, was mijn vader jarig in juni. Daarna werd het al snel druk met verhuizen en was ik hoogzwanger. Ik vond het fijn om weer even “thuis” te zijn.

Noa vond het hier ook heerlijk geloof ik, kijk dat blije hoofd! Ik vind dit zo’n mooie foto van haar. Binnenkort gaat Jorrik nog een weekje weg met vrienden en dan ga ik met Maik en Noa naar mijn ouders. Dat wordt voor Maik de eerste keer en ik heb er nu al ontzettend zin in! De autorit zie ik wat meer tegenop, maar ook dat zal wel loslopen hoop ik, ik ga het gewoon doen.

‘s Avonds aten we nog bij mijn ouders en uiteindelijk waren we om half elf thuis. Wat was het heerlijk om even weg te zijn, het voelde als vakantie! Wat mij betreft houden we dit ieder jaar er in 😉

33 reacties

Kirsten -

Heerlijk Tien! Gefeliciteerd nog. Enne, een stoomcabine in huis is heeeeerlijk! Hadden wij vroeger ook, haha. Hebben nu alleen nog een sauna thuis wat ook echt een aanraden is. M’n ouders hebben een nieuw huis gekocht en daar komt een sun shower in (volgens mij met een infrarood gedeelte wat ook als zonnebank strook gebruikt kan worden). Liefs, Kirsten

Seren -

Oh wat grappig! Mijn vriend heeft me afgelopen zaterdag dus ook verrast voor een nachtje weg zonder peuter. EN WIJ WAREN DUS IN HETZELFDE HOTEL! Ik dacht even “het zal toch niet dat we tegelijkertijd daar waren?” Maar dat bleek niet zo te zijn.

Marjoleine -

Wat ziet het er heerlijk uit Martine! Net een sprookje <3

Mare -

Gefeliciteerd Martine.

Wat een man die Jorrik!
Ik neem aan dat hij niet 100% Nederlandse roots heeft…..zo romantisch, attent zonder dat hij weken van tevoren enige hints krijgt.

Martine -

Hij is 1/4 Duits…zijn Duitse mannen zo romantisch? :’)

Jolien -

Haha wat grappig! Ik heb altijd in Vaals gewoond en heb kasteel Bloemendaal altijd prachtig gevonden. Verder haat ik het hele dorp en de mensen die er wonen hahaha…. Oh en het is de Raadskelder, restaurantje van mijn zus geweest en heb er altijd gewerkt. Nog altijd dezelfde kok in nu, en man wat kan die kerel lekker koken! Als jullie ooit nog eens daar zijn, zeker gaan eten in de Raadskelder! Wij gaan nog regelmatig naar ons oude zaakje om lekker te bikkelen!

Maris -

Wat heerlijk zo’n uitje! Ziet er top uit!

Sigrid -

wat een gaaf kasteel! Limburg voelt ook altijd een beetje als buitenland vind ik. En wat gaaf dat je een nachtje weg bent geweest… ik vind dat nog een beetje moeilijk met mn aapjes (al weet ik dat het vast gewoon goed komt..!) (en ik haat kolven :P)

Nina -

Wat een leuke plog! Echt een geweldige verrassing, superromantisch! En heeerlijk zo’n diner!

Mijn vriend is net 2,5 week in het buitenland voor werk, dus ikzelf ben ook met mijn zoontje van 1,5 jaar en bij 27 weken zwangerschap van de tweede naar mijn ouders gegaan, 420 km verderop in Duitsland, en de rit viel me uiteindelijk erg mee. Snap dat je er tegenop zit, maar het komt goed😊👍🏻

Danielle -

Gefeliciteerd!! Wat een leuke foto’s! Prachtig hotel.

Natasja -

Wat heerlijk zeg! Fijn een man die je verrast! Hier is t andersom. Ik vind het weleens jammer dat mijn man geen romanticus is. Maar een mooie hotel kamer hadden jullie! Ik zou ook zo vaak in bad gaan! En die foto van Noa is prachtig!

Marleen -

Fijn zeg! En wat een lieve foto van Noa. Hoe is het nu met haar? Kan ze Maik al iets beter verdragen? Liefs

Neo -

Gefeliciteerd en wat heerlijk om zo een nachtje weg te gaan met z’n 2en. Waar ik wel van sta te kijken is dat je gewoon kolft terwijl je wijn gedronken hebt. Geen idee of hier nieuwe theorieën over zijn, maar naar mijn weten zou je dat niet moeten doen.

