DAGBOEKEN VOORLEZEN | Kletsvideo

In deze video gaan we onze dagboeken voorlezen uit onze kinderjaren en de puberteit. Van de eerste zoen tot een hoop liefdesverdriet. Wat hebben we gelachen!

https://youtu.be/DziUfIUEyNY

 

8 reacties

ninon -

Martine,

welke kleur groen heb je op de muur, erg mooi

Martine -

Jofel van Praxis :)

Tine -

Heerlijke video dit!

Em -

Ik had vroeger hetzelfde groene boekje als van Willemijn. Ik herkende dan ook de pagina opdruk. Wat enig om dat boekje weer terug te zien! Echt jeugdsentiment. Jammer dat ik het niet meer heb. Ik had er destijds een receptenboekje van gemaakt. Ik was als kind te lui om er dagelijks in te schrijven 😉.

Sina -

Héérlijk! Ik vond vorig jaar op zolder een oud dagboek van mijn moeder, wat hebben we gelachen. Ik was zo iemand, die alleen in haar dagboek schreef als het minder met me ging geloof ik. Aan een van de dingen herinner ik me nog. Ik had vreselijke ruzie met mijn moeder, omdat ik in de Otto-catalogus een naveltruitje gezien had, dat ik wel tof vond en mijn moeder had toen schijnbaar bij hoog en laag beweerd, dat ik dan een navelpiercing MOEST nemen. Toen moest ik huilen :’) Ik was daar een jaar of 7/8.

femketje -

Geweldig idee om er een video over te maken! 😀

M. -

Oh wat super grappig dit zeg. Dat groene boekje van Willemijn die gebruikte ik vroeger als agenda….Ik heb zelf nooit echt een dagboek gehad. Bij toeval kreeg mijn dochter die net 9 jaar is geworden een dagboekje voor sinterklaas met lootjes trekken in groep 5. En heeft die na een half jaar al helemaal vol geschreven..ze schrijft er elke dag in..zo grappig! En vorige week hebben we samen een mooi nieuw dagboekje gekocht in de stad voor haar. Ik hoop dat ze er later net zo hard om kan lachen als jullie nu doen!

Emma -

Wat een heerlijke video weer! super leuk en ontzettend hilarisch, heerlijke afsluiter van de week!

Reageer ook