KEUKEN TOUR, SPEELHOEK DIY, Q&A | Verhuisvlog #5

Allereerst: superbedankt voor alle lieve berichten die ik krijg over ons huis! Jullie leven zo mee en dat vind ik ontzettend lief. Na twee weken is het weer tijd voor een nieuwe verhuisvlog. Ik doe een keuken tour, verf een lambrisering op de muur, maak de speelhoek af en beantwoord veelgestelde vragen. Let’s get started!

https://youtu.be/SQNj6NZcnEw

Het stuk over de speelhoek is in samenwerking met IKEA

In deze video ging in aan de slag met de speelhoek voor Jelle en Gijs. Dankzij IKEA is het een supertoffe hoek geworden. Hieronder vind je een lijst met de items van IKEA die ik gebruikt heb.

Meubel: IKEA STUVA FÖLJA
Pennenbakje: IKEA MOPPE
Zandloper: IKEA TYLSINN
Mandje: IKEA PLEJA
Knutselpapier: IKEA MÅLA
Rails: IKEA SUNNERSTA
Houders: SUNNERSTA
Kwasten: IKEA MÅLA
Verf:  IKEA MÅLA
Lamp: IKEA SJÖPENNA
Wit kussen: IKEA VÄNDEROT
Zwart/wit kussen: IKEA LAPPLJUNG RUTA

Wil je meer wooninspiratie op doen? Check dan wooninspiratie.ikea.nl!

Tot slot de afmetingen van de plaat voor achter het meubel: de plaat is 120 centimeter breed, 150 centimeter hoog en 9 millimeter dik. Het materiaal is underlayment. Djurre heeft de plaat met een professionele zaagtafel op maat gezaagd, maar het kan ook met een handzaag of decoupeerzaag. Let er op dat je de randjes nog licht schuurt, zodat er geen scherpe randjes meer aan zitten.

15 reacties

Talitha -

Hoi Willemijn, wat een mooi huis en wat een leuke woonideeën krijg ik hier van.
Ik vind de visgraatvloer in de woonkamer erg mooi. Is dit van PVC of hout?

Dorien -

Hoi, ik ben al een poosje op zoek naar 2 zulke leuke kinderstoeltjes. Weet jij nog waar je die vandaan hebt? Groetjes Dorien

Tabitha -

Hoi Willemijn,

Hoe heten die bakken in de lade om spullen te sorteren.
Ik heb ook een speelhoekje voor m’n zoontje maar wil zn speelgoed gesorteerd hebben.

Hoop graag van je te horen.
Alvast bedankt.
En ps. Wat heb je een geweldig huis en ik kijk graag naar jullie vlogs. Ga zo door:)

Groetjes Tabitha

Willemijn -

Ze komen uit de ‘Stuva’ lijn van Ikea! :-) Dank je wel voor je compliment!

Lin -

Hoi Willemijn, dank je voor de inspiratie voor de speelhoek, zo leuk geworden! Welke maat greepjes heb je gebruikt van handles & more? Zijn zo stoer!

Janey -

Oooh zo leuk.. jullie hebben ons geïnspireerd hoor! Vandaag de woonkamer een makeover gegeven zodat we plek hebben voor ook zo’n leuke speelhoek! Tis dat we stukje voor de ikea moeten rijden haha, maar anders hadden we het al in huis gehad!!

Wil je ook delen hoe jullie nadenken over opbergruimte en het indelen hiervan in een garage en of zolder? Kan wel wat inspiratie gebruiken, binnenkort wordt hier een garage gebouwd!

Erika -

Jullie hebben een prachtige speelhoek gemaakt!
Vraagje. Waar vind ik dat witte tafeltje? Die tussen de opbergbakken?

Willemijn -

Die komt ook uit de IKEA Stuva lijn! :-)

Denice -

9:28 Hahahaha Ik heb even teruggespoelt, dacht dat je het over kinderen had! Erg mooi gedaan trouwens! Prachtig huis ook! Misschien zijn (warmgekleurde!!) kerstlampjes leuk voor bij het houten huisje?

Amelie -

Jullie gaan zelf verhuizen dus begrijp ik? Pffffff dat is iets waar ik zo blij mee was dat wij daar niet op bezuinigd hebben. Het gaf zoveel rust dat we ons hebben laten verhuizen toen we naar ons nieuwbouw huis gingen verhuizen. We hadden 2 vrachtwagens vol dus ook heel veel meubels/spullen en verhuizers weten gewoon hoe je moet tillen en wij niet. Los van het inpakken hoefden we zelf niks te doen, bedden halen ze uit elkaar net als kasten en alles wordt op de juiste plekken weer neergezet, je hoeft alleen maar uit te pakken dan. Wij wilden ook onze ouders of vrienden hier niet mee lastig vallen en een paar sterke mannen heb je echt wel nodig! Succes in ieder geval!!!

Susanne -

Wauw, Willemijn! Allereerst: wat heb hij veel smaak en stijlgevoel! Verder, heeft de dekking van het groen niet gewoon met de kleur te maken en minder met de kwaliteit? Dergelijke kleuren dekken soms gewoon erg moeilijk…

Carina -

Wauw wat mooi geworden zeg! De laminaatvloer boven ook zo mooi! Mag ik vragen waar vandaan en welke? 😍

Willemijn -

Het is de Helsinki vloer van de Praxis :-) Goed aanbiedingen in de gaten houden, wij hebben ‘m met 25% korting gescoord en die aanbiedingen zijn er regelmatig.

Pauline -

Wat een leuke vlog en wat wordt jullie huis mooi.
Zo jammer van de lambrisering van Gijs , maar ja, het kan niet allemaal soepel verlopen.
Ook zo leuk om te zien dat Jelle zich al echt thuis voelt.
Ik wens jullie mooie en gelukkige jaren toe in dit mooie huis.

Pauline -

Ik vergeet nog te zeggen: Houdt Jurre in ere want hij is goud waard met zijn twee rechterhanden en zijn precisie.

Reageer ook