Demi -

Nou ik ga er vanuit dat Martine heel goed weet wat ze doet en deze melk heeft weggedaan. Haar productie blijft hoe dan ook bezig of Maik er nou bij is of niet. Dus vandaar dat moeders kolven ook al is hun baby er niet bij…anders spuit het er gewoon uit hoor. No joke 🤣

Sanne -

Je moet de melk toch kwijt 😉 anders ontploffen haar borsten nog :’) over het algemeen gooien moeders die melk weg 😉

Neo -

Ja dat snap ik! Kwam vooral beetje vreemd over. Denk toch eens om opheldering vragen.

Martine -

Hi Neo,

Ik snap je zorgen haha! Nee natuurlijk gooi ik die melk meteen weg. Volgens de regels is het zo dat je lichaam er 2 á 3 uur per glas alcohol over doet om het af te breken. Daarna mag je dus wel eventueel voeden/kolven en bewaren.

Maar aangezien ik een wijnarrangement had van 3 drankjes heb ik de melk dus afgekolfd en weggegooid. Wat anderen ook al zeggen: je moet wel anders krijg je tetten als kokosnoten haha 😉

Sigrid -

Kolven moet je natuurlijk sowieso, maar je mag ook gewoon voeden na een wijntje hoor. Als je het niet elke dag doet tenminste. Het alcoholpercentage is te verwaarlozen :)

Mirte -

Als je niet kolft, klappen je borsten op een gegeven moment zowat uit elkaar, dus kolven als je kindje er niet is, moet je sowieso. Of je de melk daarna aan je kindje geeft of niet is dan de volgende vraag, maar als je één glas wijn hebt gedronken is de alcohol na een paar uur weer uit je bloed en kun je prima voeden of de gekolfde melk gebruiken.

Fabienne -

Zeker blijven doen om af en toe zonder kindjes iets leuks te doen! Wij gaan elk jaar een nachtje weg met 4 vrienden en dat is zo fijn! Dan gaan we lekker duur uit eten en doen we allemaal leuke dingen waar de kids niks aan vinden. Ik geniet daar zo ontzettend van! Even grote mensengesprekken voeren en niet bezig zijn met of je kinderen de spaghetti niet tegen het plafond aan gooien hahaha! Gefeliciteerd nog met je trouwdag! X

Tessa -

Je artikel geeft me zo’n blij gevoel!
Liefs

Loes -

Wauw, wat een mooie hotelkamer! Echt prachtig, lief dat je hiermee verrast werd. En gefeliciteerd nog met jullie jubileum, wat is er veel gebeurd in een jaar!

Syl -

Wat een prachtige suite
Heel romantisch

Chantal -

Herkenbaar van dat bed! Wij hebben sinds een half jaar ook een mega grote lekkere boxspring thuis en bijna geen ander bed kan daar aan tippen.. leuk dat jullie in Vaals waren! 20 minuutjes bij mij vandaan als kind kwam ik vaak bij het drielanden punt! Gezellig om te wandelen.

femketje -

aah dat blije snoetje van Noa is zo cute 😀 en wat een awesome suite zeg 😮

Larissa -

Gefeliciteerd!! Eén jaar alweer… Zo snel gegaan.
En wat een prachtig hotel zaten jullie in.

Renate -

Je was voor het laatst bij je ouders in sept 😉 Toevallig laatst de vlog met je babyshower nog een keer gezien.

Leah -

Zo wat een prachtige kamer! Heerlijk dat je man dit geregeld heeft en fijn dat jullie zo genoten hebben. Gefeliciteerd met het éénjarig jubileum 😀

Romy -

Gefeliciteerd met jullie 1-jarig jubileum! Wat hebben jullie het op een heerlijke en romantische manier gevierd, zo te zien! Die hotelkamer is echt prachtig! En wat leuk om ook nog even bij je ouders langs te gaan! En haha, Martina Campina… dat hoort er ook bij natuurlijk 😉

Kelly -

Van harte gefeliciteerd ! En wat een prachtige kamer en uitzicht.

Maryse -

Gefeliciteerd met jullie 1-jarige huwelijk! En wow wat zie die suite er mooi uit. Ik zou ook wel 2x in bad gaan haha.

Maar eh, 2017? Volgens mij moet dat 2018 zijn! :)

Martine -

Oh verrek, puddingbrein haha!

Marije -

Wat heerlijk zo’n nachtje weg met zijn tweetjes

Reageer ook