DAG BEAUTYSTASH | Opruimvideo

Het werd toch echt tijd om mijn beautystash eens op te ruimen. Ik vond het niet makkelijk, want er zitten zoveel leuke herinneringen aan en tegelijkertijd is het zonde dat het maar ligt te verstoffen. Dus ik pakte de boel aan en maakte er een opruimvideo van.

https://youtu.be/sKK_HGinBgQ

 

13 reacties

Albertina -

Oh, wat deed deze video mij pijn. Ik zag allerlei producten langskomen waar je de afgelopen jaren nog vol enthousiasme over vertelde en die me tot menige aankoop hebben verleid. En tegelijk was ik ook jaloers op het gemak waarmee je er afscheid van kon nemen. Ik kan dat niet. Ik heb een tijdje terug mijn stash opgeruimd, maar wat viel dat tegen. Alsof ik afscheid moest nemen van allerlei lievelingen, ondanks dat ik ze amper gebruik.
Dus nogmaals, petje af! En ik hoop dat je voormalige favo’s weer een fijn plekje zullen vinden

Haydée -

Hoh, wat zou ik hier slecht in zijn! Ik vind dat je er goed in slaagt om afscheid te nemen van bepaalde spullen. Knap!

Kim -

Ah neeee al die audacious lipsticks en t tartelette palette Ah m’n hart! Ik zou dit nooit weg kunnen gooien haha! Doneer t maar aan mij!

Patricia -

wat moedig zeg! bij die Mac spulletjes voelde ik het zelfs in mijn buik, dat zou mij echt niet lukken of het moet een totale miskoop zijn geweest. spoort me wel aan om ook eens een weggooi momentje te gaan plannen. al zet je ze maar mooi neer die ysl lipsticks, daarom alleen al niet wegdoen.

Marijke -

Die YSL lipsticks zou ik zeker bewaren. Ik had er een die was zo zacht als boter geworden in mijn tasje…met dit soort temperaturen🙈. Lipstick was overigens niet stuk gegaan, nachtje in de koelkast heeft ‘m gered.

bianca -

Al die lege MAC verpakkingen wel bewaren, ik neem ze mee naar de USA, per 6 krijg je in de store een lipstick gratis….

Syl -

Ik heb laatst ook mega veel make-up opgeruimd. Maar sommige dingen. Lukt me gewoon niet. Die kan ik gewoon niet wegdoen. Zeker als ik er veel voor betaald heb.

Anne -

Leuke video, opruimvideo’s laten mij altijd lekker kritisch naar mijn eigen stash kijken! Ik heb het nu wel net voor elkaar dat alleen in 1 laatje past alleen mijn beauty producten zijn nog verdeeld over twee plaatsen.
Wel een tip voor de volgende keer (al zal die wellicht niet komen), kan je de producten open maken als je ze laat zien? Want nu is het een beetje alsof je merkdoosjes aan het wegleggen bent. Dan geeft het meteen ook informatie over hoe geliefd het product was

Marije -

Leuke video!

Snap wel dat je die YSL lipsticks hebt bewaard

Hester -

Heel terecht dat je jezelf nog wat extra tijd gunt voor je YSL lipsticks! Ik vind dat je al heel rigoureus bezig bent geweest een make-up lover en ex-beauty blogger. Maarre… kan die mini Miss Dior niet naar vriendinnetje Wil die de oude versie van Miss Dior zo mist? 😉 (er van uitgaande dat dit de oude is natuurlijk)

Elle -

Zoveel pijn in een filmpje:( ik vind ze allemaal zo mooi, maar wel knap dat je toch er afstand van hebt genomen. Lekker schoon zo.

Elise -

Knap hoor Martine om afscheid te nemen van zoveel mooie make-upspullen! Je hebt mij geïnspireerd, ben ook direct aan de slag gegaan!! Leuke video!

Liset - Beautydagboek -

Dit zou ik ook echt eens moeten doen! Heerlijk om weer echt make-upproducten in je lades te hebben die je ook echt gebruikt en de rest weg geven of weg gooien wat te oud is. Ik zag veel mooie dingen bij de voorbij komen, leuke video!

Reageer ook