Plog: BBQ MET DE BUREN EN EEN KINDERFEESTJE

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb echt een heerlijk weekend gehad! De zon scheen, er was lekker eten en – nog belangrijker – er was gezelligheid. Kijk lekker mee!

Goedemorgen! Ik word wakker om 6.00 uur na een veel te kort nachtje. Ik was laat thuis omdat Martine en ik naar Amsterdam waren. Gaaaap!

Desalniettemin schiet ik wel snel uit bed en neem een douche, doe mijn make-up en haar en schiet mijn nieuwe setje aan van Fabienne Chapot. We hebben namelijk een volle planning vandaag!

Mijn lookje van vandaag! Mijn lipstick is Jeffree Star Christmas Cookie. Wat zijn die Velour Liquid Lipsticks toch fijn zeg, ze blijven zó goed zitten.

Djurre is ondertussen naar beneden gegaan. We ontbijten gezellig met zijn viertjes en daarna gaan we naar de verjaardag van vriendje Melle.

En kijk wat voor taart vriendinnetje Martina gebakken had! Zo leuk! En dat terwijl ze dus twee weken geleden bevallen was. Respect!

Voor de jarige Job had ik onder andere een waterpistool gekocht en dat was een groot succes. Yay!

Ik moest ‘m zelf natuurlijk ook even proberen. 😉

Natuurlijk maak ik voor Tina even een foto voor haar Instagram Stories!

Om 12.00 uur gaan we weer naar huis en na de lunch ben ik zó moe dat ik lekker mee naar bed ga met de jongens. Ik slaap maar liefst 1,5 uur, wow!

Daarna gaan we naar het tuincentrum om tegels, een schutting en beplanting voor onze tuin uit te zoeken. Komende week krijgen we de offerte binnen en ik hou echt mijn hart vast. Tuinen schijnen duur te zijn en onze smaak is nou ook niet bepaald de goedkoopste! Aiiii!

Jelle had ook zo zijn mening en vond dat we deze moesten kiezen. 😉 En volgens hem horen tegels aan de muur te hangen. Haha!

Love dit outfitje trouwens! Volledig Zara en aan zijn voeten All Stars.

Eenmaal weer thuis is het 17.00 uur. Tijd voor de barbecue met onze buren! We hebben onwijs gezellige en leuke buren en onze kinderen kunnen ook heel goed opschieten met hun kinderen.

Djurre is Chef Barbecue!

Na de barbecue brengen de buren en wij de kinderen naar bed en daarna borrelen we gezellig nog even verder.

Het werd weer véél te laat (ten minste, wel als je koters je elke dag voor 6.00 uur wekken :P) dus snel tandenpoetsen, make-up er af en naar bed!

Wat een fijne zaterdag was dit zeg! Gezelligheid, heel veel (te veel) lekker eten en fijne mensen. Yay!

25 reacties

Janneke -

Hahahahahahaha sta je nou op de wc op die ene foto? Heerlijk hahahahahah

Marieke -

Heerlijke dag zeg! En wat een leuke outfit, komt er ook nog een shoplog van jullie aankopen online? :)

Mare -

Wat een ontzettend leuke foto van jou en Djurre! Jelle heeft wel leuke ideeën.
@Willemijn: Hele mooie outfit, zo te zien valt het merk niet zo groot, want bij mij vallen alle korte rokken als lange rokken omdat ik ook niet zo groot ben.

Maris -

Wat gezellig allemaal!! Ik zou willen dat ik zulke leuke buren had! Ik verheug me er nu al op om te verhuizen! Met een beetje geluk gebeurt dat volgend jaar!

Jiska -

Tuin kun je zo duur maken als je zelf wil. Wij hebben een flinke tuin en ik denk dat wij nog geen 1000 euro betaald hebben, en wij hebben echt een leuke tuin al zeg ik het zelf. Veel groen! Bijna overal kun je gratis tegels en graszoden afhalen en planten hoeven ook de hoofdprijs niet te kosten. Tuin set hebben we een super leuke gevonden bij de kringloop :) ik verbaas me altijd hoeveel geld mensen aan bepaalde dingen uitgeven.. haha

Rosalie -

Ik zie inderdaad regelmatig op Nextdoor gratis tuintegels langskomen.

Kirsten -

Onwijs leuke plog! Lekker vrolijk en je outfit is geweldig.nop de laatste foto dacht ik even dat jullie een zwangerschapstest vast hielden, haha

marije -

Wat een leuke zaterdag hebben jullie gehad! Kan mij voorstellen dat je hier blij van werd.

Mirthe -

Haha ik dacht bij die laatste foto van jullie samen voor de spiegel heel even 1 seconde huhhhh een zwangerschapstest! Haha oeps🤣

Anne -

Bij ons viel de tuin wel mee! Maar wij houden vooral van groen en niet van stenen. Gras onder onze voeten met deze warmte: heerlijk. En ook nog eens fijn voor de baby om in te spelen en om geen wateroverlast te hebben.

Loes -

Wat een heerlijk dagje! Vind je outfit mega leuk, lekker zomers.

Anna -

Wauw wat een leuke outfit! En een BBQ is altijd geweldig! Liefs

Carmen -

haha sta je nou op de wc om je outfit te fotograferen??

Willemijn -

Jup! Hahaha! Ik heb nog geen spiegel in ons nieuwe huis!

Brigitte -

Die foto van jullie twee als laatste is echt zo leuk!

Marit -

Wat een heerlijke PLOG! 😍☀️

xAmberc -

Wees voorbereid op de prijs voor de tuin. Wij hebben een tuin van 5 bij 12 en dat kostte inclusief nieuwe schuttingen zeker wel 10 k. Maar de tuin is prachtig geworden en is zo veel fijner dan hoe het eerst was.

Die taart ziet er goed uit!

Simone -

Love je selfie op de badkamer terwijl je op de toiletpot staat :’) #reallife

Martina -

Heerlijke dag, was inderdaad erg gezellig!!!

Diana -

Nog gefeliciteerd met de baby en met melle’s verjaardag♡

martina -

wat lief! dankjewel!

femketje -

oeh ik ben verliefd op je outfit 😀

Larissa -

Wat een heerlijke zaterdag heb je gehad. En spannend om een tuin uit te zoeken. Ben heel erg benieuwd naar hoe het gaat worden.

Sharon - Choose to Shine -

Dat Fabienne Chapot setje staat je super goed!!

Joyce -

Ziet eruit als een heerlijke dag :)! Heel leuk setje had je aan!

Reageer ook