WEER EEN BABY?! | Weekvlog #81

Wat een heerlijke week was dit. Ik sliep een keer uit sinds november en mijn familie kwam op bezoek vanwege Koningsdag. Het was weer ontzettend gezellig. En als klap op de vuurpijl mag ik eindelijk vertellen dat er weer een baby op komst is!

https://youtu.be/phltRPEcFnc

 

17 reacties

Laura J -

Wat ontzettend leuk dat je tante wordt, gefeliciteerd Martine! (En Renate natuurlijk!)
Welke lipstick draag je met koningsdag trouwens?

S -

Leuke video om de week mee te starten. Wat zag je er mooi uit op Koningsdag! Hoe is het intussen met Noa en Maik?

Jeanet -

Wat een stoere lieverd is Maik toch en wat wordt hij al groot! De liefde spat er vanaf, heel mooi om te zien! Gefeliciteerd met je neefje in wording, toekomstig speelkameraadje van Mail, Leuk!

Jeanet -

Ho, Maik bedoelde ik uiteraard maar mn telefoon dacht daar anders over 😅

Marjan -

Leuk hoor :) Ik vind de clickbait ook wel een beetje jammer inderdaad de laatste tijd, maar ik snap ook wel dat je in dit geval het heeeeel leuk vond 😀
Is dit Renate’s eerste kindje?

D.iz -

Je kon heel goed zien dat je eens een keer goed geslapen had. Je ziet er altijd goed uit maar deze keer zat er wat meer sparkle in je ogen. 😁 Trek jullie vooral niets aan van de commentaar die de laatste keren in de comments opduikt. Deze mama weet hoe moeilijk het combineren van een job is (al helemaal als je thuiswerkt en je niet zomaar je ogen kan sluiten voor je huishouden/gezin). Ik kijk elke week uit naar jullie vlogs en vind veel steun in jullie avonturen als moeder.

Loes -

Wat zag je er prachtig uit op koningsdag! Hele mooie look. En wat leuk dat je zus zwanger is!

D -

Ik volg jullie al jaren met veel plezier. Ik vind jullie leuke meiden en jullie maken mooie blogs en video’s. Toch even een berichtje met wat kritiek: de laatste tijd stoor ik me ontzettend aan alle clickbait bij jullie video’s. Dit keer: “Weer een baby.” Inmiddels weet ik allang dat het dan om iets anders gaat, maar ik kijk dan toch alleen even in de comments om te kijken wat het is en daarna klik ik de video geïrriteerd weg. Ik houd er niet van om voor de gek gehouden te worden en tegenwoordig is het bijna elke keer wel raak!

M -

Uhm.. Martine dr zus krijgt een baby? Volgens mij betekent dat dan inderdaad weer een baby toch..
Je hoeft de video natuurlijk ook helemaal niet aan te klikken!

Daphne -

Wat een onzin, er komt toch een baby en nog wel van haar zus!
Dit is groot nieuws hoor en mag gedeeld worden.

Amelie -

Ik ben het daar eerlijk gezegd wel mee eens en het lijkt alsof het meer/erger wordt de laatste tijd.

Willemijn -

Hee meiden! We proberen te groeien op Youtube en daarom veranderden we bepaalde dingen een beetje. We snappen dat het voor jullie als trouwe lezers/kijkers overbodig lijkt, maar om op te vallen tussen alle andere honderden vloggers is een andere aanpak nodig. :-) Los van dat ik snap wat je bedoelt, vind ik trouwens deze titel geen clickbait of misleiding, het is namelijk echt zo.

Inge -

Ja ik moet zeggen dat ik er ook wel mee akkoord ga. Ik weet ook wel dat dit heel groot nieuws is, maar het valt me de laatste tijd bij meerdere video’s van jullie op waardoor ik al geen zin meer heb om hem te kijken. Natuurlijk moet een titel uitnodigend zijn (“moe, moe, moe” ofzo klinkt ook niet aantrekkelijk), maar af en toe denk ik echt ‘moet er nou een titel over iets dat 2 sec aan bod komt’?

Inge -

En om op jou, Willemijn, te antwoorden: ja ik snap heel goed dat je moet opvallen op YouTube, tenslotte is het jullie broodwinning. Misschien is het nog wel een ideetje om bvb een video te maken over hoe jullie precies geld verdienen met YT (en mssn jullie blog in het algemeen)?

Hester -

Ik vind dit zeker heel erg leuk nieuws, ook omdat we Renate al veel voorbij hebben zien komen hier op 2wmn! (al is de intro natuurlijk wel een beetje opgezet om het in het midden te laten of het over Martine gaat) Hartstikke leuk dat Maik straks een neefje heeft die qua leeftijd niet veel met hem scheelt! Ik vind het bij deze video wel meevallen, ik denk dat iedereen voornamelijk refereert aan eerdere videos: “dat hakt er in”, “groot drama!”, “hoe kon dit gebeuren?!” wat dan eigenlijk heel erg blijkt mee te vallen allemaal.

Ilse -

IK SNAP ZELF VOORAL HET FENOMEEN CAPS LOCK NIET ZO, MAAR IK VIND JULLIE VLOGS TOCH SUPER LEUK DUS KLIK IK TOCH WEL: CAPS LOCK OF NIET.

😉

femketje -

ooeh love je koningsdag look, je haar is ook super pretty 😀 en gefeliciteerd dat je opnieuw tante gaat worden :)

Reageer ook